νίκο για πολίτες της εε θεωρητικά ισχύει.ακόμα και σε υπό ένταξη μέλη.βεβαια proπέρσι που ήμουν έτυχε να eimai κάπου που είχε μια έκθεση με m.αλέξανδρο μακεδονία ktl οι γηγενείς είχαν άλλο εισιτήριο.πάει ο αδερφός μου και καλά σα "διδακτορικός" στην εκεί χωρα κάνει "φασαρία" σα μέλος της εε του λένε φιλε έτσι έχουν τα πράγματα.όσοι exouν ταυτότητα τόσο, οι άλλοι στο γενικό κατάλογο.alla και πάλι δε μπορώ εγώ πχ να πληρώνω ίδιο με το ρώσο η το τούρκο η έστω τον αμερικανο.
εγω το αναφερω γιατι δουλευα το 2003 και το ακουσα... ρωτουσε ο κοσμος γιατι και πως.. και το αναφερε ο αρχιφυλακας! ημουν μπροστα....
σε ολους το ιδιο εισητηριο ειναι... τωρα αν η εκθεση που λες ηταν πχ του βαρλαμη..με πινακες του Μ αλεξανδρου ή δεν ξερω τι... δεν το ξερω... αλλα απο το ΤΑΠΑ δεν νομιζω οτι κανουν εξαιρεσεις...
τα εισητηρια ειναι στανταρ! τοσα για εισοδο.. τοσα για να πας εκει.. ενω υπαρχει και η δυνατοτητα αγορας ενος εισητηριου που εχει πανω κουπονια.. που τα κοβουν.. και επισκεπτεσαι τα 5 πχ μερη που λεει πανω.. και ετσι κερδισεις 3-4 ευρω... στα εισητηρια...
καποιες μερες ειναι δωρεαν.. οπως το σαββατο.. αλλα και αν θυμαμαι καλα... οταν ειναι χειμωνας.. καθε πρωτη και τριτη κυριακη του μηνα.... πρεπει να το δειτε για να ειστε σιγουροι...
Πιερικε.. το παλαθο ρεαλ; ποτε ησουν εκει;
τοτε... στην προ ευρω εποχη... καθε κυριακη ηταν δωρεαν τα μουσεια κι εκει... για το παλαθο ρεαλ δεν θυμαμαι... οταν ειχα παει... ειχα πληρωσει κανονικα! ειχα τρελαθει με τα στρατιβαριους.. που ειχαν μεχρι τσελα κτλ... με το φαρμακειο αλλα περισσοτερο με την βασιλικη συλλογη οπλων και πανοπλιων!!! απιστευτη!!!