Όταν η ματαιόδοξη παράνοια του ασύστολου πλούτου επικρατεί, μπορεί και το ευτελέστερο σκουπίδι να πάρει αδιανόητη αξία.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η συγκεκριμένη περίπτωση!
Ευτελές σκουπίδι δεν μπορούμε να το πούμε.
Οτι δέν καταλαβαίνουμε θέλουμε να το μηδενίζουμε.
Η αγορα καρτών στην Αμερική είναι τεράστια και των Ποκεμον Παγκόσμια.
Όσο για την τιμή τρελή για εμάς τους Έλληνες.
Μιας και το παραπάνω σχόλιο σας αγαπητέ το απευθύνετε σε μένα, παραθέτοντας την άποψή μου, σας απαντώ ότι πολύ καλά καταλαβαίνω και αντιλαμβάνομαι τις όποιες κραυγαλέες αναντιστοιχίες, χωρίς επίσης να έχω πρόθεση μηδενισμού του οτιδήποτε.
Διότι περί κραυγαλέας αναντιστοιχίας αξιών πρόκειται η συγκεκριμένη περίπτωση. Απλά και ξεκάθαρα η ετερόφωτη λάμψη του συγκεκριμένου αντικειμένου οφείλεται στο εξωφρενικό ποσό που διετέθη για την αγορά του. Από μόνο του παραμένει ουσιαστικά ένα ευτελές και χαμηλής αισθητικής αντικείμενο. Άποψή μου..
Όσο για το σχόλιο σας «περί τρελής τιμής για μας τους Έλληνες», έχω να πω ότι η συγκεκριμένη τιμή αγοράς λογίζεται ως τρελή για κάθε λογικό και συνετό άνθρωπο, ανεξαρτήτως φυλής και έθνους.
Άλλωστε, ο μοναδικός λόγος που έγινε παγκόσμια είδηση η συγκεκριμένη αγορά, είναι το τρελό -στα όρια της παράνοιας- αντίτιμό της.
Υ.Γ.
Μιας και το εν λόγω αντικείμενο είναι ιαπωνικής έμπνευσης και προέλευσης, να προσθέσω ότι ένα ζουμερό μήλο τύπου Φούτζι (προϊόν Ιαπωνίας επίσης), είναι αναμφιβόλως πολυτιμότερο!