Με μπερδέψατε ...από ευρωπαϊκό μπάσκετ (στο οποίο όντως χάσαμε με 20 πόντους στα προημιτελικά σε όμιλο από τον ολυμπιακό,σε έναν όμιλο με άλλες 6 ομάδες όμως και όχι σε τρυφερό τετ-α-τετ σαν και αυτό του Βερολίνου) ,με πήγατε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και από εκεί στο ελληνικό μπάσκετ και τούμπαλιν ...
Σίγουρα έχουν μεγαλύτερη αξία τα 2 η τα 3 ευρωπαϊκά συνεχόμενα από τα 6 συνολικά σύμφωνα με τα μαθηματικά σας..Και ενώ αναφέρατε το κύπελλο Goodys ,το κύπελλο Σάββας κεμπάπ ,και το κύπελλο Μαcdonalds ... Απορώ ακόμα πως ξεχάσατε να αναφέρετε και το Κύπελλο στο βόλεϋ...
Παρόλα αυτά ,και επειδή είδα κάτι σκορ 4-0 ,4-0,1-3 ,1-2, 4-1, και χαβαι 5-0 ...και είδα με ενδιαφέρον τα βιντεακια που ανεβάσατε και μια που αρχίσατε να αναπολείτε μεγάλες ιστορικές στιγμές σας.Και εφόσον καταθέτεται ιστορικά ντοκουμέντα, θα μου επιτρέψετε να βάλω και εγώ ένα μόνο ακόμα.
Η 1η Ιουνίου 1930 είναι μία σημαντική επέτειος για την πράσινη οικογένεια, επειδή εκείνο το κυριακάτικο απομεσήμερο σημειώθηκε η πιο ευρεία νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού.
Το δεύτερο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα έφτανε στο τέλος του. Αντίπαλοι στη διεκδίκηση του πρώτου τους τίτλου, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Ο κάτοχος του τροπαίου Άρης Θεσσαλονίκης είχε τεθεί νοκ άουτ.
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι τόσο σίγουροι για την ανωτερότητα της ομάδας των Ανδριανοπουλαίων, που φθάνουν εν πομπή στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, κρατώντας ένα φέρετρο. Σ' αυτό θα κήδευαν τον Παναθηναϊκό, μετά το τέλος του ντέρμπι.
Το τριφύλλι, που προπονούσε ο ούγγρος Γιόζεφ Κίνσλερ, μιλά μέσα στο γήπεδο. Συντρίβει τον μεγάλο του αντίπαλο με 8-2. Το αστέρι της ομάδας Άγγελος Μεσσάρης επιτυγχάνει δύο γκολ και οι φίλοι του Παναθηναϊκού σκαρώνουν το δίστιχο «Βάλαμε οχτώ στον Ολυμπιακό και τέσσερα στον Άρη, γεια σου Άγγελε Μεσσάρη!».
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, το φέρετρο διαλύεται και τα κομμάτια του θα χρησιμεύσουν για τα επεισόδια που ακολουθούν, τα πρώτα ίσως καταγεγραμμένα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Και για τους λάτρεις των βίντεο ....
Σίγουρα σε κάποιους θα διαφεύγει,σίγουρα κάποιοι το έχουν λησμονήσει αλλά σίγουρα κανείς δεν αμφισβητεί αυτό που πρεσβεύει...την ιστορία!
Παρακαλώ , η προβολή να γίνει με δικιά σας ευθύνη και σε άτομα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος τις ηλικίας τους χωρίς καρδιακά προβλήματα...
υγ.
Γύρω στα 10 χρόνια μου σε ένα ταξίδι που γύρισε ο πατέρας μου έφερε μια εμφάνιση τις liverpool.αποτέλεσμα αυτού μετά από 15 χρόνια να ασχοληθώ στα διοικητικά του club τις Liverpool στην Ελλάδα ...Τα έξοδα αρκετά,η τρέλα μεγάλη,τα χρόνια περάσαν και το παραδώσαμε σε νεότερα άτομα που αγαπούν την ομάδα στην θεσσαλονικη...Ένα πράγμα δεν έφυγε ποτέ..η αντιπάθεια προς την Man.Unit.Gay.....
Κάντε μου αυτήν την χάρη...και ας κάνω και με ξένα κόλλυβα ,κηδεία δεν με πειράζει.
Καλή τύχη και με την Νίκη.