Νομίζω ότι αν βγάλεις τις μεγάλες κεφαλές, τα υπόλοιπα θα μπορούσαν να πωληθούν το πολύ στα 25 με 35 ευρώ. Προτείνω να έρθεις σε επαφή με κάποιο φιλοτελικό σύλλογο και αφού πάρεις τουλάχιστον 5 διαφορετικές γνώμες (κυρίως για τις κεφαλές), να προχωρήσεις σε πώληση.
Στον Ερμή δε νομίζω ότι κρύβονται διαμάντια, αλλά δεν είμαι ειδικός. Αρκετά κομμάτια είναι σκισμένα, ταλαιπωρημένα κλπ. Οσες δεν έχουν αριθμό πίσω, ανήκουν μάλλον στην τελευταία έκδοση. Σίγουρα χρειάζονται καθαρές εικόνες, σημαντική είναι και η πίσω πλευρά (χαρτί+ΑΕ). Λίγοι ξέρουν να τις κατατάξουν ακριβώς και δυστυχώς συνήθως δεν ανοίγουν το στόμα τους εύκολα. Προτείνω να βάλεις όλες τις μεγάλες κεφαλές μαζί. Πρώτα θα τις χωρίσεις ανάλογα με το αν έχουν ΑΕ ή όχι και μετά ανά κλάση (όλα τα 10λεπτα μαζί κλπ) να ξεμπερδευτεί λίγο το πράγμα και να μπορείς και εσύ να δεις μερικές πρώτες διαφορές στη σύγκριση. Μόνο μερικά σημεία:
1. στην εικόνα 1178 το 5λεπτο δεν πρεπει να ειναι παρισινό (στα παρισινά τα μάγουλα έχουν στικτή γράμμωση)
2. στην 1181 τα 20λεπτα είναι ροζ ανιλίνης = 6 ευρώ
3. στην 1181 τα δεκάλεπτα μήπως είναι λίγο τσιμπημένα;
4. στην 1182 και στην 1184 τα 1λεπτα είναι ενδιαφέροντα (κρίμαι που δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση)
5. στην 1183 το 80λεπτο σίγουρα δεν έχει ΑΕ; Δε φαίνεται να είναι παρισινό
Ολες οι κεφαλές έχουν ένα κοινό στοιχείο γνησιότητας: η πρώτη κυματοειδής γραμμή επάνω αριστερά είναι σπασμένη στο κάτω μέρος της.
Αντε, και ενημέρωσέ μας για εξελίξεις