Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Ιούλιος 19, 2025, 11:40:15 πμ
Σελίδες: 1 2 [3]
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Βοήθεια;  (Αναγνώστηκε 1096 φορές)
χριστοφορος και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
mitsuko
Τακτικός
**
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Γυναίκα

Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Ιούλιος 17, 2025, 08:50:13 μμ »

Αγαπητέ μου,το να πάρεις μια άποψη και γνώμη ποτέ δεν είναι κακό,όπως επίσης και να πουλήσεις ο,τι και όσο θες επίσης δεν είναι κακό

Το να πουλήσει κάποιος κάτι υπερπολλαπλασιο της αξίας του όχι από άγνοια αλλά έχοντας πάρει και κάποιες γνώμες τις οποίες ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη αγαπητέ μου αλλά είναι κακό. Και είναι και ο λόγος που δεν απάντησα στο ερώτημα που μου θέσατε, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να σας υποδείξω πως έγινε και τι έγινε στο καθετί.

κατά προσωπική μου άποψη τα σφάλματα είναι κακοποιημένα νομίσματα καθώς επίσης και τα πατημενα

Με αυτό το σκεπτικό να αρχίσουμε να κοπαναμε ότι νόμισμα πέσει στα χέρια μας να βρούμε 5-6 αδαείς να πιάσουμε την καλή; Καθόλου κακό έτσι; Ο καθένας ορίζει ότι τιμή θέλει και περί ορεξεως κολοκυθόπιτα...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 17, 2025, 08:51:41 μμ από mitsuko » Καταγράφηκε

Όσο ζω θα μαθαίνω κι όσο μαθαίνω θα μοιράζομαι.
xristakos84
Νέος
*
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιούλιος 17, 2025, 10:09:40 μμ »

Γιατί απαραίτητα να είναι αδαής και όχι κάποιος που το θέλει στη συλλογή του;από πού προκύπτει ότι ένα σφάλμα δεν μπορεί να πωληθεί στο υπερπολλαπλασιο ;γνώμη αφενός για το διευρο δεν πήρα,εκτός από σας που είπατε αν δεν κάνω λάθος εχει γίνει μεταγενέστερα και είναι πατημένο(ουδεμία σχέση παρεπιπτόντως) ,αφ' ετέρου δε έχω ακόμη απορία για το πατημένο που έχει γίνει μεταγενέστερα και δεν είναι μόνο μέσα αλλά και απ' εξω
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 2 [3]
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε:  

advertisement