Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Ιούλιος 05, 2025, 01:00:23 πμ
Σελίδες: 1 2 [3]
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Καλημέρα  (Αναγνώστηκε 1134 φορές)
cat, ioannis182, xristakos84, exmim και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διηνέκης
Χρυσό μέλος
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

Άρχε σεαυτού

Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Ιούλιος 04, 2025, 08:59:50 πμ »

Παρόλα αυτά ο σούπερ εκτιμητής δεν ήξερε την αξία του αλλά σε παρέπεμψε να βρεις ένα "ειδικό εκτιμητή" για την αξία του αντικειμένου.....όλα αυτά είναι τα λεγόμενα σου....επίσης πάλι με τα λεγόμενα σου ανέβασες το αντικείμενο αυτό σε μια πλατφόρμα και ενας Γερμανός άμεσα σου έκανε προσφορά 7,5 φορές πάνω την αξία του η οποία σε βρήκε συμφωνω λες....δλδ το ανέβασες χωρίς τιμή και έγραφες "κάντε προσφορά"Απορία Και ο άλλος όντα έμπειρος συλλέκτης (για να δίνει τόσα χρήματα) σου έκανε πρώτη προσφορά 7,5 φορές πάνω???καλό το παραμύθι σου αλλά δεν έχει δράκο
Καταγράφηκε
Διηνέκης
Χρυσό μέλος

Άρχε σεαυτού

Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιούλιος 04, 2025, 09:02:35 πμ »

Ξέρεις.....δεν είσαι ο πρώτος που ήρθε εδώ με το ίδιο σκεπτικό και τις ίδιες προθέσεις....αλλά αναρωτιέμαι σε αυτές τις περιπτώσεις...όταν μπαίνετε σε ένα χώρο που απαρτίζεται από άτομα που ασχολούνται με ένα αντικείμενο χρόνια,δεν είναι πολύ ελπιδοφόρο να καταφέρετε να τους ξεγελάσετε??
Καταγράφηκε
xristakos84
Νέος
*

Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιούλιος 04, 2025, 09:07:42 πμ »

Πρώτον ουδέποτε είπα ότι είμαι άσχετος βέβαια ούτε και φουλ σχετικός,ναι όταν πέσει κάτι "περίεργο" στα χέρια σου οφείλεις να το τσεκαρεις,στις πονηρές εποχές που ζούμε,δεν ήταν βεβαια μόνο το χιλιοστό που έλειπε και μου κίνησε την περιέργεια,πάνω δεξιά στην αριθμοσειρα   ο αριθμός 9 ίσα που αχνό φαίνεται και εντελώς λοξά.τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Καταγράφηκε
xristakos84
Νέος
*

Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιούλιος 04, 2025, 09:11:06 πμ »

Η κάτι δεν γράφω σωστά η κάτι δεν διαβάζετε σωστά αγαπητέ και βγάζετε συμπεράσματα μόνος σας.Ανεφερα ποτέ ότι δεν μου είπε τιμή ο εκτιμητής;Ανέφερα ποτέ ότι το ανέβασα δίχως τιμή;
Καταγράφηκε
Διηνέκης
Χρυσό μέλος

Άρχε σεαυτού

Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιούλιος 04, 2025, 09:15:24 πμ »

"και μου είπε να αναφερθώ σε κάποιον ειδικό εκτιμητή" αυτό έγραψες ακριβώς...άρα ναι,δεν σου είπε τιμή...καλά αυτό βέβαια ήταν σίγουρο γιατί τέτοιος άνθρωπος δεν υπήρξε ποτέ....αν ανέβασες το αντικείμενο με τιμή,ποια ήταν αυτή,που η προσφορά του Γερμανού με 7,5 φορές πάνω την τιμή του σε βρήκε"συμφωνώ "Απορία
Καταγράφηκε
xristakos84
Νέος
*

Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιούλιος 04, 2025, 09:21:13 πμ »

Ναι για να προσδιοριστεί η ακριβής αξία του αντικειμένου,με μια πρώτη εκτίμηση που μου έδωσε ο άνθρωπος ήταν τουλάχιστον 300,ανέβηκε με350 κ πωληθη 375  για να σας φύγει η περιέργεια και να μην δημιουργούνται απορίες.
Καταγράφηκε
Διηνέκης
Χρυσό μέλος

Άρχε σεαυτού

Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιούλιος 04, 2025, 09:27:24 πμ »

Απορία καμμιά.....έχω πλήρη εικόνα πλέον για την περίπτωσή σου....όπως και οι υπόλοιποι εδώ μέσα...
Καταγράφηκε
xristakos84
Νέος
*

Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Ιούλιος 04, 2025, 09:30:31 πμ »

Και γω επίσης.
Καταγράφηκε
thanos_larisa
Τακτικός
**

Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Ιούλιος 04, 2025, 01:23:16 μμ »

εγω προσωπικα δεν βλεπω καποιο σφαλμα, αλλα καποιος να το "πειραξε" (με ενα κοπιδι και με εναν χαρακα γινεται πολυ ευκολα)
Καταγράφηκε
xristakos84
Νέος
*

Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Ιούλιος 04, 2025, 02:21:00 μμ »

Ούτε στην άλλη μεριά διακρίνετε κάτι το επιλήψιμο?
Καταγράφηκε
mitsuko
Τακτικός
**

Φύλο: Γυναίκα

Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Ιούλιος 04, 2025, 05:21:02 μμ »

Θέλετε να μας πείτε ότι ένα χαρτονόμισμα που φέρει 2 "error" ξέφυγε από τον έλεγχο, βγήκε στην κυκλοφορία, έκανε τις γυρες του (και μπράβο του να πω εδώ), ξαναπήγε σε τράπεζα με κάποια καταθεση πιθανόν, ξαναπέρασε από έλεγχο, έγινε δεσμίδα, έσπασε η δεσμίδα, δόθηκε από την τράπεζα και τότε μόνο ως εκ θαύματος ανακαλύφθηκε η Αμερική;

Επιλήψιμο όντως...
Απλά θα αφήσω αυτό εδώ, έτσι χωρίς λόγο...:

"Οποιοσδήποτε πλαστογραφεί ή παραποιεί ή αλλοιώνει οποιοδήποτε χαρτονόμισμα ή τραπεζογραμμάτιον ή οποιαδήποτε λέξη, εικόνα, σημάδι, σημείο, υπογραφή ή ομοίωμα πάνω ή επισυνημμένο σε οποιοδήποτε τέτοιο χαρτονόμισμα ή τραπεζογραμμάτιον ή προσφέρει, θέτει σε κυκλοφορία, διαθέτει ή αποδέχεται οποιοδήποτε χαρτονόμισμα ή τραπεζογραμμάτιον, γνωρίζοντας ότι αυτό είναι πλαστό η παραποιημένο ή αλλοιωμένο, είναι ένοχος αδικήματος και υπόκειται σε περίπτωση καταδίκης σε φυλάκιση για περίοδο που δεν υπερβαίνει τα δεκαπέντε έτη."
Καταγράφηκε

Όσο ζω θα μαθαίνω κι όσο μαθαίνω θα μοιράζομαι.
xristakos84
Νέος
*

Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Ιούλιος 04, 2025, 05:34:19 μμ »

Η τράπεζα αν δεν κάνω κάποιο λάθος δεν ελέγχει σφάλματα αλλά γνησιότητα,εφ όσον το περνά το μηχάνημα δε νομίζω ότι θ ασχοληθεί ο οποιοσδήποτε υπάλληλος για τυχόν σφάλμα σε χαρτονομίσμα,παρά μόνο για την γνησιότητα του.Λετε να τον δέσουν τον Γερμανό συλλέκτη που το αγόρασε;πλάκα θα χει!!
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 2 [3]
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε:  

advertisement