kdiamond
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #90 στις: Φεβρουάριος 19, 2013, 08:33:33 μμ » |
|
Η κατω 96αρα..... και το στεμα και το περιδεραιο φαινονται λαθος - ολο σκοτεινη την βγαζεις ομως αυτην ....
Για να βοηθησω πειτε πια πρεπει να φυγει απ΄την εικονα αφου ειναι σιγουρα γνησια και ποιες να μεινουν Μπήκα αργά. Είμαι σελίδα 3 ακόμα. Η κάλπικη είναι του 1897, η πάνω δεξιά... Προχωράω να δώ!!! Τελείωσα! Κύριε κύριε¨Θα έπρεπε να έχει S ή M καθώς δεν τυπώθηκαν σ' αυτή τη χρονολογία στο Λονδίνο. Τί κερδίζω? ? Σαφώς... δεν έχει M ή S.... Νο mintmark no funny!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
SVcollector
|
|
« Απάντηση #91 στις: Φεβρουάριος 19, 2013, 08:34:39 μμ » |
|
Κανονικά έπρεπε να έχει Μ ή S γιατί νομίζω Λονδίνου δε βγήκε καμία. Κάνω λάθος;
+111111111
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #92 στις: Φεβρουάριος 19, 2013, 08:34:46 μμ » |
|
Η κατω 96αρα..... και το στεμα και το περιδεραιο φαινονται λαθος - ολο σκοτεινη την βγαζεις ομως αυτην ....
Για να βοηθησω πειτε πια πρεπει να φυγει απ΄την εικονα αφου ειναι σιγουρα γνησια και ποιες να μεινουν Μπήκα αργά. Είμαι σελίδα 3 ακόμα. Η κάλπικη είναι του 1897, η πάνω δεξιά... Προχωράω να δώ!!! Τελείωσα! Κύριε κύριε¨Θα έπρεπε να έχει S ή M καθώς δεν τυπώθηκαν σ' αυτή τη χρονολογία στο Λονδίνο. Τί κερδίζω? ? κερδιζεις ..ΤΙΜΩΡΙΑ γιατι δεν διαβαζεις καλα! Καλά, πάω στην γωνία στο ένα πόδι... τί να κάνω, το είδα αργά το Post...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Parker
|
|
« Απάντηση #93 στις: Φεβρουάριος 19, 2013, 08:35:37 μμ » |
|
Γειά σου ρε Parker, με πρόλαβες. Ρε παιδιά 30 δεεύτερα περιορισμός στην απάντηση...
Μη χολοσκάς! Δεν είναι δημοπρασία
|
|
|
Καταγράφηκε
|
verba volant, scripta manent
|
|
|
NMS
|
|
« Απάντηση #94 στις: Φεβρουάριος 19, 2013, 08:36:30 μμ » |
|
για οποιον δε το προσεξε... η του 1896 που εφυγε τελευταια... ειχε και σπασιμο μητρας...
αντωνη πολυ καλη κοπια... και με καλο χρυσο... ισως... να παιζει κατι με αυτη... δεν φαινεται να εχει ξυσμενο το μιντμαρκ...... περιεργο κομματι!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #95 στις: Φεβρουάριος 19, 2013, 08:37:43 μμ » |
|
Γειά σου ρε Parker, με πρόλαβες. Ρε παιδιά 30 δεεύτερα περιορισμός στην απάντηση...
Μη χολοσκάς! Δεν είναι δημοπρασία Πάντως, δίπλα δίπλα με τις άλλες, ισχύει το ότι αυτή έχει διαφορετικό "στεφάνι" στην περίμετρο, στην πλευρά της Βικτώριας. Μόνη της όμως, δύσκολη περίπτωση... (ψιτ, έχω κάνει και σεμινάρια Αντώνη, μην ξεχνιόμαστε...)
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #96 στις: Φεβρουάριος 19, 2013, 08:38:31 μμ » |
|
Εγω την 1897 δεν θα την αγοραζα!Και πιστευω οτι αυτη ειναι η κοπια!Βρισκω πολλα περιεργα οπως π.χ. την καλτσοδετα!!!Η καλτσοδετα για μενα ειναι σημειο αναφορας!Οχι παντα αλλα απο εκει αρχιζω συνηθως! Εγω που βρηκα την καλπικη απο την καλτσοδετα δεν κερδιζω κατι περισσοτερο;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #97 στις: Φεβρουάριος 19, 2013, 08:38:56 μμ » |
|
Εγω που βρηκα την καλπικη απο την καλτσοδετα δεν κερδιζω κατι περισσοτερο; Ασορτί βρακάκι...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #98 στις: Φεβρουάριος 19, 2013, 08:40:55 μμ » |
|
ΑΝΑΣΤΑΣΗ
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
Parker
|
|
« Απάντηση #99 στις: Φεβρουάριος 19, 2013, 08:41:02 μμ » |
|
Εγω που βρηκα την καλπικη απο την καλτσοδετα δεν κερδιζω κατι περισσοτερο; Τέτοια ωραία φωτογραφία σου έκανε δώρο ο Αντώνης, θέλεις κι άλλο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
verba volant, scripta manent
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #100 στις: Φεβρουάριος 19, 2013, 08:43:24 μμ » |
|
ΑΝΑΣΤΑΣΗ Μας εσκασες
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
geopapai
|
|
« Απάντηση #101 στις: Φεβρουάριος 19, 2013, 08:47:07 μμ » |
|
Εγω την 1897 δεν θα την αγοραζα!Και πιστευω οτι αυτη ειναι η κοπια!Βρισκω πολλα περιεργα οπως π.χ. την καλτσοδετα!!!Η καλτσοδετα για μενα ειναι σημειο αναφορας!Οχι παντα αλλα απο εκει αρχιζω συνηθως! Εγω που βρηκα την καλπικη απο την καλτσοδετα δεν κερδιζω κατι περισσοτερο; Είναι λίγο η καλτσοδέτα, λίγο το λουρί στο χαλινάρι κλπ. Αλλά άμα την βλέπαμε μόνη της...??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #102 στις: Φεβρουάριος 19, 2013, 08:48:55 μμ » |
|
Εγω την 1897 δεν θα την αγοραζα!Και πιστευω οτι αυτη ειναι η κοπια!Βρισκω πολλα περιεργα οπως π.χ. την καλτσοδετα!!!Η καλτσοδετα για μενα ειναι σημειο αναφορας!Οχι παντα αλλα απο εκει αρχιζω συνηθως! Εγω που βρηκα την καλπικη απο την καλτσοδετα δεν κερδιζω κατι περισσοτερο; Είναι λίγο η καλτσοδέτα, λίγο το λουρί στο χαλινάρι κλπ. Αλλά άμα την βλέπαμε μόνη της...?? Εγω με αγγλιδα χωρις καλτσοδετα δεν παω!!Ειτε μονη της ειτε με παρεα!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #103 στις: Φεβρουάριος 19, 2013, 08:49:59 μμ » |
|
ΑΝΑΣΤΑΣΗ Μας εσκασες Οχι ακριβως...πειτε μου τι βρισκεται λαθος σε αυτην τη λιρα ...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
antonis chaniotis
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #104 στις: Φεβρουάριος 19, 2013, 08:51:05 μμ » |
|
Εγω την 1897 δεν θα την αγοραζα!Και πιστευω οτι αυτη ειναι η κοπια!Βρισκω πολλα περιεργα οπως π.χ. την καλτσοδετα!!!Η καλτσοδετα για μενα ειναι σημειο αναφορας!Οχι παντα αλλα απο εκει αρχιζω συνηθως! Εγω που βρηκα την καλπικη απο την καλτσοδετα δεν κερδιζω κατι περισσοτερο; Είναι λίγο η καλτσοδέτα, λίγο το λουρί στο χαλινάρι κλπ. Αλλά άμα την βλέπαμε μόνη της...?? Εγω με αγγλιδα χωρις καλτσοδετα δεν παω!!Ειτε μονη της ειτε με παρεα! Ε αμα ηταν και με παρεα δεν νομιζω να σε χαλαγε η καλτσοδετα......
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|