Kαλοριζικη κατ΄αρχην . Η λιρα σου ειναι
πανεμορφη και rare -σπανια συμφωνα με τον Marsch
Σε βαθμο την βλεπω σε AU-58 και σιγουρα αξιζει να σταλει για πιστοποιηση...ενας μικρος ενδοιασμος μονο οτι μου δινει την υποψια της καθαρισμενης, ντιπαρισμενης μαλλον , αλλα δεν ειμαι σιγουρος
Σαν αξια στην κατασταση αυτη θα ελεγα οτι χτυπαει ανετα τα 550-600 ευρω ...
Και παλι καλοριζικη , μ΄αρεσε πολυ
Ευχαριστώ πολύ κε Αντώνη για την απάντησή σας!
Για να'μαι ειλικρινής αδημονούσα
ειδικά για τη δική σας απάντηση, διότι έχω διαπιστώσει ότι είσαστε ειδήμων στα χρυσά νομίσματα και δη στις λίρες, με έμφαση στους "θυρεούς", στους οποίους, απ'ότι κατάλαβα έχετε ιδιαίτερη "αδυναμία"!!!
Και εγώ για "σπάνια" την αγόρασα!
Την πήρα 460 Ευρώ, πίστεψα ότι έκανα καλή αγορά και ήθελα να βεβαιωθώ!
Με προβληματίζει μόνον αυτό που λέτε ότι είναι ντιπαρισμένη!
Τι σας κάνει να το πιστεύετε αυτό και πως το καταλαβαίνετε, για να μαθαίνουμε και εμείς οι νεόκοποι δηλαδή.
Σε ότι αφορά στην πιστοποίηση, διαβάζω εδώ, σε άλλα post, για κάποιον κύριο "Βασίλη" που κάνει αυτή τη δουλειά, οπότε κάποια στιγμή θα ζητήσω τα φώτα του φόρουμ, για το πως θα τον εντοπίσω.
Η αξιολόγηση AU-58 πόσο ψηλή είναι στην κλίμακα;
Υπάρχει κάποια ιστοσελίδα όπου μπορώ να δω την πλήρη κλίμακα των αξιολογήσεων, ώστε να καταλάβω πόσο ψηλά (...ή χαμηλά!) βρίσκεται η δική μου;
Τέλος, έχω και έναν άλλο "θυρεό", του 1851, αλλά αυτός είναι σε χειρότερη κατάσταση.
Θα ανεβάσω πάντως κάποια στιγμή φωτογραφίες να μου πείτε, αν θέλετε, και γι'αυτόν την άποψή σας.