Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Απρίλιος 02, 2025, 11:18:07 πμ
Σελίδες: [1]
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Εκτίμηση Παλιάς Καρφίτσας.  (Αναγνώστηκε 694 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Tak
Νέος
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ
« στις: Φεβρουάριος 14, 2025, 02:27:13 μμ »

Καλησπέρα σας βρήκα στην αποθήκη της γιαγιάς μία καρφίτσα, μου κίνησε την περιέργεια έψαξα λίγο και βρήκα ότι ανήκει σε μια κατηγορία κοσμημάτων παλιών cameo brooches διορθώστε με αν κάνω κάπου λάθος. Την πήγα σήμερα σε χρυσοχόο και μου είπε πως ο περίγυρος είναι χρυσός 9 καράτια. Θα ήθελα σας παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος γνώστης να μου πει στο περίπου την χρονολογία, αν απεικονίζεται κάποιο πρόσωπο συγκεκριμένο επάνω και μια εκτίμηση εάν αυτό είναι δυνατόν φυσικά. Δυστυχώς η γιαγιά μου δεν είναι εν ζωή για να την ρωτούσα. Επισυνάπτω και φωτογραφίες. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!
Καταγράφηκε
rubirosa
Συντονιστής
Χρυσό μέλος
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 16, 2025, 08:26:06 μμ »

Καλησπέρα δεν γνωρίζω από αξία αλλά δεν νομίζω να υπάρχουν κατάλογοι αφού αυτά τα cameo  τα πουλούσαν την δεκαετία του '70 και πίσω.
Γνώμη μου είναι αν δεν θες να το κρατήσεις, να ψάξεις για δημοπρασίες κοσμημάτων π.χ. Τσαγκαράκη,catawicki.
Να βγει δημοπρασία και να πιάσει την τιμή που θα το πάει η αγορά.
Καταγράφηκε
Tak
Νέος
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 18, 2025, 07:25:33 μμ »

Καλησπέρα ναι και εγώ μετά από ψάξιμο δεν έβγαλα άκρη με την χρονολογία κυρίως. Έτσι ακριβώς αν δεν θελήσω να την κρατήσω θα κοιτάξω για δημοπρασίες και θα επιλέξω. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε:  

advertisement