coll
|
|
« Απάντηση #30 στις: Μάρτιος 22, 2013, 11:45:29 μμ » |
|
H λογικη ειναι σωστη φυσικα ,ομως ολως περιεργως εγω πιστευω οτι αν τωρα πουλουσα 1200 ενα κρουγκεραντ ή 4 χρυσες , μαλλον στο δευτερο θα την πεφτατε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #31 στις: Μάρτιος 22, 2013, 11:45:37 μμ » |
|
Σωστά!ναι με αυτή την λογική έχεις απόλυτο δίκαιο σε αυτό που λες!απλά να σου πω κάτι δες ξέρω απο την ώρα που το είδα αστραψε το μάτι μου!!!!!χαχαχαχαχααχα μ'αρέσει! Φανταζομαι τι θα παθεις εαν δεις κανα τετοιο απο κοντα http://steki-syllekton.gr/index.php?topic=4573.0
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #32 στις: Μάρτιος 22, 2013, 11:47:06 μμ » |
|
Στο κρουγκεραντ αυτο παντως κατι με χαλαει!Παρολο που φαινεται το πεδιο τελειο και ακυκλοφορητο το πατημα της κεφαλης ειναι πολυ ρηχο με χοντροκομμενα τα χαρακτηριστικα του προσωπου!Το συγκρινω με ενα δικο μου το οποιο δεν ειναι ακυκλοφορητο και το κεφαλι του κρουγκερ ειναι πιο βαθυ και με περισσοτερη λεπτομερεια!Δεν ξερω ισως ειναι και η φωτο κακη!!!Οπως και να ειναι πρεπει να ζυγιστει πρωτα!!Κυκλοφορουν πολλα επιχρυσωμενα μπρουντζινα!!
ΠΡΟΣΟΧΗ!!Το βαρος του κρουγκεραντ παρολο που ειναι μια ουγγια χρυσος δηλ 31.10 γρ ειναι παραπανω λογω προσθηκης και χαλκου!Ειναι 33.93γρ
η φωτο έχει παρθεί σε ορθή γωνία δε ξέρω πως να στο εξηγήσω...γιατί έπεφτε η σκιά πάνω στο νομισμα και έδειχνε μαυρίλες ίσως να είναι η φωτό!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«μη μου τους κύκλους τάραττε»
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #33 στις: Μάρτιος 22, 2013, 11:47:29 μμ » |
|
H λογικη ειναι σωστη φυσικα ,ομως ολως περιεργως εγω πιστευω οτι αν τωρα πουλουσα 1200 ενα κρουγκεραντ ή 4 χρυσες , μαλλον στο δευτερο θα την πεφτατε Μην κολλας με τα νουμερα Σωτηρη....υποθετικα ηταν ....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #34 στις: Μάρτιος 22, 2013, 11:47:58 μμ » |
|
Δεν αλλαζει η τιμη στην προκειμενη!!! Χονταρα- χοντρα 1.150 ειναι η τιμη αγορας 1300 η πωλησης Αφου η πηγη σου ειναι αυτη που ανεφερες,Αν το παρεις μεχρι 1200 ειναι μια συμφερουσα λογικη τιμη αλλιως αστο και βρες κατι αλλο
εκει θα πώ!1200€ και αμα το δώσουν έχει καλά!!!αλλιώς πάμε παρακάτω!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #35 στις: Μάρτιος 22, 2013, 11:48:32 μμ » |
|
H λογικη ειναι σωστη φυσικα ,ομως ολως περιεργως εγω πιστευω οτι αν τωρα πουλουσα 1200 ενα κρουγκεραντ ή 4 χρυσες , μαλλον στο δευτερο θα την πεφτατε Σωτηρη στην Ελλαδα οι σοβερειν ειναι αναγνωρισιμες αλλα στο εξωτερικο ειναι πιο αναγνωρισιμα τα κρουγκεραντ και οι αμερικανικοι αετοι!Και μην ξεχνας οτι υπαρχουν και τα 1/2 και 1/4 της ουγγιας!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #36 στις: Μάρτιος 22, 2013, 11:49:45 μμ » |
|
Δεν αλλαζει η τιμη στην προκειμενη!!! Χονταρα- χοντρα 1.150 ειναι η τιμη αγορας 1300 η πωλησης Αφου η πηγη σου ειναι αυτη που ανεφερες,Αν το παρεις μεχρι 1200 ειναι μια συμφερουσα λογικη τιμη αλλιως αστο και βρες κατι αλλο
εκει θα πώ!1200€ και αμα το δώσουν έχει καλά!!!αλλιώς πάμε παρακάτω!!! Οπως και να εχει πριν το αγορασεις ζυγισε το πρωτα!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #37 στις: Μάρτιος 22, 2013, 11:51:02 μμ » |
|
Σωστά!ναι με αυτή την λογική έχεις απόλυτο δίκαιο σε αυτό που λες!απλά να σου πω κάτι δες ξέρω απο την ώρα που το είδα αστραψε το μάτι μου!!!!!χαχαχαχαχααχα μ'αρέσει! Φανταζομαι τι θα παθεις εαν δεις κανα τετοιο απο κοντα http://steki-syllekton.gr/index.php?topic=4573.0χαχαχαχαχαχαχαχ Αντώνη το κοιτάαααωωω κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ!!!!!!!!!!και κάθε πρωί λέω στον άντρα μου πάλι λίρες και 5λιρα έβλεπα στον ύπνο μου!!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!! και δε θέλω να το δω απο κοντά γιατι θα ξεπουληθώ να το πάρω!!!!!!!!!! p.s πόσο κοστίζει αλήθεια ένα τέτοιο κομψοτέχνημα?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #38 στις: Μάρτιος 22, 2013, 11:51:59 μμ » |
|
H λογικη ειναι σωστη φυσικα ,ομως ολως περιεργως εγω πιστευω οτι αν τωρα πουλουσα 1200 ενα κρουγκεραντ ή 4 χρυσες , μαλλον στο δευτερο θα την πεφτατε Σωτηρη στην Ελλαδα οι σοβερειν ειναι αναγνωρισιμες αλλα στο εξωτερικο ειναι πιο αναγνωρισιμα τα κρουγκεραντ και οι αμερικανικοι αετοι!Και μην ξεχνας οτι υπαρχουν και τα 1/2 και 1/4 της ουγγιας! Το ξερω Γιαννη αλλα αυτο ξεφευγει του θεματος ,το οποιο ειναι ποσο να αγορασει το South African, oπως ξεφευγουν και ολες οι αλλες προτασεις....... σε λιγο τον βλεπω να αγοραζει Καπο!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #39 στις: Μάρτιος 22, 2013, 11:52:48 μμ » |
|
Σωστά!ναι με αυτή την λογική έχεις απόλυτο δίκαιο σε αυτό που λες!απλά να σου πω κάτι δες ξέρω απο την ώρα που το είδα αστραψε το μάτι μου!!!!!χαχαχαχαχααχα μ'αρέσει! Φανταζομαι τι θα παθεις εαν δεις κανα τετοιο απο κοντα http://steki-syllekton.gr/index.php?topic=4573.0χαχαχαχαχαχαχαχ Αντώνη το κοιτάαααωωω κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ!!!!!!!!!!και κάθε πρωί λέω στον άντρα μου πάλι λίρες και 5λιρα έβλεπα στον ύπνο μου!!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!! και δε θέλω να το δω απο κοντά γιατι θα ξεπουληθώ να το πάρω!!!!!!!!!! πρεπει να βλεπουμε το ιδιο ονειρο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Parker
|
|
« Απάντηση #40 στις: Μάρτιος 22, 2013, 11:57:05 μμ » |
|
Θα σας πιάσει ο Στουρνάρας. Τα όνειρα φορολογούνται.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
verba volant, scripta manent
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #41 στις: Μάρτιος 22, 2013, 11:57:34 μμ » |
|
Σωστά!ναι με αυτή την λογική έχεις απόλυτο δίκαιο σε αυτό που λες!απλά να σου πω κάτι δες ξέρω απο την ώρα που το είδα αστραψε το μάτι μου!!!!!χαχαχαχαχααχα μ'αρέσει! Φανταζομαι τι θα παθεις εαν δεις κανα τετοιο απο κοντα http://steki-syllekton.gr/index.php?topic=4573.0χαχαχαχαχαχαχαχ Αντώνη το κοιτάαααωωω κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ!!!!!!!!!!και κάθε πρωί λέω στον άντρα μου πάλι λίρες και 5λιρα έβλεπα στον ύπνο μου!!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!! και δε θέλω να το δω απο κοντά γιατι θα ξεπουληθώ να το πάρω!!!!!!!!!! πρεπει να βλεπουμε το ιδιο ονειρο άστα!!!έχω πάθει παράκρουση!!!ο αντρας μου όταν με θέλει δε με φωνάζει πια με το ονομα μου αλλα λέει "Που είσαι Συλεκταρά μου"χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχ!!!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #42 στις: Μάρτιος 22, 2013, 11:58:30 μμ » |
|
εκει θα πώ!1200€ και αμα το δώσουν έχει καλά!!!αλλιώς πάμε παρακάτω!!! Οπως και να εχει πριν το αγορασεις ζυγισε το πρωτα!!!! Οπωσδήποτε!!!!!!! ευχαριστώ!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #43 στις: Μάρτιος 22, 2013, 11:59:37 μμ » |
|
Εμενα αντιθετως...μου λεει θα στα καψω και θα σε κανω ρακοσυλλεκτη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
paulinaj
|
|
« Απάντηση #44 στις: Μάρτιος 23, 2013, 12:00:11 πμ » |
|
H λογικη ειναι σωστη φυσικα ,ομως ολως περιεργως εγω πιστευω οτι αν τωρα πουλουσα 1200 ενα κρουγκεραντ ή 4 χρυσες , μαλλον στο δευτερο θα την πεφτατε Σωτηρη στην Ελλαδα οι σοβερειν ειναι αναγνωρισιμες αλλα στο εξωτερικο ειναι πιο αναγνωρισιμα τα κρουγκεραντ και οι αμερικανικοι αετοι!Και μην ξεχνας οτι υπαρχουν και τα 1/2 και 1/4 της ουγγιας! Το ξερω Γιαννη αλλα αυτο ξεφευγει του θεματος ,το οποιο ειναι ποσο να αγορασει το South African, oπως ξεφευγουν και ολες οι αλλες προτασεις....... σε λιγο τον βλεπω να αγοραζει Καπο!!! χαχαχαχαχαχααχα οχι οχι μια χαρά χρειάζεται και η πλακίτσα μας!!!αυτά που έπρεπε να πάρω και να μάθω τα πήρα!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|