vaspyr21
|
|
« Απάντηση #675 στις: Οκτώβριος 02, 2013, 09:13:16 μμ » |
|
Μπραβο στον Ολυμπιακο και τωρα προσοχη.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #676 στις: Οκτώβριος 02, 2013, 09:59:22 μμ » |
|
Μπραβο στον Ολυμπιακό.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #677 στις: Οκτώβριος 02, 2013, 10:13:57 μμ » |
|
Bλεπω πολυ μακρια παντως...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
O παιζων χανει και ο πινων μεθα.
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #678 στις: Οκτώβριος 02, 2013, 10:15:32 μμ » |
|
Αρωστειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
tom
|
|
« Απάντηση #679 στις: Οκτώβριος 02, 2013, 10:21:49 μμ » |
|
Αρωστειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ιλαρα? τι επαθες Λευτερη μου?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
O παιζων χανει και ο πινων μεθα.
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #680 στις: Οκτώβριος 02, 2013, 10:39:43 μμ » |
|
0-3. Κάπως καλοί ήμασταν σήμερα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
lefmaggos
|
|
« Απάντηση #681 στις: Οκτώβριος 02, 2013, 10:47:21 μμ » |
|
Ιλαρα? τι επαθες Λευτερη μου? Γεια σου ρε θαναση με τις προβλεψεις σου!!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
georok
|
|
« Απάντηση #682 στις: Οκτώβριος 02, 2013, 10:53:46 μμ » |
|
Μπράβο!! Αλλά μην παίρνουν τα μυαλά τους αέρα,γιατί σαν ομάδα δεν παρουσίασαν και τίποτα το τρομερό. Λίγο η τύχη , λίγο η κλαση του Ρομπέρτο και του Μήτρογλου έφταναν
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #683 στις: Οκτώβριος 03, 2013, 10:51:21 μμ » |
|
Μπράβο στον Ολυμπιακό, έκλεισε πολλά στόματα χθές το βράδυ.
Βασίλη, για το γήπεδο, κράτα μικρό καλάθι. Εχω δεί πολλές μακέτες, που περέμειναν μακέτες.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #685 στις: Οκτώβριος 03, 2013, 11:02:19 μμ » |
|
Βασίλη, για το γήπεδο, κράτα μικρό καλάθι. Εχω δεί πολλές μακέτες, που περέμειναν μακέτες.
Μανωλη γινε παλι Ολυμπιακος τωρα που γυριζει!!! Λευτέρη ξέρεις τί ωραίο συναίσθημα είναι να σε ρωτάνε τί ομάδα είσαι και αντί για το κλασσικό Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός να ακούνε Πανιώνιος; Σε κοιτάνε περίεργα, αμήχανα και χαζογελάνε. Μπορεί να μην πανηγυρίζω σε τακτικά διαστήματα, αλλα όταν το κάνω, το χαίρομαι περισσότερο απο εσένα ή τον Νέστωρ. Πίστεψε με. Αλλωστε Ολυμπιακός ήταν ο Πατέρας μου και αυτό απο μόνο του φτάνει.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nestor
|
|
« Απάντηση #686 στις: Οκτώβριος 03, 2013, 11:22:47 μμ » |
|
Ο Νέστωρ με πάνω από 200 εισιτήρια από αγώνες του παναθηναϊκού ...(συλλογή και αυτά), έχει σταματήσει εδώ και αρκετό καιρό να χαίρετε..Μια με τα οπαδικα ,μια με τα διοικητικα ,μια με την παράγκα,την βια,τα στημένα ,τον κατσουρανη που τον καλύπτω ακόμα και από εδώ που γράφω ....μείναμε με την μπάλα με τα σπυριά να τραγουδάμε λίγο κρασί λίγο θάλασσα και το αγόρι μου...και να θυμάμαι την μέρα που ο βαζεχα πάγωνε το Άμστερνταμ και ο γκέκας το έχωνε στην Σαλκε και ο καπετάνιος του σαμαινα εχπρες στην βραχονησίδα...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #687 στις: Οκτώβριος 03, 2013, 11:26:52 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #688 στις: Οκτώβριος 03, 2013, 11:28:18 μμ » |
|
Κραταω αμα δεν δω δεν πιστευω τιποτα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|