ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #75 στις: Δεκέμβριος 06, 2013, 05:34:45 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #77 στις: Δεκέμβριος 15, 2013, 01:59:34 μμ » |
|
κατι αναλογο δεν ειχαν κανει οι Αγγλοι στις αρχες του 19ου αιωνα (επισημανση) σε ιταλικα και ισπανικα νομισματα στα επτανησα;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gkounto
|
|
« Απάντηση #78 στις: Δεκέμβριος 15, 2013, 02:23:04 μμ » |
|
κατι αναλογο δεν ειχαν κανει οι Αγγλοι στις αρχες του 19ου αιωνα (επισημανση) σε ιταλικα και ισπανικα νομισματα στα επτανησα;
Νομίζω πως ναι αλλα δεν είμαι γνωστης. Βέβαια η επισήμανση ως μέθοδος έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως παγκοςμια ακόμα και απο την Αρχαία Ελλάδα. Έχεις άμεσα και φτηνά ένα νέο νόμισμα, εκεί που θα χρειαζοσουν πολυ χρόνο και χρήμα να φτιάξεις μητρες να κανεις δοκιμές, να πάρεις έγκριση και φυσικά να στοκαρεις μέταλλο! Η "επισήμανση" όμως που κάνω εδώ είναι ότι ένα forgery βρίσκεται σε slab αξιόπιστου οίκου έχοντας περάσει όχι μόνο τα φίλτρα της NGC. Αλλα και αυτά της Heritage!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #79 στις: Δεκέμβριος 15, 2013, 02:34:19 μμ » |
|
εαν υπαρχουν βασεις για τις υποψιες σας περι πλαστοτητας ειμαι σιγουρος οτι η heritage θα αποσυρει το λοτο αμεσα.Ειναι μεγαλη εταιρια και δεν παιζει μ αυτα.Φανταζομαι οτι κατα τηξν επικοινωνια σας θα εχετε αποστειλει και τις αποδειξεις οτι προκειται για πλαστη σημανση.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
gkounto
|
|
« Απάντηση #80 στις: Δεκέμβριος 15, 2013, 03:39:49 μμ » |
|
εαν υπαρχουν βασεις για τις υποψιες σας περι πλαστοτητας ειμαι σιγουρος οτι η heritage θα αποσυρει το λοτο αμεσα.Ειναι μεγαλη εταιρια και δεν παιζει μ αυτα.Φανταζομαι οτι κατα τηξν επικοινωνια σας θα εχετε αποστειλει και τις αποδειξεις οτι προκειται για πλαστη σημανση.
Ναι φυσικά και το εχω κάνει, αλλωστε σκοπός μου δεν είναι να θίξω κανέναν. Σκοπός μου ήταν να πω ότι ένα καλοφτιαγμένο ψεύτικο νόμισμα μπορεί να ξεγελάσει ακόμα και μεγάλες Εταιρείες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #81 στις: Δεκέμβριος 15, 2013, 03:56:46 μμ » |
|
´Οπως είπες και εσύ Γιώργο το νόμισμα είναι μάλλον γνήσιο, η επισήμανση ειναι ψεύτικη. Επειδή αυτή είναι και μικρή και κάποιος πρέπει να έχει ασχοληθεί πολύ με αυτά όπως εσύ, εύκολα ξεγελιέται, κσι πιστεύω κάπως έτσι την πάτησαν ...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #82 στις: Ιανουάριος 29, 2014, 11:07:26 μμ » |
|
Είναι για εδώ αυτό?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
asimako
|
|
« Απάντηση #83 στις: Ιανουάριος 30, 2014, 10:35:01 πμ » |
|
99% γνήσιο 100% κακοποιημένο/ταλαιπωρημένο..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
''Πάντων χρημάτων μέτρον Άνθρωπος''
|
|
|
συλλεκτρια-κα
|
|
« Απάντηση #84 στις: Ιανουάριος 30, 2014, 08:07:24 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
rubirosa
|
|
« Απάντηση #85 στις: Ιανουάριος 30, 2014, 10:22:50 μμ » |
|
καλά αυτή είναι κραυγαλέα αντιγραφή
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #86 στις: Ιανουάριος 30, 2014, 10:29:52 μμ » |
|
καλά αυτή είναι κραυγαλέα αντιγραφή Μόλις βγήκε από το κομμωτήριο... Του έριξα το reportaκι του.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #87 στις: Ιανουάριος 30, 2014, 10:42:51 μμ » |
|
Εγώ του ζήτησα να τεκμηριώση την άποψή του περί αυθεντικότητας. Να δούμε αν και πότε θα απαντήσει. Ασε που γράφει και ότι δεν γίνονται δεκτές επιστροφές.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #88 στις: Ιανουάριος 31, 2014, 12:12:02 πμ » |
|
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Είναι Ελληνας ο πωλητής και μου απάντησε ως εξής:
Kalispera, pos to katalabatoti ine kalpiko na mou pite na to vgalo amesos to pira pro kerou sto ebay.euxaristo Gerasimos.
Αρα την πάτησε κι αυτός. Κώστα (GKCollect) βάλε τα σημάδια αναγνώρισης του πλαστού να του τα στείλω, γιατί με φωτογραφίες, ζωγραφική κλπ στο computer δεν τα πάω καλά.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #89 στις: Ιανουάριος 31, 2014, 12:34:44 πμ » |
|
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Είναι Ελληνας ο πωλητής και μου απάντησε ως εξής:
Kalispera, pos to katalabatoti ine kalpiko na mou pite na to vgalo amesos to pira pro kerou sto ebay.euxaristo Gerasimos.
Αρα την πάτησε κι αυτός. Κώστα (GKCollect) βάλε τα σημάδια αναγνώρισης του πλαστού να του τα στείλω, γιατί με φωτογραφίες, ζωγραφική κλπ στο computer δεν τα πάω καλά.
Δεν είναι ένα σημείο, είναι απο 10 μετρα αν το δεις πλαστό
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|