ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουάριος 26, 2013, 11:04:39 μμ » |
|
ας γινω ο κακος της παρεας. το κερμα κατα την δικη μου αποψη ειναι καθαρισμενο και συνεπως δεν παιρνει βαθμο/αριθμο.Μαλλον ειναι XFdetails ή Audetails κλεινοντας προς το πρωτο.
Καθολου κακος δεν γινεσαι Αναργυρε , το να λες την αποψη σου αντικειμενικα και να κρινεις αυτο που βλεπεις ειναι και το ζητουμενο. Ετσι κι΄αλλοιως να πω οτι δεν εχω καμια προθεση να το στειλω για πιστοποιηση για να με στεναχωρει εαν θα παρει βαθμο ή οχι. Αλλωστε τα 105 ευρω που μου κοστισε τα εβγαλε και με το παραπανω με την ικανοποιηση που μου εδωσε οταν το πηρα το πρωι στα χερια μου
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουάριος 26, 2013, 11:10:41 μμ » |
|
105 ? ? ? ? πανακριβο!! Στην εφεραν!! Να προτιμας τους Γαλλους, οι Αγγλοι ειναι ακριβοι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουάριος 26, 2013, 11:18:26 μμ » |
|
105 ? ? ? ? πανακριβο!! Στην εφεραν!! Να προτιμας τους Γαλλους, οι Αγγλοι ειναι ακριβοι Των Γαλλων εχουν γρατζουνιες
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Αντωνης
|
|
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουάριος 26, 2013, 11:20:59 μμ » |
|
Kαλοριζικο να το χαιρεσε !!αλλα τι θελεις εσυ απο αυτα αφου δεν το εχεις να σου στειλω ενα σπρει?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #34 στις: Φεβρουάριος 26, 2013, 11:21:28 μμ » |
|
Τετοια λεγε και εσυ , να πεισμωσω καμια ωρα να το στειλω και να βγαλει κανενα καλο βαθμο να κλαιτε μετα ολοι για τις κακιες που λεγατε για το νομισματακι μου!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #35 στις: Φεβρουάριος 26, 2013, 11:33:57 μμ » |
|
Τετοια λεγε και εσυ , να πεισμωσω καμια ωρα να το στειλω και να βγαλει κανενα καλο βαθμο να κλαιτε μετα ολοι για τις κακιες που λεγατε για το νομισματακι μου!!
Λοιπον Γιωργο , παει στοιχηματακι Τα στελνουμε παρεα και οποιου γραψει χαμηλοτερα πληρωνει και για τα δυο ....εισαι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #36 στις: Φεβρουάριος 26, 2013, 11:41:33 μμ » |
|
Καταρχάς καλορίζικο ωραίο νόμισμα με όμορφο χρωματισμό. Από αύριο θεραπεία 2 μισόλιρα μετά το πρωινό, δύλιρο πριν το μεσημεριανό φαγητό και πεντόλιρα πριν τον ύπνο για να μπορείς να κοιμάσαι ελαφριά. Να φροντίζεις τον εαυτό σου γιατί άρχισες να χαλάς και εσυ. Καλή αρχή στα του Γεωργίου του Α'
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουάριος 27, 2013, 10:36:24 πμ » |
|
Αντώνιε, έστω και καθυστερημένα καλορίζικο και από μένα. Μετά από αυτό ευκαιρία να ορίσεις την επόμενη συνάντηση για να το γιορτάσουμε. Οι καφέδες του χαμένου από το προηγούμενο κουίζ!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
LTZORTZAK
|
|
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουάριος 27, 2013, 08:39:53 μμ » |
|
καλορίζικο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουάριος 28, 2013, 10:30:26 πμ » |
|
αντωνη,βλεπω να ασχολεισε με ασημι χρωματα.για κοιταξε το!μπορει να εναι ανησυχητικο?παντως καλοριζικο,ομορφο ταληρο και σε καλη τιμη!γιαννης.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #40 στις: Μάρτιος 02, 2013, 11:51:34 πμ » |
|
Λοιπον Γιωργο , παει στοιχηματακι Τα στελνουμε παρεα και οποιου γραψει χαμηλοτερα πληρωνει και για τα δυο ....εισαι τι θα γινει θα παει το στοιχημα; Ο γιωργος Αντωνη μου ειπε οτι δεν εχει κανενα προβλημα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #41 στις: Μάρτιος 02, 2013, 02:41:48 μμ » |
|
Πάει, χάλασε ο κόσμος... πήρε και ο Αντώνης τάληρο... Σε λίγο θα αλλάξει και πανάκι...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #42 στις: Μάρτιος 02, 2013, 02:53:05 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GERY
Τακτικός
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Όταν ξέρεις να χάνεις, κερδισμένος είσαι πάλι.!!
|
|
« Απάντηση #43 στις: Μάρτιος 02, 2013, 03:01:55 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|