giannist
|
|
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 11, 2013, 01:32:44 μμ » |
|
παρα πολυ καλα θα ελεγα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
asimako
|
|
« Απάντηση #16 στις: Μάιος 11, 2013, 02:16:57 μμ » |
|
Ποιά ποικιλία είναι; (δεν έχω το βιβλίο μαζί μου)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
''Πάντων χρημάτων μέτρον Άνθρωπος''
|
|
|
LP coin$
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #17 στις: Μάιος 11, 2013, 04:50:42 μμ » |
|
ναι ειναι οντως πολυ ωραια..δν 3ερω τιποτα απο ποικιλιες νομιζα ειναι η ιδια ποικιλια με το δικο μου αλλα σε πιο κακη κατασταση
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
asimako
|
|
« Απάντηση #18 στις: Μάιος 21, 2013, 02:12:47 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LP coin$
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #19 στις: Μάιος 21, 2013, 02:52:36 μμ » |
|
πωπω...εμενα γιατι δεν μου το εμφανιζε στη σελιδα τις προηγουμενες μερες ??(αμερικανικη).. στη γαλλικη ηταν??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
asimako
|
|
« Απάντηση #20 στις: Μάιος 21, 2013, 03:32:50 μμ » |
|
μπα, νομίζω παντού φαίνεται
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Κώστας Κ.
|
|
« Απάντηση #21 στις: Μάιος 21, 2013, 03:50:31 μμ » |
|
Γιάννη, δε νομίζω ότι είναι κάτι ιδιαίτερο για να κοστίζει περισσότερο. Ούτε δύσκολη ποκιλία είναι, η κατάσταση είναι αυτή που φαίνεται, υπάρχει και η τρύπα.
Στον Καποδίστρια όλα έχουν σχέση με τη σπανιότητα. Αν ήταν καμμιά εξαιρετικά δύσκολη τότε μπορεί να έφευγε και πάνω από 300 ευρώ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
pierikos
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« Απάντηση #22 στις: Μάιος 21, 2013, 03:55:17 μμ » |
|
Άν πάρει το μάτι σας κάνα παρόμοιας τιμής καποδιστριακό νόμισμα, κάντε μου μια ενημέρωση, σκέφτομαι να πάρω κάποιο, έτσι σα φόρο τιμής στον Καποδίστρια. Δε με ενδιαφέρει η ονομαστική αξία, η χρονολογία ούτε κάποιοα ποικιλία κτλ, ούτε με ενδιαφέρει η κατάσταση (να μην έχει καταντήσει βέβαια ένα κομμάτι μετάλλου).
Θεωρώ ότι είναι δύσκολο να καταφέρω να φτιάξω μια αξιόλογη συλλογή, με την υπάρχουσα συγκυρία, ωστόσο θα ήθελα ένα παρόμοιο κομμάτι, όταν κατορθώσω να εξοικονομήσω λίγα ευρώ.
Κι επίσης, αν κάποιος θέλει να ξεφορτωθεί ένα παρόμοιο κομμάτι με λίγα ευρώ, ας με ενημερώσει με p.m.
Προς διαχειριστές: Επειδή δε ζητώ συγκεκριμένο νόμισμα, γιαυτό και δεν άνοιξα θέμα στο αντίστοιχο κομμάτι. Αν κρίνετε ότι πρέπει, μεταφέρτε το. Ευχαριστώ.
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 21, 2013, 04:04:52 μμ από pierikos »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
asimako
|
|
« Απάντηση #23 στις: Μάιος 21, 2013, 04:19:01 μμ » |
|
Γιάννη, δε νομίζω ότι είναι κάτι ιδιαίτερο για να κοστίζει περισσότερο. Ούτε δύσκολη ποκιλία είναι, η κατάσταση είναι αυτή που φαίνεται, υπάρχει και η τρύπα.
Στον Καποδίστρια όλα έχουν σχέση με τη σπανιότητα. Αν ήταν καμμιά εξαιρετικά δύσκολη τότε μπορεί να έφευγε και πάνω από 300 ευρώ.
Κώστα γειά σου, συμφωνώ στα περί σπανιότητας, απλά για 25 ευρώ το κομμάτι ευχαρίστως θα έκλεινα με variety fillers κάποια συλλεκτικά κενά Υ.Γ. Χρόνια σου Πολλά με κάθε ευτυχία σε όλους τους τομείς!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Κώστας Κ.
|
|
« Απάντηση #24 στις: Μάιος 21, 2013, 04:24:41 μμ » |
|
Σ' ευχαριστώ πολύ, Γιάννη μου!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #25 στις: Μάιος 22, 2013, 10:16:47 πμ » |
|
απο οτι καταλαβαμε,τα νομισματα που δεν ειναι υψηλων καταστασεων απαξιωνονται σε σχεση με αλλες εποχες!καποδιστριας να ηταν και οτι ηταν,και το πληρωνες και για ουρανιο!τωρα καλυτερα προσεκτικες η φθηνες αγορες,ισως καποτε ερθει καποια ανακαμψη?χαιρετω,γιαννηςτ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
asimako
|
|
« Απάντηση #26 στις: Μάιος 24, 2013, 12:42:12 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #27 στις: Μάιος 24, 2013, 02:03:55 μμ » |
|
Aβυσσος η ψυχή του.... συλλέκτη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #28 στις: Μάιος 24, 2013, 02:43:35 μμ » |
|
seβομαι τα βίτσια του κάθε συλλέκτη αλλά αυτός που το χτυπάει είναι λοβοτομημένος και σίγουρα όχι συλλεκτης...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #29 στις: Μάιος 24, 2013, 05:25:18 μμ » |
|
seβομαι τα βίτσια του κάθε συλλέκτη αλλά αυτός που το χτυπάει είναι λοβοτομημένος και σίγουρα όχι συλλεκτης...
+1
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|