herakliotis
|
|
« στις: Οκτώβριος 24, 2010, 09:34:51 μμ » |
|
Το μονολεπτο αυτο αν δεν κανω λαθος το πηρε μελος της σελιδας μας!! Αν θελει ας μας πει δυο λογια οταν το εχει στα χερια του Υ.Γ δυο εγχρωμες φωτογραφιες δεν θα μας εβλαπταν Κανονιζεται;;
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 24, 2010, 10:02:35 μμ από epop »
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
okamisa
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
''Πάντων χρημάτων μέτρον Άνθρωπος''
|
|
« Απάντηση #1 στις: Οκτώβριος 24, 2010, 09:47:22 μμ » |
|
πω πω φοβερό!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
''Πάντων χρημάτων μέτρον Άνθρωπος''
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 04, 2010, 06:47:10 μμ » |
|
To μονολεπτο το πηρε και μελος της παρεας μας!! Τον παρακολουθω και μπαινει δυναμικα στο κυνηγι του Καποδιστρια !! Εσυ τι λες Μιμμη??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
mimisss
|
|
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 04, 2010, 08:02:52 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 04, 2010, 08:13:54 μμ » |
|
Ολοι το ειδαμε Μιμμη!! Απλα αλλοι εχουν αδειασει ηδη τις τσεπες τους σε αλλα κομματια , αλλοι πονταρουν σε αλλα κομματια ποιο δυσκολα και ολοι μαζι ειδαμε οτι το χτυπησες και ειπαμε να σου το αφησουμε!! Τωρα μας χρωστας χαρη σε ολους καταλαβες? (Αστειο) Υ.Γ Παντως ειναι ωραιο κομματι φιλε!! Να το χαιρεσε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
mimisss
|
|
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 04, 2010, 08:34:09 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μολοσσος
|
|
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 04, 2010, 09:07:59 μμ » |
|
ειναι οντως πολυ ωραιο καματι καλοριζικο και απο εμενα! το συγκεκριμενο ειναι ισως το πιο κοινο μονολεπτο του καποδιστρια αλλα και παλι δεν το βρισκεις καθε μερα και ειδικα σε τετοια κατασταση! γενικα εχω να πως αν και βγαινουν αρκετες πενταρες, δεκαρες, εικοσαρες ακομα και φοινικες μονολεπτα δεν εμφανιζονται συχνα! εκτος απο εκεινα τα χιλιοταλαιπωρημενοκαμενα απο τη γνωστη παρτιδα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μολοσσος
|
|
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 04, 2010, 09:09:27 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
mimisss
|
|
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 04, 2010, 10:28:50 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
mimisss
|
|
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 04, 2010, 10:35:04 μμ » |
|
παιδια αφου μιλαμε για καποδιστριες να μου πειτε και την γνωμη σας για αυτο ??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
mimisss
|
|
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 04, 2010, 10:36:42 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μολοσσος
|
|
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 04, 2010, 10:40:42 μμ » |
|
ωραιο ειναι το πουλας? εγω θα προσπαθουσα να διωξω την πρασινιλα και μαυριλα αντιστιχα γιατι ασχημενει πολυ το νομισμα αλλα δεν μπορω να σου προτεινω μεθοδο αν δεν εχω το νομισμα στα χερια μου. ισως να φευγουν ευκολα ισως και οχι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
NAYARXOS
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Αγοραζε σαν εμπορος και πουλα σαν συλλεκτης
|
|
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 05, 2010, 01:08:52 μμ » |
|
Πολυ ωραιο κοματι...με καλη λεπτομερεια...θα σε συμβουλευα να το στειλεις NCS να στο καθαρισει για να φυγει η πρασινιλα...καλυτερα μην το πειραξεις εσυ.
ΝΑΥΑΡΧΟΣ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 05, 2010, 04:31:46 μμ » |
|
Πολυ ωραιο κοματι...με καλη λεπτομερεια...θα σε συμβουλευα να το στειλεις NCS να στο καθαρισει για να φυγει η πρασινιλα...καλυτερα μην το πειραξεις εσυ.
ΝΑΥΑΡΧΟΣ
Μιμμη ακου καλα τι ειπε ο Ναυαρχος και πραξε!! Ειμαι τις ιδιας ΑΠΟΨΗΣ !! Οι τυποι δεν παιζοντε στον καθαρισμο νομισματων!! Τα μονολεπτα του 79 πρωτα περασαν απο το ειδικο τμημα συντηρισης της NCG και μετα σλαμπαριστηκαν!! Οταν μου γυρισαν πισω τρελαθηκα απο το θεαμα που αντικρισα!! ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΟΥ ΛΕΩ!! Υ.Γ οτι και αν κανεις μονος σου ή με καθοδηγηση των <ειδικων> θα καταστρεψει το νομισμα!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
|