giannis_p
|
|
« Απάντηση #120 στις: Μάιος 21, 2013, 05:31:13 μμ » |
|
Τις εχω και εγω τις φωτος αλλα δυστυχως ειναι στη ιδια ποιοτητα,δεν μεγαλωνουν αλλο για να δουμε με καλυτερη ευκρινεια λεπτομερειες. Οι ιδιες εικονες εχουν σταλει σε ολους που ειναι εγγεγραμενοι στο νομισματικο προγραμμα στο ΓΛΚ..... Η ανακοινωση δεν λεει κατι για την ημερομηνια διαθεσης αλλα μαλλον θα ειναι αρκετα συντομα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #121 στις: Μάιος 21, 2013, 07:00:18 μμ » |
|
Ε! τόσα χρόνια ...φούρναρης που λέει και η διαφήμιση. Αν δεν αρέσει σε σένα το γαλάζιο σε ποιον θα αρέσει; Παρεμπιπτόντως, όλα καλά Μιχάλη με το συμβάν;
Kαλε μου φιλε δικιο εχεις σχεδον ολα μου τα νιατα τα εφαγα στην θαλασσα ειναι δυνατο να μην μου αρεσει το γαλαζιο?Σημερα τελειωσαμε και τα σκουπισματα με την βοηθεια προσωπικου του Δημου και ανοιξε ο δρομος τουλαχιστον.Εγινε καταγραφη των ζημιων αλλα δεν ελπιζω σε τιποτα απο την αλλη τι να κανουμε να στραφουμε εναντιον του μαγαζατορα?Μηπως το ηθελε απο αμελεια εγινε.Δεν ξερω οτι αποφασισει ο καθενας ας κανει,εγω δεν κανω τιποτα,αυτος ο χριστιανος καταστραφηκε να του βαλουμε ακομα ενα βαριδι στο λαιμο να παει πιο γρηγορα κατω?Ειμαστε καλα και αυτο ειναι υπεραρκετο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #122 στις: Μάιος 21, 2013, 07:01:13 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannis_p
|
|
« Απάντηση #123 στις: Μάιος 21, 2013, 07:28:56 μμ » |
|
Οντως θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερο,τοσο ωραιες εικονες υπηρχαν σε μυκονο και Δηλο οπως και περσυ με την Σαντορινη αλλα δυστυχως το αποτελεσμα πολυ μετριο,σαν κολαζ ειναι Λογικα ομως θα ξεπουλησει γιατι παλι μαλλον δεν θα βγει το 2ευρω με τον Ταυρο...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Vangeliz
|
|
« Απάντηση #124 στις: Μάιος 21, 2013, 09:37:52 μμ » |
|
Λογικα ομως θα ξεπουλησει γιατι παλι μαλλον δεν θα βγει το 2ευρω με τον Ταυρο...
Υπάρχει κάποια πληροφορία όσων αφορά αυτό το θέμα; Για τις άλλες αξίες ακούγεται κάτι;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannis_p
|
|
« Απάντηση #125 στις: Μάιος 21, 2013, 10:29:19 μμ » |
|
Βαγγελη επισημα δεν υπαρχει κατι,εγω αυτο που ξερω ειναι οτι επειδη υπαρχει πληθωρα 2 ευρων απο προηγουμενα ετη και επειδη φετος θα εκδοθουν 2 αναμνηστικα 2 ευρα κατα 99% δεν θα βγει το 2 ευρω με τον ταυρο σε μασουρια και θα ειναι διαθεσιμο μονο στα σετακια,οποτε συνολο 20,000 κομματια που ειναι απο τα χαμηλοτερα τιραζ που εχουν βγει ποτε Για τις αλλες αξιες δεν εχω ακουσει κατι αλλα μαλλον δεν θα ξερουν ουτε και οι ιδιοι ακομα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Vangeliz
|
|
« Απάντηση #126 στις: Μάιος 22, 2013, 01:51:15 μμ » |
|
Εγώ πιστεύω ότι και άλλες αξίες δεν θα βγουν... θα δείξει. Παρεμπιπτόντως σήμερα πήρα απάντηση για τα κέρματα των 5Ε από το Γενικό Λογιστήριο. Σας γνωρίζουμε ότι η από 9/4/2013 Ανακοίνωση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών αναφορικά με το Νομισματικό Πρόγραμμα της χώρας μας για το έτος 2013 αφορά κυρίως στην περιγραφή των υπό έκδοση προϊόντων και οι ειδικοί όροι έκδοσης (όπως τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η ονομαστική αξία κ.α.) και διάθεσης (ημερομηνία, τιμή διάθεσης, όροι και προϋποθέσεις διάθεσης) θα οριστικοποιηθούν με σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις και θα ανακοινωθούν στο κοινό με νεότερες ανακοινώσεις αλλά και ενημερωτικά δελτία της Υπηρεσία μας προς τους εγγεγραμμένους στη σχετική λίστα αποδέκτες.
Ειδικότερα ως προς το προϊόν που αφιερώνεται στο Καβάφη, εκτιμάται ότι η ως άνω διαδικασία θα ολοκληρωθεί εντός του φθινοπώρου του τρέχοντος έτους.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
iceman
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #127 στις: Μάιος 22, 2013, 05:53:17 μμ » |
|
Φυσικά φθινόπωρο.Το 90% τότε τα βγάζουν.Απο Σεπτέμβριο και μετά έχουμε 2013 με βάση την ΤΤΕ.Πιο πριν είναι ακόμα 2012!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #128 στις: Μάιος 22, 2013, 06:23:50 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
giannis_p
|
|
« Απάντηση #129 στις: Μάιος 22, 2013, 06:55:18 μμ » |
|
Φυσικά φθινόπωρο.Το 90% τότε τα βγάζουν.Απο Σεπτέμβριο και μετά έχουμε 2013 με βάση την ΤΤΕ.Πιο πριν είναι ακόμα 2012!!
Λογικα εκτος απο τα βλιστερ θα βγει και κατι ακομα μεσα στο καλοκαιρι,σχεδον παραλληλα,εγω λεω οτι θα ειναι τα 2 ευρα και οι κοινκαρντς. Το θεμα ειναι οτι εχουν ανακοινωσει πολλα προιοντα οποτε απο Σεπτεμβρη πρεπει να βγαζουν καθε μηνα απο 2 για να προλαβουν
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
iceman
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #130 στις: Μάιος 22, 2013, 08:09:22 μμ » |
|
Και πέρυσι κάπως έτσι έγινε.2€ ,coincard και blister είχαν βγάλει ως τον Αύγουστο.Και μετά σε 3.5 μήνες το τρίπτυχο,τα 2 αργυρά,τα 2 χρυσά,το μίνι χρυσό και την προυφ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
NMS
|
|
« Απάντηση #132 στις: Μάιος 25, 2013, 02:23:58 πμ » |
|
ωπα!!! καλο αυτο... για να δουμε ομως και σχεδιο... ποτε θα το ετοιμασουν...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Sroussos
|
|
« Απάντηση #133 στις: Μάιος 25, 2013, 06:07:25 πμ » |
|
Χίλια τεμάχια με 75 € έκαστο. 60.975 Χ 1.23 = 75.000/1000=75 σύντομα να δόυμε και το νόμισμα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
wavelet
|
|
« Απάντηση #134 στις: Μάιος 25, 2013, 08:18:35 πμ » |
|
Δηλαδή αυτό είναι το mini gold για το 13;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
|
|
|
|