Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Μάιος 10, 2025, 01:09:16 πμ
Σελίδες: [1]
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: 5 δρ 1833 απορία  (Αναγνώστηκε 379 φορές)
nick_1981 και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Papagia
Νέος
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ
« στις: Μάιος 05, 2025, 06:48:13 μμ »

Έψαξα το cert number 3932524-007 Ms63 5 drachmas1833 στην NGC και μου εμφανίζει την ένδειξη "The item cannot be found". Το νόμισμα αυτό πωλούνταν σε αυτό το σλαμπ το 2023.Η απορία μου είναι γιατί ο κωδικός πιστοποίησης δεν εμφανίζεται καταχωρισμένος στην εταιρεία πιστοποίησης?
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 05, 2025, 06:58:10 μμ από Papagia » Καταγράφηκε
delapoupougia
Νέος
*

Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 05, 2025, 06:57:00 μμ »

Ποιανού είναι αυτό το σλαμπ; Πωλείται κάπου;
Καταγράφηκε
Papagia
Νέος
*

Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 05, 2025, 06:59:58 μμ »

Ποιανού είναι αυτό το σλαμπ; Πωλείται κάπου;

Ναι το πουλούσε έμπορος με την επωνυμία επιχείρησης sopcoins.
Καταγράφηκε
mitsuko
Τακτικός
**

Φύλο: Γυναίκα

Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 05, 2025, 10:54:17 μμ »

Το συγκεκριμένο υπάρχει και σε κλειστή δημοπρασία
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 05, 2025, 10:54:50 μμ από mitsuko » Καταγράφηκε

Όσο ζω θα μαθαίνω κι όσο μαθαίνω θα μοιράζομαι.
Papagia
Νέος
*

Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 07, 2025, 07:48:43 πμ »

Το συγκεκριμένο υπάρχει και σε κλειστή δημοπρασία

Ποια είναι η δημοπρασία ποιου οίκου? Γιατί δεν αναγράφεται στην NGC αυτό το σλαμπ?
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 07, 2025, 07:53:32 πμ από Papagia » Καταγράφηκε
PANAGIOTIS THESS.
Αργυρό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 07, 2025, 05:42:21 μμ »

Καλησπέρα, εαν το νόμισμα στάλθηκε από τον ιδιοκτήτη του στην NGC για επανεκτίμηση (έστω και για ένα + τα ξαναστέλνουν), τότε η εταιρεία αφού το ξεσλάμπαρε έγραψε  τον καινούργιο βαθμό στο slab και την παλιά πιστοποίηση ουσιαστικά την ακύρωσε γράφοντας "the item cannot be found"....περιγράφω την στανταρντ πρακτική των εταιρειών....
Καταγράφηκε
Papagia
Νέος
*

Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 08, 2025, 09:50:26 πμ »

Καλησπέρα, εαν το νόμισμα στάλθηκε από τον ιδιοκτήτη του στην NGC για επανεκτίμηση (έστω και για ένα + τα ξαναστέλνουν), τότε η εταιρεία αφού το ξεσλάμπαρε έγραψε  τον καινούργιο βαθμό στο slab και την παλιά πιστοποίηση ουσιαστικά την ακύρωσε γράφοντας "the item cannot be found"....περιγράφω την στανταρντ πρακτική των εταιρειών....

Τηλεφώνησα στην επιχείρηση sopcoins πριν 3 μέρες και το νόμισμα διατίθεται σε αυτό το σλαμπ που δεν είναι καταχωρισμένο στην NGC.Στην σελίδα της επιχείρησης αναγράφει τηλεφωνήστε για τιμή κι έτσι πήρα τηλέφωνο να μάθω κι εγώ τιμή. Επομένως συμφωνώ σε όσα γράφεις αλλά εδώ μιλάμε για ένα σλαμπ που πωλείται και δεν είναι καταχωρισμένο. Γι αυτό η απορία μου. Η απάντηση από την επιχείρηση sopcoins ήταν δεν ξέρω εγώ το αγόρασα από τον δημοπρασία Καραμητσος. Και ξαναρωτώ. Πως εφόσον πωλείται και είναι διαθέσιμο σε αυτό το σλαμπ δεν είναι καταγεγραμμενο στην NGC?
Καταγράφηκε
mitsuko
Τακτικός
**

Φύλο: Γυναίκα

Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 08, 2025, 11:26:24 μμ »

Ο αριθμός πιστοποίησης φαντάζομαι αλλάζει όποιο κι αν είναι το νέο αποτέλεσμα έτσι; Δλδ εφόσον σπάσει το σλαμπ ακόμη και τον ίδιο βαθμό να γράψει θα αλλάξει ο αριθμός;

Η απάντηση από την επιχείρηση sopcoins ήταν δεν ξέρω εγώ το αγόρασα από τον δημοπρασία Καραμητσος.

Το screen shot που ανέβασα είναι από Καραμήτσο πάντως.
Καταγράφηκε

Όσο ζω θα μαθαίνω κι όσο μαθαίνω θα μοιράζομαι.
PANAGIOTIS THESS.
Αργυρό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 09, 2025, 09:22:19 πμ »

Τα slab οι περισσότεροι δεν τα σπάνε.....το στέλνουν στην εταιρεία και εφόσον επαναξιολογηθεί προς τα πάνω μπαίνει σε νέο slab-νέο αριθμό, αν όχι στο ξαναστέλνουν με τον παλιό αριθμό στο ίδιο slab. Αν το έχει σπάσει ο ιδιοκτήτης, τότε ναι παίρνει καινούργιο αριθμό ότι και να γίνει....
Καταγράφηκε
gemuncey23
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 09, 2025, 04:54:42 μμ »

Τα slab οι περισσότεροι δεν τα σπάνε.....το στέλνουν στην εταιρεία και εφόσον επαναξιολογηθεί προς τα πάνω μπαίνει σε νέο slab-νέο αριθμό, αν όχι στο ξαναστέλνουν με τον παλιό αριθμό στο ίδιο slab. Αν το έχει σπάσει ο ιδιοκτήτης, τότε ναι παίρνει καινούργιο αριθμό ότι και να γίνει....

Και πώς μπορούν οι εκτιμητές να το επαναξιολογήσουν με συνέπεια και ακρίβεια -ανεξαρτήτως αποτελέσματος- εάν δεν το εξάγουν από το αρχικό slab; Το οποίο slab υποθέτω ότι καταστρέφεται κατά την αφαίρεση του νομίσματος, χωρίς δυνατότητα επανόρθωσης.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 09, 2025, 05:01:03 μμ από gemuncey23 » Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε:  

advertisement