silahim
|
|
« Απάντηση #60 στις: Μάρτιος 07, 2013, 03:28:03 μμ » |
|
Διαφωνω ...... τα "καλυτερα" του τεχνικα τα ειχε φτιαξει στην πρωτη του νιοτη..... πιο ρεαλιστης πεθαινεις..... εξαιρετικα εργα , απιστευτα.... Μετα ειπε να αποδομησει την τεχνη και τη τεχνκη του , αντιστρεφοντας την φυσικη πορεια της εξελιξης και φτανοντας στην ουσια των μεμονομενων στοιχειων . Προσωπικα δεν ξερω αν θα το εκανα , ομως ο ιδιος δεν ζωγραφιζε ετσι γιατι δεν μπορουσε αλλιως , αλλα γιατι το αλλιως δεν του λεγε πλεον τιποτα ..... Συμφωνώ και εγώ μαζί σου. Μετά ήρθε η ''κονόμα''. Αφού πουλάμε....να τους τα πάρουμε!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #61 στις: Μάρτιος 07, 2013, 03:32:52 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μαρινα
|
|
« Απάντηση #62 στις: Μάρτιος 07, 2013, 03:44:28 μμ » |
|
λοιπον θα ανεβασω δυο πινακες ενος εξαιρετου ζωγραφου..... αποδομηση δεν εχει , εχει ομως απενοχοποιηση.... για οποιον διαθετει αρκετα ( 100 λιριτσες μινιμουμ για ενα μεσαιου μεγεθους εργο ) του συνιστω ανεπιφυλακτα να δωσει τις λιριτσες και να αποκτησει εναν Ρορρη .....
(φυσικα τα εργα που ανεβαζω εδω ειναι σχετικα με τα οσα λεγαμε πριν , εχει ομως ακομη καλυτερα.... θεός κατ' εμε )
|
|
|
Καταγράφηκε
|
soyez realistes , demandez l' impossible
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #63 στις: Μάρτιος 07, 2013, 03:48:56 μμ » |
|
Αυτο που μενει τωρα ειναι να ανεβασει κανενα πινακα κατσε καλα και ο Σκαρακης και να τρελαθουμε ολοι με τα ταλεντα εδω μεσα!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
solferino
|
|
« Απάντηση #64 στις: Μάρτιος 07, 2013, 05:02:03 μμ » |
|
egώ δεν εχω ιδέα απο ζωγραφική. ΤΙΠΟΤΑ. Μου αρεσει πολύ χωρις να ξερω γιατί ο Ράλλης. Εσω δει 3-4 πινακες του και έπαθα πλάκα. Αυτή είναι η μονη μου σχεση με τη ζωγραφική.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Οι μεγάλοι πόνοι είναι βουβοί.
|
|
|
dimitra
|
|
« Απάντηση #65 στις: Μάρτιος 07, 2013, 05:09:01 μμ » |
|
εκπληκτικος ο Ρορρης οπως και ο Ρηνας για εμένα και άλλοι νεοέλληνες βεβαία!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μαρινα
|
|
« Απάντηση #66 στις: Μάρτιος 07, 2013, 05:14:03 μμ » |
|
Χαιρομαι Δημητρα που συμφωνεις ........ εγω τον Ρορρη τον προσκυνω .... Αν θα ηθελα καποιους ζωγραφους σπιτι μου , ειναι ο Ρορρης , ο Τσαρουχης , ο Τηνιακος και ο Μοντιλιανι ....... ( οπως καταλαβαινεις , θα αρκεστω να χαζευω αντιγραφα και φωτο )
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #67 στις: Μάρτιος 07, 2013, 05:15:07 μμ » |
|
Χαιρομαι Δημητρα που συμφωνεις ........ εγω τον Ρορρη τον προσκυνω .... Αν θα ηθελα καποιους ζωγραφους σπιτι μου , ειναι ο Ρορρης , ο Τσαρουχης , ο Τηνιακος και ο Μοντιλιανι ....... ( οπως καταλαβαινεις , θα αρκεστω να χαζευω αντιγραφα και φωτο ) ξεχασες τον Χανιωτη
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitra
|
|
« Απάντηση #68 στις: Μάρτιος 07, 2013, 05:16:00 μμ » |
|
ο μοντιλιανι ειναι υπεροχος Μαρινα...Απο τους πιο παλιους ελληνες εχω αδυναμια στους Σπυροπουλο και Ψυχοπαιδη!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
NMS
|
|
« Απάντηση #69 στις: Μάρτιος 07, 2013, 05:17:44 μμ » |
|
Γκυζης;; βολανακης;; οχι;; να ρωτησω κατι... τον Βαγιαννη τον ξερει κανεις;; εχει καποιους πολυ καλους πινακες..
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dimitra
|
|
« Απάντηση #70 στις: Μάρτιος 07, 2013, 05:18:19 μμ » |
|
η σχολη του Μοναχου δεν με ελκυει τοσο...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #71 στις: Μάρτιος 07, 2013, 05:22:36 μμ » |
|
Αυτο που μενει τωρα ειναι να ανεβασει κανενα πινακα κατσε καλα και ο Σκαρακης και να τρελαθουμε ολοι με τα ταλεντα εδω μεσα!!
Δεν το εχω βρε Αντωνη!! Μια μερα προσπαθησα να ζωγραφισω το παρακατω , αλλα μετα απο λιγο πεινασα και το εφαγα!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
NMS
|
|
« Απάντηση #72 στις: Μάρτιος 07, 2013, 05:23:45 μμ » |
|
η σχολη του Μοναχου δεν με ελκυει τοσο...
οποτε ουτε Λυτρας ε;;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #73 στις: Μάρτιος 07, 2013, 05:27:10 μμ » |
|
Δεν το εχω βρε Αντωνη!! Μια μερα προσπαθησα να ζωγραφισω το παρακατω , αλλα μετα απο λιγο πεινασα και το εφαγα!! δεν πειραζει Γιωρι δεν γινετε να ειμαστε ολοι ταλενταρες
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Μαρινα
|
|
« Απάντηση #74 στις: Μάρτιος 07, 2013, 05:39:00 μμ » |
|
Χαιρομαι Δημητρα που συμφωνεις ........ εγω τον Ρορρη τον προσκυνω .... Αν θα ηθελα καποιους ζωγραφους σπιτι μου , ειναι ο Ρορρης , ο Τσαρουχης , ο Τηνιακος και ο Μοντιλιανι ....... ( οπως καταλαβαινεις , θα αρκεστω να χαζευω αντιγραφα και φωτο ) ξεχασες τον Χανιωτη εισαι μεγαλο νουμερο τελικα ( διαγραψτε με !)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|