Ασχετα με το ποιος εβαλε το (τα) γκολ το θεμα ειναι ποιος πηρε την κουπα! Και μην μου πειτε οτι την αξιζε η ατλετικο.... Απο το 2ο ημηχρονο οι μισοι παικτες της σερνονταν και οι υπολοιποι κουτσεναν. Ουτε μαρκαρισμα ουτε πιεση τιποτα.
Επισης φετος η Ρεαλ επαιξε μεγαλη μπαλα περασε απο εδρες, με βαρια σκορ, εκανε ρεκορ και το κυριοτερο ειδαμε θεαμα!!!! Γι αυτο βλεπουμε αλλωστε μπαλα!!
Ασε που επαιζαν πολυ σκληρα! Μετρησε κανενας ποσα τακλιν εκαναν απο πισω?? Και ποσες καρτες πηραν??
Η Ρεαλ ειχε τη φυσικη κατασταση και τις αντοχες και σκοραρε 3 γκολ στην παραταση... Εκει που ηταν ειδικα 2-1 και ειχε την μπαλα η Ρεαλ ολη η ατλετικο στεκονταν!! Και αναρωτηθηκα γιατι απλα δεν βαζουμε ενα ακομη γκολ? Και βλεπεις τον Μαρσελο και κανει δεκα βηματακια μπροστα σουταρει και σκοραρει! Τοσο απλο! Τεσσερις παικτες γυρο του κανενας δεν μαρκαρε!
Γενικα παντως ηταν ενα ασχημο ματς απο πλευρας θεαματος. Το θεμα ειναι ομως οτι τα καναμε 10!
Κοίτα να δεις, το ποιος το άξιζε είναι σχετικό.
Οι παίκτες της Ατλέτικο σίγουρα έριξαν απόδοση στο Β' ημίχρονο, αλλά μην ξεχνάμε την υπερπροσπάθεια στο Α' και φυσικά οτι πήραν το 'Χ' μέσα στην Μπάρτσα, και το πρωτάθλημα.
Αλλωστε το ότι δεν μάρκαραν καλό έκανε στην Ρεάλ.....
Για το σκληρά που γράφεις θα το αντιπαραθέσω με το ότι επέδειξαν παραπάνω πάθος απο τους αντίστοιχους της Ρεάλ.
Θέαμα, σίγουρα δεν περιμένεις να δεις σε τελικό CL!!!
Βασικά σε κανέναν τελικό δεν περιμένεις να δεις θέαμα. Ασχετα αν υπάρχουν και εξαιρέσεις. Κυριαρχεί το κυνήγι του αποτελέσματος.
Δεν ξέρω να σου πω για την φυσική κατάσταση (ντόπα τα θεωρώ εγώ όλα αυτά), αλλά η αλήθεια είναι ότι όσο πλησιάζαμε στην λήξη, οι παίκτες της Ατλέντικο έδειχναν να μην πιστεύουν ότι θα πάρουν
και το CL. Σταμάτησαν να μαρκάρουν, να πιέζουν, να έχουν πάθος. Σε κάποιες στιγμές έδειχναν να περπατάνε. Και φυσικά η Ρεάλ, με την εμπειρία των παικτών της το εκμεταλλεύτηκε.
Πάντως το '10', σημαίνει respect από
όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη!