Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Ιούνιος 26, 2025, 03:44:26 μμ
Σελίδες: [1]
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Καλημέρα  (Αναγνώστηκε 148 φορές)
Nistisimos, dca$h, xmac και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
xristakos84
Νέος
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ
« στις: Ιούνιος 25, 2025, 11:48:06 πμ »

Σας παραθέτω ένα σφάλμα σε 50ευρω,μια εκτίμηση παρακαλώ;
Καταγράφηκε
gemuncey23
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 25, 2025, 11:53:35 πμ »

Αν αναφέρεστε στο αριστερό λοξό περιθώριο, ενδεχομένως να έχει ψαλιδιστεί. Από την εικόνα δεν δείχνει για σφάλμα παραγωγής.
Καταγράφηκε
xristakos84
Νέος
*

Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 25, 2025, 11:57:36 πμ »

Ναι εκεί αναφέρομαι,ωστόσο δεν έχει ψαλιδιστει σύμφωνα με τη γνώμη ειδικού τραπέζης,ο οποίος και αναγνώρισε το εν λόγω σφάλμα και μου είπε να αναφερθώ σε κάποιον ειδικό εκτιμητή.θα σας παραθέσω αργότερα και πιο καθαρές φωτογραφίες γιατί είμαι σε χώρο εργασίας αυτή την στιγμή
Καταγράφηκε
enotes
Αργυρό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 25, 2025, 01:18:13 μμ »

εκτιμηση για κοψιματα στα ευρω δεν μπορει να γινει, πουλαει ο καθενας οσο θέλει, και δεν ανήκει στα σφάλματα απο εκτυπωση.
Καταγράφηκε
xristakos84
Νέος
*

Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 25, 2025, 02:01:55 μμ »

Εμένα μου δημιουργείται η εύλογη απορία ,απ' την στιγμή που δεν είναι κομμένο από ανθρώπινο χέρι,όπως μου διευκρινίστηκε από τι μπορεί να είναι;
Καταγράφηκε
gemuncey23
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 25, 2025, 03:18:02 μμ »

Εμένα μου δημιουργείται η εύλογη απορία ,απ' την στιγμή που δεν είναι κομμένο από ανθρώπινο χέρι,όπως μου διευκρινίστηκε από τι μπορεί να είναι;

Αυτός που σας απέκλεισε αγαπητέ την ανθρώπινη παρέμβαση, ας μας εξηγήσει γιατί την αποκλείει ως ενδεχόμενο. Ο καθένας μας θα μπορούσε να έχει προκαλέσει το συγκεκριμένο κόψιμο. Εκουσίως ή ακουσίως, άσχετον.

Είναι αμφίβολον -αν όχι αδύνατον- να προσδιοριστεί με βεβαιότητα η αιτία του κοψίματος. Εν πάση περιπτώσει, ανάλογες αμφίβολες περιπτώσεις, δεν παρουσιάζουν κανένα συλλεκτικό ενδιαφέρον. Και ομιλώ εκ πείρας.

Υ.Γ.
Και μια απορία:
Τι ακριβώς εννοείται με τον όρο «ειδικός τραπέζης»; (ώστε να εκτιμηθεί η βαρύτητα της εκτίμησης)
Καταγράφηκε
xristakos84
Νέος
*

Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 25, 2025, 08:30:39 μμ »

Καλησπέρα αγαπητέ,έχει προέλθει από λάθος ευθυγράμμιση κατά τη διάρκεια της κοπής σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα θυρίδας της alpha bank.Σημειωτεον δε ,ήρθε στα χέρια μου από δεσμίδα της συγκεκριμένης τράπεζας,προ λίγων ημερων
Καταγράφηκε
gemuncey23
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σήμερα στις 12:38:46 πμ »

Καλησπέρα αγαπητέ,έχει προέλθει από λάθος ευθυγράμμιση κατά τη διάρκεια της κοπής σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα θυρίδας της alpha bank.Σημειωτεον δε ,ήρθε στα χέρια μου από δεσμίδα της συγκεκριμένης τράπεζας,προ λίγων ημερων

Δύο παρατηρήσεις/σχόλια στα παραπάνω γραφόμενά σας:

1. «Περί λάθους ευθυγράμμισης κατά την κοπή».
 Η ακμή του κοψίματος -από όσο μπορεί να φανεί στην αναρτημένη φωτό- δεν είναι απολύτως ευθεία, αλλά μάλλον κυματοειδής. Αν πράγματι αυτό ισχύει, τότε αυτομάτως αποκλείεται η εκδοχή printing/cutting error.

Σημειωτέον, ότι το μοτίβο error cut στα νεωτέρα χαρτονομίσματα, παρουσιάζεται ως παράλληλη μετατόπιση ως προς τον οριζόντιο ή τον κάθετο άξονα του τραπεζογραμματίου. Δεν συμβαίνει λοξώς.

2. «Περί προελεύσεως από δεσμίδα τραπέζης».
 Το συγκεκριμένο γεγονός δεν αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο λάθους κατά την κοπή. Θα μπορούσε μόνο αν επρόκειτο για ακυκλοφόρητη δεσμίδα ή μέρος αυτής. Στην περίπτωση σας όμως -διορθώστε με αν σφάλλω- το εν λόγω χαρτονόμισμα, καθότι σαφώς κυκλοφορημένο, αντιστοίχως και η περιέχουσα δεσμίδα ή οποία σας δόθηκε δεν ήταν σε ακυκλοφόρητη κατάσταση.

Μια ευκρινέστερη φωτό θα βοηθούσε αρκετά..
« Τελευταία τροποποίηση: Σήμερα στις 12:42:07 πμ από gemuncey23 » Καταγράφηκε
Διηνέκης
Χρυσό μέλος
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

Άρχε σεαυτού

Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σήμερα στις 01:52:07 μμ »

Καλησπέρα στην παρέα....να κάνω μια ερώτηση?Τι ακριβώς είναι ο εμπειρογνώμονας θυρίδας??
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε:  

advertisement