warrior
|
|
« Απάντηση #510 στις: Ιανουάριος 01, 2016, 10:13:28 πμ » |
|
Καλή χρονιά σε όλους και όλες. Με υγεία, ευτυχία, δουλειά και αισιοδοξία. Και φυσικά, καλές αναβαθμίσεις στις συλλογές μας.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #511 στις: Ιανουάριος 01, 2016, 10:18:35 πμ » |
|
Μανώλη, χάθηκες! Καλή σου χρονιά με υγεία και χρόνια πολλά έστω και εκ των υστέρων για τη γιορτή σου!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
stdark
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Fear of the Dark
|
|
« Απάντηση #512 στις: Ιανουάριος 01, 2016, 11:26:48 πμ » |
|
Καλημέρα Χρόνια πολλά Καλή χρονιά με υγεία καλές συλλογές και ότι άλλο προκύψει.
Μανώλη χάθηκες για ''λίγο''
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Minos
|
|
« Απάντηση #513 στις: Ιανουάριος 01, 2016, 10:20:58 μμ » |
|
Καλή Χρονιά Με υγεία, ευτυχία και καλό κηνύγι κομματιών για τις συλλογές μας.
Μανώλη, έλειψες!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
THANEFST6
|
|
« Απάντηση #514 στις: Ιανουάριος 02, 2016, 08:38:59 πμ » |
|
Καλημέρα Μανώλη καλή χρόνια
Καλή χρονια σε όλους με υγεία
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
djapal
|
|
« Απάντηση #515 στις: Ιανουάριος 02, 2016, 02:36:19 μμ » |
|
καλή χρονιά σε όλους! να ρωτήσω και κατι: αν εχω μια πολυ καλη καρτα ανοιχτη/κλειστη και θελω να τη βαλω σε αυτες τις θηκες τις διαφανες τις σκληρες, ξέρετε πού μπορώ να βρω; ευχαριστω (βασικά και πώς το ζητάμε; σκληρη θηκη διαφανη για καρτες; )
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
THANEFST6
|
|
« Απάντηση #516 στις: Ιανουάριος 03, 2016, 09:16:24 μμ » |
|
Παρεπιπτόντως ούτε εγώ έχω βρει . Οτι έχω απο δαυτες , καθώς και δυο πολυ καλά album της safe, ειναι "κληρονομιές" απο συλλογές που έχω αγοράσει η απο αγορές μεμονωμένων καρτών .
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #517 στις: Ιανουάριος 13, 2016, 06:10:00 μμ » |
|
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.
Οποτε μπορώ θα μπαίνω να διαβάζω νέα σας.
Απ' ότι -ίσως- καταλάβατε, αποφάσισα να σταματήσω το 'ανέβασμα' φωτογραφιών από τις αναβαθμίσεις και τις καινούργιες τηλεκάρτες που απόκτησα. Ο λόγος είναι ότι δεν βλέπω να προσφέρω κάτι στην παρέα. Αν κάποια στιγμή αποκτήσω κάποιο πολύ καλό κομμάτι, τότε αυτό θα το μοιραστώ μαζί σας.
Καλή συνέχεια.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #518 στις: Ιανουάριος 30, 2016, 05:07:02 μμ » |
|
Απορία: Εχετε πάρει στα χέρια σας την φόρμα παραγγελίας από τον ΟΤΕ για το τελευταίο 4μηνο του '15;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
petrosmest
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #519 στις: Ιανουάριος 30, 2016, 05:47:04 μμ » |
|
Εγω δεν την εχω παρει ακόμα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
stdark
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Fear of the Dark
|
|
« Απάντηση #520 στις: Ιανουάριος 30, 2016, 06:51:20 μμ » |
|
Απορία: Εχετε πάρει στα χέρια σας την φόρμα παραγγελίας από τον ΟΤΕ για το τελευταίο 4μηνο του '15;
Μανώλη όχι ακόμα,τώρα τις έφτιαχναν για να τις στείλουν
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #521 στις: Ιανουάριος 31, 2016, 10:08:41 μμ » |
|
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Σε αναμονή λοιπόν...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
warrior
|
|
« Απάντηση #522 στις: Φεβρουάριος 14, 2016, 11:14:41 μμ » |
|
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Σε αναμονή λοιπόν... Σήμερα πήρα στα χέρια μου τον φάκελο. Οπότε λογικά από την Πέμπτη - Παρασκευή πρέπει να έχει φτάσει σε όλους τους συλλέκτες. Υ.Γ. Εκανα βόλτα στο Θησείο σήμερα, την τρίτη μέσα σε 20 μέρες, και απογοητεύτηκα. Μόνο 2 πάγκους είδα με τηλεκάρτες...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Minos
|
|
« Απάντηση #523 στις: Φεβρουάριος 15, 2016, 12:45:01 πμ » |
|
Υ.Γ. Εκανα βόλτα στο Θησείο σήμερα, την τρίτη μέσα σε 20 μέρες, και απογοητεύτηκα. Μόνο 2 πάγκους είδα με τηλεκάρτες... Μανώλη και που είσαι ακόμη!... Στο εξωτερικό όταν ρωτώ για τηλεκάρτες με κοιτάζουν σαν... εξωγήϊνο και μου απαντούν: "Τα καρτοτηλέφωνα τα έχουν αποσύρει. Τηλεκάρτες χρησιμοποιούσαμε πριν δέκα περίπου χρόνια.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
djapal
|
|
« Απάντηση #524 στις: Φεβρουάριος 15, 2016, 09:26:19 πμ » |
|
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Σε αναμονή λοιπόν... Σήμερα πήρα στα χέρια μου τον φάκελο. Οπότε λογικά από την Πέμπτη - Παρασκευή πρέπει να έχει φτάσει σε όλους τους συλλέκτες. Υ.Γ. Εκανα βόλτα στο Θησείο σήμερα, την τρίτη μέσα σε 20 μέρες, και απογοητεύτηκα. Μόνο 2 πάγκους είδα με τηλεκάρτες... Στον Διαυλο μαζευόμαστε
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|