Ανεξαρτήτως ύψους τιμών, οι καθιερωμένες bestselling εκδόσεις του προγράμματος, θα εξαντληθούν εν ριπή οφθαλμού.
Κοιτα να δεις Μπαμπη, τα διευρα τα προυφ ειναι παλι ανω των 3000 τεμαχιων εκαστο, αρα δε βλεπω συνωστισμο, ουτε καν εξαντληση απο την πρωτη μερα. Στο catawilki, Αυγουστο μηνα, αγοραζες προυφ διευρα και coincard μαζι στα €40-€42, συν το 9% του αγοραστη, αλλα κι ο πωλητης πληρωνει 17% οποτε σχεδον οσο τα αγορασε τα πουλουσε.
Τωρα αυτο το καινουριο φρουτο με τα 300 κομματια, δεν καταλαβα ακριβως τα κομματια του παζλ: τα 3 μπλιστερακια μεσα στα οποια θα ειναι τα νομισματα, θα δημιουργουν ενα παζλ δηλαδη; Οπως και ναχει, εγω θα απεχω απο αυτα.
Οσο για τις συνολικες τιμες, η Τραπεζα, τουλαχιστον στα χρυσα, προσθετει μικροτερο premium, απο τις εποχες που το γραμμαριο ηταν στα €40-€65. Για τα ασημενια δεν το κοιταξα, αλλα εχουν αυξηθει και κατα πολυ οι εκδοσεις, ειναι παρα πολλα νομισματα για συλλογη.Τα περισσοτερα πανε απατα στη δευτερογενη αγορα.