|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 02, 2013, 09:02:13 μμ » |
|
Εγω θα πω με σιγουρια το 2 .Για λιγο ειναι καλυτερο.Απο φρυδι και τα 2 ειναι χαλια .Το 2 ειναι καλυτερο στον θυρεο και δεν εχει και χτυπημα στον περιγυρο οπως το ενα .Και τα 2 εχουν ξαναπερασει απο εδω . Το 1 ενα εχει καλυτερο μαλλι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 02, 2013, 09:09:37 μμ » |
|
εχεις καλη μνημη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 02, 2013, 09:39:27 μμ » |
|
Καλε πειτε πειτε ποιο ειναι καλυτερο.........αν και το ποιο ομορφο ειναι σιγουρα το δικο μου
Ξεχωριζει με διαφορα στηθους τονυ εγω την 2 εσυ την 1 κλεισαμε τελοσ καλο βραδυ στους υπολοιπους
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 02, 2013, 10:02:04 μμ » |
|
τονυ εγω την 2 εσυ την 1
κλεισαμε τελοσ
καλο βραδυ στους υπολοιπους
Με ριχνεις λιγο Λεωνιδα, αλλα δεν πειραζει .....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 02, 2013, 10:03:26 μμ » |
|
τονυ εγω την 2 εσυ την 1
κλεισαμε τελοσ
καλο βραδυ στους υπολοιπους
Με ριχνεις λιγο Λεωνιδα, αλλα δεν πειραζει ..... ελα βρε αυριο το πρωι αλλαζουμε και παει παλι απο την αρχη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 02, 2013, 10:05:20 μμ » |
|
Το δευτερο και ομοφοτερο πενταδραχμο θα επελεγα με διαφορα κι ας χανει λιγο στο μαλι!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
donsoc1
|
|
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 02, 2013, 10:15:39 μμ » |
|
Αν και το δεύτερο μου φαίνεται σε καλύτερη κατάσταση, μου αρέσει περισσότερο η πατίνα του πρώτου..οπότε ψηφίζω 1.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #10 στις: Απρίλιος 02, 2013, 10:37:32 μμ » |
|
Οι διάφορες είναι ελάχιστες. Σίγουρα το χτύπημα στη περίμετρο στο 1 ειναι σημαντικό μείον, επίσης κάτι δεν μου αρέσει στο 1, πολλά πουά ο Γιώργης. Το 2 μου αρέσει καλύτερα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #11 στις: Απρίλιος 03, 2013, 07:14:36 μμ » |
|
Καταρχην ο οπισθοτυπος δεν εχει φωτογραφηθει σωστα!! Εχει κουνηση η φωτο ή ειναι θολο λογω λαθος εστιασης!! Ψηφιζω κακοδικια στον οπισθοτυπο!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
dimitris1980
|
|
« Απάντηση #12 στις: Απρίλιος 03, 2013, 07:17:28 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #13 στις: Απρίλιος 03, 2013, 07:26:16 μμ » |
|
και εγω πιστευω οτι το #1 ειναι καλυτερο σημειολογικα απο το #2..το δευτερο χανει πολυ σε μαλλι μουστακι περλες κορωνας κ μερικα ακομα σημεια του οπισθοτυπου.το πρωτο,αν κ κουνημενο λιγο,διακρινονται τα προηγουμενα σημεια οπου ειναι καλυτερα..το χρωμα κ το χτυπημα ισως το χαλανε..η επιλογη μου ειναι το #1 με τα χρωματα του #2 κ χαλαλι το χτυπημα στηνπεριμετρο!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
Sroussos
|
|
« Απάντηση #14 στις: Απρίλιος 03, 2013, 08:19:06 μμ » |
|
Εαν είναι σαν και τα στήθη από τις φωτογραφίες και τα δύο fake θα γράφουν γιατί θα είναι και αυτά από σιλικόνη. Τόρα για εκτίμιση στα σοβαρά το πρώτο με αρέσει περισσότερο σαν συνολική εμφάνιση αλλα υπολίπεται εμφανώς σε θυραιό και έχει και το χτύπημα ώρα 7 και μάλον θα είναι πίσω στην βαθμολογία .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|