Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Απρίλιος 02, 2025, 11:22:09 πμ
Σελίδες: [1]
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Εκτίμηση στιλέτου - πληροφορίες  (Αναγνώστηκε 713 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
mitsuko
Τακτικός
**
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Φύλο: Γυναίκα

Προφίλ
« στις: Φεβρουάριος 18, 2025, 10:34:49 πμ »

Καλημέρα σας, γνωστός μου ζήτησε να βρω πληροφορίες και πιθανή αξία του παρακάτω στιλέτου. Στη λαβή όπως θα δείτε έχει από την μια μεριά εικάζω τον μέγα Αλέξανδρο και στην άλλη τον Καίσαρα ενώ στην βάση της λαβής έναν αετό. Στην δε θήκη έχει Ν και κορώνα από πάνω. Μου έκανε εντύπωση το "σχοινακι" κρεμασταρι που είναι καλής ποιότητας και φυσικά η πολύ καλή κατάσταση του που πέρα από την ελαφριά οξείδωση στην άκρη της λαβής δεν παρουσιάζει κάτι άλλο. Είναι αρκετά βαρύ. Το μόνο που βρήκα σε αναζήτηση μου στο διαδίκτυο είναι σε ένα γαλλικό σάιτ πωλήσεων στο οποίο το αναφέρει σαν Ναπολεωντιο αλλά και πάλι δεν γνωρίζω τι σημαίνει αυτό. Καταρχάς θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιον να μου πει αν είναι διακοσμητικό ή "χρήσης".
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 18, 2025, 10:38:15 πμ από mitsuko » Καταγράφηκε

Όσο ζω θα μαθαίνω κι όσο μαθαίνω θα μοιράζομαι.
mitsuko
Τακτικός
**

Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 18, 2025, 10:39:51 πμ »

.
Καταγράφηκε

Εν-αντι
Χρυσό μέλος

Φύλο: Άντρας

www.Τ Τ Ε .de

Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 18, 2025, 02:12:34 μμ »

δεν ξερω αν ειναι παλιο, παντως η λαμα φενεται η επιστρωμενη η εχει αλλαχτει τελειως με κατι αλλο ,οχι ατσαλι..φενεται και απτο κενο της λαβης με την λαμα η αλλαγη..
Καταγράφηκε
mitsuko
Τακτικός
**

Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 19, 2025, 12:38:45 πμ »

Δεν έχει γίνει η αλλαγή στη λαμα, η αλήθεια είναι ότι δεν είχα προσέξει το κενό αυτό έχετε δίκιο, όσο για επίστρωση και πάλι δεν νομίζω, έχετε και πάλι δίκιο ότι στην φωτογραφία φαίνεται λίγο περίεργη η επιφάνεια του αλλά δεν είναι έτσι στο μάτι δυστυχώς η κάμερα του κινητού μου δεν είναι και από τις καλύτερες... Θα προσπαθήσω να βγάλω πιο αντιπροσωπευτικές..
Καταγράφηκε

Εν-αντι
Χρυσό μέλος

Φύλο: Άντρας

www.Τ Τ Ε .de

Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 19, 2025, 09:44:36 πμ »

ναι δεν ειμαι ειδικος,μπορει να χει φαγωθει αυτο το μαξιλαρακι που εχει  αναμεσα στη λαβη με την λαμα απτον χρονο...η λαβη και η θηκη απο πρωτη ματια φαινονται παλια αλλα η λαμα απτην φωτο φενεται καπως..θελει καποιον μαχαιροποιο η συλλεκτη παλιων σπαθιων στιλετων να πει μια γνωμη πιο εγκυρη..απλα ξεκινησα  την κουβεντα γιατι μ αρεσουν αυτα τα αντικειμενα
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε:  

advertisement