Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Οκτώβριος 04, 2025, 07:16:12 μμ
Σελίδες: [1]
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Εξ Αποστάσεως Παραγγελία ΤτΕ 2025  (Αναγνώστηκε 334 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
leris22
Νέος
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ
« στις: Σεπτέμβριος 25, 2025, 09:06:35 μμ »

]Καλησπέρα,

Είμαι καινούργιος στην συλλογή αναμνηστικών Ελληνικών 2€ σε BU έκδοση και θα ήθελα την βοήθεια σας.

Συγκεκριμένα έχω κάποιες απορίες σχετικά με την εξ αποστάσεως παραγγελία της ΤτΕ.

Διαβάζοντας την σχετική ιστοσελίδα καταλαβαίνω ότι πρέπει να συμπληρώσω την σχετικά φόρμα παραγγελίας, να συμπληρώσω τα στοιχεία που ζητούνται και να αναφερω ποια εταιρεία Courier θέλω και την στέλνω στο σχετικό τους email.

Όμως δεν είναι ξεκάθαρο, απλά αναφέρω ποια εταιρεία Courier με εξυπηρετεί και η τράπεζα τα κανονίζει με την εταιρεία Courier και γίνεται η αποστολή με χρέωση στον παραλήπτη ή η παραλαβή γίνεται μόνο στο φυσικό κατάστημα της Τράπεζας και η εξ αποστάσεως παραγγελία ισχύει μόνο για κατοίκους εξωτερικού;

Τέλος, απλά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους, πως είναι δυνατόν το 2025 να μην έχουν αναπτύξει ένα eShop για την εξυπηρέτηση των ιδιωτών συλλεκτών;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας.
Καταγράφηκε
Vangeliz
Αργυρό μέλος

Προφίλ WWW
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 25, 2025, 10:05:50 μμ »

Πρέπει να κανονίσεις εσύ το κούριερ κάποια στιγμή να πάει να τα παραλάβει. Δεν γίνεται να πας εσύ.
Γενικά για τους έξω είναι ακόμα ποιο δύσκολα.
Από πέρυσι η ΤΤΕ δεν στέλνει νομίσματα, ούτε Ελλάδα, ούτε εξωτερικό!
Όσων αφορά την ερώτηση για το eshop... μάλλον δεν θέλουν να μπλέκουν με τέτοια.
Καταγράφηκε

Το προφίλ μου στο colnect.
https://colnect.com/en/collectors/collector/BadVariemai
leris22
Νέος
*

Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 26, 2025, 12:27:05 μμ »

Καλημέρα,

Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση.

Πήρα τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού στη ΤτΕ και γινότανε χαμός. Μου έδωσαν διαθεσιμότητα για τις 17/10.

Καλή συνέχεια.
Καταγράφηκε
Tzanos
Νέος
*

Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 01, 2025, 02:25:44 πμ »

Πέρυσι σε αντίστοιχη δικη μου περίπτωση,
Ενώ έκανα και πλήρωσα την παραγγελία ηλεκτρονικά , όταν ήρθε η ώρα να δηλώσω εταιρεια κούριερ απευθύνθηκα στην acs να για να πάει στην τράπεζα να τα πάρει και να μου τα φέρει .
Το ποσό που μου ζήτησε ήταν εξωφρενικό !
Το νόμισμα αν θυμάμαι καλά το πλήρωσα 80€ (ένα ασημένιο 10ευρο) και η κούριερ μου ζητάτε γύρω στα 50€ για μεταφορικά ασφάλεια ραντεβού και μην πω τίποτα άλλο !!!!!!
Τα άφησα όπως ήταν και μετά από ένα 6μηνο που χρειάστηκε να ανέβω Αθήνα πήγα και τα πήρα ο ίδιος !
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 01, 2025, 02:26:30 πμ από Tzanos » Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε:  

advertisement