ellinas
|
|
« Απάντηση #915 στις: Δεκέμβριος 11, 2013, 07:34:36 μμ » |
|
Ερχομαι και εγω μαζι σας παιδια αν ολα πανε καλα με την Γιουβεντους......Μαντσεστερ -Σαχταρ 1-Μπαγερν -Σιτι 2-Μπενφικα-Παρι 1-Ολυμπιακος-Αντερλεχτ 1-Σοσιεδαδ-Λεβερκουζεν 2
ξεκίνησε η Γιούβε... Μια φραση λεει "οταν οι ανθρωποι κανουν ονειρα ο Θεος γελα"
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #916 στις: Δεκέμβριος 11, 2013, 07:37:13 μμ » |
|
σου ειπα καλυτερα μην γινοταν...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
O παιζων χανει και ο πινων μεθα.
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #917 στις: Δεκέμβριος 11, 2013, 07:39:48 μμ » |
|
σου ειπα καλυτερα μην γινοταν...
Αυτο παρακαλουσα και εγω Θωμα ολη την μερα σημερα αλλα.....παμε παρακατω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimmarko
|
|
« Απάντηση #918 στις: Δεκέμβριος 11, 2013, 07:41:15 μμ » |
|
Ερχομαι και εγω μαζι σας παιδια αν ολα πανε καλα με την Γιουβεντους......Μαντσεστερ -Σαχταρ 1-Μπαγερν -Σιτι 2-Μπενφικα-Παρι 1-Ολυμπιακος-Αντερλεχτ 1-Σοσιεδαδ-Λεβερκουζεν 2
ξεκίνησε η Γιούβε... Μια φραση λεει "οταν οι ανθρωποι κανουν ονειρα ο Θεος γελα" φίλε δεν θέλω να σε στεναχωρήσω περισσότερο, αλλά αν περιμένεις καλά λεφτά, το καλύπτεις αυτό το δελτίο, δεν το αφήνεις έτσι όταν έχεις περάσει τέτοιες αποδόσεις, ποτεεεέ. φιλικά...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #919 στις: Δεκέμβριος 11, 2013, 07:42:08 μμ » |
|
Κρίμα Μιχάλη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #920 στις: Δεκέμβριος 11, 2013, 07:49:07 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #921 στις: Δεκέμβριος 11, 2013, 07:51:18 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
O παιζων χανει και ο πινων μεθα.
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #922 στις: Δεκέμβριος 11, 2013, 07:54:19 μμ » |
|
Εγώ είπα να ρίξω αυτά:
Ατλ.Μαδρίτης - Πόρτο 2 Νάπολι - Αρσεναλ Χ Μιλαν- Αγιαξ Χ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #923 στις: Δεκέμβριος 11, 2013, 08:01:02 μμ » |
|
Φιλε Θωμα ο πιτσιρικας μου απο καιρο σε καιρο εχει κατι αναλαμπες τρομερες....καθεται γραφει μου το δινει και το παω για ριξιμο...επειδη μια φορα εκανα μια αλλαγη που στοιχησε πολυ εχω ορκιστει οτι δεν θα ξαναβαλω το χερι μου σε δελτιο.....αν ο αγωνας τελειωνε χθες ειμαι σιγουρος οτι τωρα θα χοροπηδαγα.....ενα δευτερο δελτιο που μου εδωσε το ειχε καλυψει και το επιασε αλλα οχι τιποτα τρομερο....αυτα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #924 στις: Δεκέμβριος 12, 2013, 01:15:25 πμ » |
|
ξεκίνησε η Γιούβε... Μια φραση λεει "οταν οι ανθρωποι κανουν ονειρα ο Θεος γελα" Αντενα σε μάθουμε να παιζεις και στοιχημα Μπιλακο εχεις μειλ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #925 στις: Δεκέμβριος 12, 2013, 04:16:29 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
iapwnas
|
|
« Απάντηση #926 στις: Δεκέμβριος 12, 2013, 04:39:57 μμ » |
|
Παναγια μου!! Παιδια χαρα στο κουραγιο σας να παιζεται τοσους αγωνες σε ενα στοιχηματισμο!! Το λαχειο ειναι ευκολοτερο οπως το κανετε!! Ενα-ενα τα ματς!! Και ο Λεωνιδας και ο Μιχαλης περασαν παπαδες!! Ο λεωνιδας κυνηγησε και ημιχρονα!!!!!!!!!!!! Και τα περασε!!! Το περισσοτερο που παιζω ειναι δυαδα! Μπραβο παντως!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ουαί τοις ηττημένοις
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #927 στις: Δεκέμβριος 12, 2013, 04:58:33 μμ » |
|
Παναγια μου!! Παιδια χαρα στο κουραγιο σας να παιζεται τοσους αγωνες σε ενα στοιχηματισμο!! Το λαχειο ειναι ευκολοτερο οπως το κανετε!! Ενα-ενα τα ματς!! Και ο Λεωνιδας και ο Μιχαλης περασαν παπαδες!! Ο λεωνιδας κυνηγησε και ημιχρονα!!!!!!!!!!!! Και τα περασε!!! Το περισσοτερο που παιζω ειναι δυαδα! Μπραβο παντως! o σωστος τροπος ειναι η διαδα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
SVcollector
|
|
« Απάντηση #928 στις: Δεκέμβριος 12, 2013, 06:10:29 μμ » |
|
έχω μια τριάδα για μπασκετάκι για όποιον θέλει....
Ολυμπιακος 1
Μπαγερν 2
Ερυθρός Αστέρας 1
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
SVcollector
|
|
« Απάντηση #929 στις: Δεκέμβριος 14, 2013, 01:14:51 μμ » |
|
Πάμε να πιάσουμε κανένα στόιχημα να πάρουμε κανένα νόμισμα Σιτι - Αρσεναλ over Πλατανιάς - Ξάνθη X 2 διπλή ευκαιρία Παναθηναικός - Ατρόμητος 1 Νοτινχαμ - ιπσουιτς 1 Καλή τύχη...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|