GKCollect
|
|
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουάριος 16, 2013, 11:11:51 μμ » |
|
Που το ακουμπας εσυ;;;; Οπουδήποτε ψηλά... τα βάζω πάνω από τον καθρέπτη στο μπάνιο, διότι τα αέρια ανεβαίνουν ψηλά και εκεί η περιεκτικότητα είναι μεγαλύτερη. Και το βασικό... δεν τα φτάνουν οι κορούλες μου εκεί. Και μια στις τόσες απλά το γυρίζω πλευρά. Επίσης βοηθά και η θερμοκρασία... όσο πιο ζεστό τόσο πιο καλό.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουάριος 16, 2013, 11:12:48 μμ » |
|
χαχαχαχαχα και μονο νστην εικονα που το φανταζομαι πρεπει να ειναι (μετα συχγωρησεως) γελοιο.. -Αγαπη μου,μηπως ειδες τις μπατονετες?? -Διπλα στην σχαρα με τα νομισματα!! χαχαχαχαχα!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουάριος 16, 2013, 11:13:50 μμ » |
|
Παντως οφειλω να ομολογησω οτι δεν το γνωριζα...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"Collecting is a hereditary disease, and I fear incurable." - Augustus Wollaston Franks
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουάριος 16, 2013, 11:14:40 μμ » |
|
Πλακα πλακα ο βοθρος εχει τρελες περιεκτικοτητες αεριων και υγρασιας Μου μπηκε ιδεα!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #34 στις: Φεβρουάριος 16, 2013, 11:15:08 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #35 στις: Φεβρουάριος 16, 2013, 11:16:57 μμ » |
|
Αν θέλετε γρήγορα αποτελέσματα... Φίλε Νίκο (ΝΜS) το λέω ειδικά σε σένα και θα καταλάβεις γιατί... απλά τοποθετήστε το νόμισμα μέσα στην άμμο που κάνει η γάτα την ανάγκη της... Σίγουρα μέσα σε μικρότερο διάστημα θα εκπλαγείτε. Απλά θα έχει επάνω σημαδάκια από την άμμο... οπότε δεν το συνιστώ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #36 στις: Φεβρουάριος 16, 2013, 11:17:22 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουάριος 16, 2013, 11:20:41 μμ » |
|
Σύζυγος : Τι κάνεις τόση ώρα στην τουαλέτα; Εγώ : Γυρνάω τα νομίσματα. Σύζυγος : Τελείωνε γιατί δεν μπορώ να κρατηθώ. Εγώ : Θα πάρει αρκετή ώρα... είμαι ακόμη στον Όθωνα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kostakis88
|
|
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουάριος 16, 2013, 11:23:56 μμ » |
|
Σύζυγος : Τι κάνεις τόση ώρα στην τουαλέτα; Εγώ : Γυρνάω τα νομίσματα. Σύζυγος : Τελείωνε γιατί δεν μπορώ να κρατηθώ. Εγώ : Θα πάρει αρκετή ώρα... είμαι ακόμη στον Όθωνα. χιχιχιχιχιχι
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουάριος 16, 2013, 11:24:45 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουάριος 16, 2013, 11:26:43 μμ » |
|
ρε τι λετε ,,,εμενα η γυναικα μου ριχνει χλωρινες,τουμποφλο,ντετολ και οτι αλλο υπαρχει....
Η χλωρίνη, όπως σίγουρα πιστεύω ότι γνωρίζετε, αντιδρά πολύ ωραία με το ασήμι. Πάντα αναφέρομαι σε αέρια μορφή, γιατί τα υγρά είναι απείρως δραστικότερα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουάριος 16, 2013, 11:27:39 μμ » |
|
Που το ακουμπας εσυ;;;; Οπουδήποτε ψηλά... τα βάζω πάνω από τον καθρέπτη στο μπάνιο, διότι τα αέρια ανεβαίνουν ψηλά και εκεί η περιεκτικότητα είναι μεγαλύτερη. Και το βασικό... δεν τα φτάνουν οι κορούλες μου εκεί. Και μια στις τόσες απλά το γυρίζω πλευρά. Επίσης βοηθά και η θερμοκρασία... όσο πιο ζεστό τόσο πιο καλό. Ο χαλκός για να κουραριστεί σωστά πρέπει να έχει υψηλότερη θερμοκρασία από τον περιβάλλοντα χώρο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουάριος 16, 2013, 11:30:26 μμ » |
|
Που το ακουμπας εσυ;;;; Οπουδήποτε ψηλά... τα βάζω πάνω από τον καθρέπτη στο μπάνιο, διότι τα αέρια ανεβαίνουν ψηλά και εκεί η περιεκτικότητα είναι μεγαλύτερη. Και το βασικό... δεν τα φτάνουν οι κορούλες μου εκεί. Και μια στις τόσες απλά το γυρίζω πλευρά. Επίσης βοηθά και η θερμοκρασία... όσο πιο ζεστό τόσο πιο καλό. Ο χαλκός για να κουραριστεί σωστά πρέπει να έχει υψηλότερη θερμοκρασία από τον περιβάλλοντα χώρο. Κάτω από τα νομίσματα στον Καθρέπτη στο μπάνιο μου, είναι οι λάμπες....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #43 στις: Φεβρουάριος 16, 2013, 11:36:10 μμ » |
|
Που το ακουμπας εσυ;;;; Οπουδήποτε ψηλά... τα βάζω πάνω από τον καθρέπτη στο μπάνιο, διότι τα αέρια ανεβαίνουν ψηλά και εκεί η περιεκτικότητα είναι μεγαλύτερη. Και το βασικό... δεν τα φτάνουν οι κορούλες μου εκεί. Και μια στις τόσες απλά το γυρίζω πλευρά. Επίσης βοηθά και η θερμοκρασία... όσο πιο ζεστό τόσο πιο καλό. Ο χαλκός για να κουραριστεί σωστά πρέπει να έχει υψηλότερη θερμοκρασία από τον περιβάλλοντα χώρο. Κάτω από τα νομίσματα στον Καθρέπτη στο μπάνιο μου, είναι οι λάμπες.... Το εχεις αναγει σε επιστημη το θεμα. Δεν πιστευω αναλογα την λαμπα να πιανεις r-rb-br κατ επιλογην; Υ.Σ Πλακα πλακα θα δοκιμασω μια χλωρινη σε ενα ασημενιο με κακη πατινα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
pepos
|
|
« Απάντηση #44 στις: Φεβρουάριος 16, 2013, 11:40:49 μμ » |
|
Το λίγο πιο ζεστό από το περιβάλλον μέταλλο διαστέλλεται και βοηθέει πολύ στο καθάρισμα με ειδικό υγρό για να φύγουν επιγανειακές βρωμιές που δεν έβγαλε το νερό και το σαπούνι. Υπάρχουν ειδικές φόρμουλες στο εμπόριο στην Αμερικανική αγορά δοκιμασμένες που έχουν πολύ καλά αποτελέσματα. Τα νομίσματα άνετα παίρνουν grading από τις εταιρείες πιστοποίησης. Εγώ προς το παρόν πειραματίζομαι με φθηνά χάλκινα και ασημένια.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|