Δες απο κατω πως φευγει η γεμιστηρα!!
Αυτα τα νεα οπλα εμενα δεν με συγκινουν , τα εχουν ομως φιλοι μου και πολλες φορες τα περιεργαζωμε.
Υ,Γ Την Κυριακη θα ειμαι στον Ζαρο να φτιαχνω μια εξεδρα στον σκοπευτικο ομιλο 18 μετρων για να τρεχει πανω ενα ψευτικο λαγουδακι σκοποβολης!! (μεχρι να μας στειλει ο Αντωνης τα κουνελια του)
Φερε το δικο σου κουμπιουτερακι να φερω και εγω το δικο μου να τα δοκιμασουμε
1) η διαπιστωση σου για την γεμιστηρα εχει να κανει με τις επιλογες των παραπανω πιστολιων που μου ανεφερες η ακολουθειται απο την επομενη σου προταση σχετικα με το προσωπικο σου γουστο?
2) Ζαρο ε??πωωωω,ωραια φαση!!περνα απο την κυρα-Κατερινα με τα δωματια (πισω απο το μινι-μαρκετ,απεναντι απο την βεγγερα) και δωσε χαιρετισματα απο τα Μεγαρα!! Υπεροχη και η λιμνη!!
3) Οσο για το κομπιουτερακι μου,αν μπορουσα θα ειχα παρει το παραπανω colt (σταθερη αξια και ερωτας)
οταν ηρθε η στιγμη να παρω ομως,ειχα ετοιμαστει να παρω το cz 75 kadet και τοτε βγηκε το πολυ καλο sig-sauer mosquito..αλλα τελικα δεν πηρα κανενα λογω χρηματων..και παρατησα και την σκοποβολη..η καλυτερη βαση ομως ηταν παραγγελια στον Καλκαντζακο το cz κατευθειαν απο εξω,ολο σκαλιστο στο χερι!στο παρακατω σχεδιο..αλλα ηθελε και 4-5 χιλιαρικα!!