Τι έγινε με τους αριθμούς προτεραιότητας σήμερα στην ΤΤΕ; Έπεσε κάτι στην αντίληψή σας;
Συνονόματε ΝΙΚΟ όντως ξεκίνησαν απο το 6 και ο πρώτος που πήρε απο τον κόσμο ήταν το παιδί που μοίραζε τα χαρτάκια έξω απο την τράπεζα και είχε το νούμερο 6. Δεν έγινε κάτι το μεμπτό ως προς αυτό. Βέβαια πριν το παιδί αυτό απ' οτι είδα πρώτη πρώτη πήρε μια υπάλληλος της τράπεζας
Είχαν πει ότι θα μοίραζαν 300 κομμάτια και έκοψαν αριθμούς μέχρι τον αριθμό 300. Το μηχάνημα και με το μίνι χρυσό είχε ''χαλάσει'' και ξεκίνησαν οι αριθμοί από πιο μεγάλο νούμερο
Το ξεκινούν επίτηδες από πιο μπροστά για να έχουν στο τέλος της μέρας και κάποια κομμάτια καβάτζα, είτε για τους ίδιους, είτε για άλλους ''γνωστούς'' τους. Εμένα δεν με πειράζει φυσικά (πήρα τα κομμάτια που ήθελα) και το θεωρώ δεδομένο ότι θα συμβεί...και εγώ να ήμουν στην θέση τους και μου έλεγε ένας φίλος 'ρε συ κράτησέ μου ένα κομμάτι και θα περάσω το μεσημέρι' θα του κρατούσα.
υγ. Το μηχάνημα δεν μπορεί να πάθει την βλάβη που λένε...πάντα ξεκινάει από το ένα