Τι λες τωρα βρε Νικο?
Θα κοιταξουν να επαναπατρισουν κατι που αφορα μια Βασιλεια?
Αυτοι κανουν το παν να ξεχασουμε οτι καποτε η Ελλαδα ειχε Βασιλιαδες!!
Τα εχουμε πει αυτα και παλαιοτερα νομιζω,
Γιωργο μου.. δεν το βλεπω ετσι εγω.. και πολλοι αλλοι πιστευω! σε αυτη τη σφραγιδα.. δεν βλεπω βασιλεια... αλλα Ελλαδα! ηταν η επισημη σφραγιδα του κρατους κατα καποιο τροπο;; σορρυ δεν ξερω..., αλαλ εικαζω οτι την στιγμη που ηταν η σφραγιδα του Οθωνα... η θεα της σε εγγραφο... ηταν νομος! κακα τα ψεματα!
δεν ειναι απαραιτητο οτι επειδη κατι ειναι μιας εποχης Α... οτι στο αντικειμενο βλεπουμε και κατι αλλο...
δηλαδη... οταν με καμαρι εδειχναν στο μουσειο της Ολυμπιας την δαδα του 1936.... ολοι μας βλεπαμε τον Χιτλερ;; οταν βλεπουμε την ολυμπικη λλαμπαδοδρομια... βλεπουμε ναζιστικη γερμανια;; οχι! βλεπουμε το αλλο... αυτο που αντιπροσωπευε... ετσι κι εδω...
υπαρχουν ελληνικες σημαιες που ειναι πολιτιμες και ιστορικες.. που ηταν σε πολεμους κτλ.. και ανολογα την εποχη.. ειχαν και καποια εξτρα... εχω δει ελληνικη σημαια με κορωνα στο κεντρο του σταυρου... εκει θα δω βασιλεια ή την σημαια...;;; την σημαια βλεπεις.. και λες ελλαδα.. δεν βλεπεις την κορωνα και μες... Γεωργιε ή Κωνσταντινε ή δεν ξερω κι εγω τι!
η σφραγιδα αυτη... ναι ηταν η σφραγιδα του οθωνα.. αλλα αντιπροσωπευε... την ιδια την ελλαδα! η σφραγιδα του παπουλια τωρα... αντιπροσωπευει τον παπουλια η την προεδρια της ελλαδος... αρα την ιδια την ελλαδα; φυσικα αυτα ειναι προσωπικες μου αποψεις...
Μπαμπη μου σου ευχομαι ολοψυχα να την αποκτησεις και να την επανανπατρισεις.. κι ελπιζω να μην σου πουνε τα λαμογια μετα... οτι ειναι εθνικο κειμηλειο και θησαυρος... you know...
καποιος ομως μπορει να με βοηθησει στην απορια μου για το σημα της βαυαριας που λειπει;; γιατι;;;
επισεις.. το κατω μερος.. το μεταλλικο.. ειναι μπρουτζος;; αν ναι... με κανει να απορρησω... γιατι μπορει να μην ειμαι γνωστης απο σφραγιδες.. αλλα εχω δει και χρυση.. και ασημενια.... ιδιωτων... και ηταν για βουλοκερι! κονταμ βασιλιας... δνε μπορουσε να την κανει χρυση ή ασημενια; χαχαχαχαχαχα
εντιαξει... ειναι ποιο σκληρο μεταλλο... αλλα... με προσοχη... ετσι κι αλλιως.. δεν την χτυπουσες και με δυναμη.... δεν ηταν για μελανι!!!