chris_1972
|
|
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 29, 2013, 11:23:12 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #16 στις: Μάιος 29, 2013, 11:25:29 πμ » |
|
Χρήστο,αφού γράφει ότι σε λίγο θα το δούμε από κοντά!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #17 στις: Μάιος 29, 2013, 11:57:26 πμ » |
|
Χρήστο,αφού γράφει ότι σε λίγο θα το δούμε από κοντά!!!! Δεν το είδα Μιχάλη, τουλάχιστον το πήρε δικός μας άνθρωπος, καλορίζικο φίλε Γιώργο.
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 29, 2013, 01:35:40 μμ από chris_1972 »
|
Καταγράφηκε
|
Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #18 στις: Μάιος 29, 2013, 01:31:28 μμ » |
|
η δραχμη οντως ειναι πού ομορφη εν αντιθεση με το διδραχμο.την δραχμη απο την φωτογραφια που βλεπω θα την εκτιμουσα με AU-58 ισως και εναν βαθμο παραπανω.γιαννηςτ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #19 στις: Μάιος 29, 2013, 01:54:32 μμ » |
|
Παιδια μολις μπηκα..προβλημα στα υδραυλικα Ναι εγω το χτυπαγα ..μεχρι να το παρω κυριως για να δω ..Τι εχω μαθει μεχρι τωρα ΑΝ ειναι σωστες "οι φωτο" ...ελεγα μεσα μου ειναι..τουλαχιστον ..xf..+ για να δουμε λοιπον...εχεις μαθει κατι μετα απο 300 ωρες συνδεση στο στεκι ? Βεβαια εστω και απο φωτογραφιες ...χαιρομαι που εκανα μαλλον σωστη εκτιμηση. Το τελικο αποτελεσμα θα ερθει ομως ...με τον ταχυδρομο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ..για ολα τα σχολια Γιωργος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #20 στις: Μάιος 29, 2013, 02:03:52 μμ » |
|
Γιωργο,ομορφη η δραχμη..οπως το βλεπω απο φωτογραφια,η γνωμη μου ειναι au53+..δεν ξερω αν πιανει τα 58αρια που γραφτηκαν,και μακαρι να τα πιασει δηλαδη..εγω απο αυτες τις φωτο το κανω για εκει..ομορφο και να το χαιρεσαι!!σχετικα με το διδραχμο,διακρινω καποια στοιχεια σε πααααρα πολυ καλη κατασταση,αλλα η γενικη εικονα του νομισματος δεν μου πολυαρεσει..ειναι σιγουρα γνησιο?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #21 στις: Μάιος 29, 2013, 02:12:42 μμ » |
|
Γιωργο,ομορφη η δραχμη..οπως το βλεπω απο φωτογραφια,η γνωμη μου ειναι au53+..δεν ξερω αν πιανει τα 58αρια που γραφτηκαν,και μακαρι να τα πιασει δηλαδη..εγω απο αυτες τις φωτο το κανω για εκει..ομορφο και να το χαιρεσαι!!σχετικα με το διδραχμο,διακρινω καποια στοιχεια σε πααααρα πολυ καλη κατασταση,αλλα η γενικη εικονα του νομισματος δεν μου πολυαρεσει..ειναι σιγουρα γνησιο?
Κωστη... το σκεφτηκα(γνησιο) ...κατι μου αρεσει και ...κατι δε μου παει καλα.. Αυτα τα δυο νομισματα με "ιντριγγαρανε" για διαφορετικους λογους... Ευχαριστω ...και για τα καλοριζικα να ξεγενησουμε και το ..παιδι..να δουμε τα αποτελεσματα Ευχαριστω πολυ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #22 στις: Μάιος 29, 2013, 02:23:47 μμ » |
|
Κώστα μη σε μπερδεύει η απόχρωση στην πατίνα. Εγώ για γνήσιο το βλέπω.Άλλωστε αν υπήρχε πρόβλημα...θα το είχε εντοπίσεις ο Γιάννης.(giannist) Εγώ το δίδραχμο το κάνω οριακα XF40, διότι μπορεί να έχει τη ''μέδουσα'' στην ασπίδα σχετικά καλή, αλλά τα υπόλοιπα είναι πολύ κατεβασμένα. Καλορίζικα ακόμα μία φορά Γιώργο. Πολύ καλά νομίσματα και τα δύο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #23 στις: Μάιος 29, 2013, 02:29:50 μμ » |
|
Aυτο το οριακο (xf) με εβαλε στην πριζα Μιχαλη. Η τιμη που χτυπησα ηταν για ..vf οποτε ..ελπιζω Ευχαριστω ...πολυ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #24 στις: Μάιος 30, 2013, 03:10:20 μμ » |
|
Δε βλεπω να τρεχουν πολλα θεματα ..οποτε συνεχιζω.. και οπως παντα ελευθερα.. Η ερωτηση ειναι F ...η... ακουμπαμε το ...vf(ειπαμε η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
oldgeotzo
|
|
« Απάντηση #25 στις: Μάιος 30, 2013, 03:11:36 μμ » |