Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Φεβρουάριος 10, 2026, 11:09:15 μμ
Σελίδες: 1 ... 33 34 [35]
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Χρυσος σημερα  (Αναγνώστηκε 249382 φορές)
thanos_larisa, golden kostas, sotirisxan, bas, acal, gska (+ 1 κρυφοί) και 56 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
golden kostas
Χρυσό μέλος
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

Προφίλ
« Απάντηση #510 στις: Φεβρουάριος 09, 2026, 10:49:52 μμ »

https://www.youtube.com/watch?v=30nudpHrr30

$1 Trillion Gold Revaluation? Path To $8,900 Revealed | Ronald-Peter Stoeferle
Καταγράφηκε

<gold is god's money>
<silver is free gold>
golden kostas
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #511 στις: Φεβρουάριος 09, 2026, 11:22:16 μμ »

το πιο πανω βιντεο ειναι αφιερωμενο στους συλλεκτορες που ΑΚΟΜΑ περιμενουν την πτωση του χρυσου και του ασημιου  ή που θεωρουν οτι ο χρυσος και ακομα περισσοτερο το ασημι ειναι σε φουσκα, ας δουνε καλα αυτο το βιντεο γιατι ειναι κατι σαν απο φιλμ απο τα προσεχως για το παγκοσμοιο οικονομικο γιγνεσθαι  Έκπληξη Έκπληξη Έκπληξη
Καταγράφηκε

<gold is god's money>
<silver is free gold>
digo
Χρυσό μέλος
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ
« Απάντηση #512 στις: Σήμερα στις 11:58:29 πμ »

το πιο πανω βιντεο ειναι αφιερωμενο στους συλλεκτορες που ΑΚΟΜΑ περιμενουν την πτωση του χρυσου και του ασημιου  ή που θεωρουν οτι ο χρυσος και ακομα περισσοτερο το ασημι ειναι σε φουσκα, ας δουνε καλα αυτο το βιντεο γιατι ειναι κατι σαν απο φιλμ απο τα προσεχως για το παγκοσμοιο οικονομικο γιγνεσθαι  Έκπληξη Έκπληξη Έκπληξη

Κωστα, εγω θα ηθελα ενδεχομενως να δω το βιντεο. Οταν θα ειχα καιρο, και κυριβς ορεξη γι αυτο. Που δεν εχω τιποτε απο τα δυο.

Αλλα ηθελα να σου πω, οτι σε καθε αναρτηση σου δινεις κι ενα λινκ για βιντεακι μισης η μιας η μιαμισης ωρας. Οπως καταλαβαινεις, δεν ειναι δυνατον αυτο να γινεται σε καθε αναρτηση αλλα εσυ το κανεις και το συνεχιζεις εδω και πολλα χρονια.

Γνωμη μου ειναι, οτι η τεραστια πλειοψηφια των μελων, διαβαζει τον τιτλο, ισως κανει και κλικ, αλλα γρηγορα αλλαζει γνωμη: δεν εχουν ολη την ωρα η την ορεξη να βλεπουν ημιωρες η ωριαιες εκπομπες , για να τους αποδειξεις εσυ κατι.

Συμμετοχη στον διαλογο (που δεν υπαρχει αντιλογος εδω ουσιαστικα, ο χρυσος απ'οτι φαινεται θα μεινει σταθερα στα $5Κ η ουγγια, αν οχι παραπανω, οσο για το ασημι, σαφως εχασε το 30% της αξιας που ειχε καμια δεκαρια μερες πριν). Το τι θα γινει μετα, δεν ειναι δικη μου δουλεια κι ουτε εχω τις γνωσεις να το προβλεπω. Κανενας εδω μεσα δεν τις εχει.

Το ζητουμενο ειναι, οτι εφοσον εσυ το ειδες, το προσεξες, πιστεψες και πιστευεις σε αυτα, τοτε συνοψισε τα με λιγες προτασεις εδω.

Στην προηγουμενη απαντηση σου σε εμενα, εκανες μια νυξη οτι δεν βλεπω τα βιντεο που αναρτας. Εχεις δικιο, ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ.

Μπαινω στο Στεκι για αλλους λογους, κι οχι για να με στελνει σαν μπαλακι του πιγκ πογκ στο youtube και πισω  κι ουτε εχω τον χρονο η την ορεξη να βλεπω ωριαια βιντεο που επαναλαμβανουν την αποψη αυτων που τα ανεβασαν. Πες μου τα εσυ με δυο λογια, αλλιως παω παρακατω.

Πιστεψε με, ειναι παρα πολλα τα μελη που κανουν το ιδιο.
Καταγράφηκε
golden kostas
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #513 στις: Σήμερα στις 06:13:17 μμ »

το πιο πανω βιντεο ειναι αφιερωμενο στους συλλεκτορες που ΑΚΟΜΑ περιμενουν την πτωση του χρυσου και του ασημιου  ή που θεωρουν οτι ο χρυσος και ακομα περισσοτερο το ασημι ειναι σε φουσκα, ας δουνε καλα αυτο το βιντεο γιατι ειναι κατι σαν απο φιλμ απο τα προσεχως για το παγκοσμοιο οικονομικο γιγνεσθαι  Έκπληξη Έκπληξη Έκπληξη

Κωστα, εγω θα ηθελα ενδεχομενως να δω το βιντεο. Οταν θα ειχα καιρο, και κυριβς ορεξη γι αυτο. Που δεν εχω τιποτε απο τα δυο.

Αλλα ηθελα να σου πω, οτι σε καθε αναρτηση σου δινεις κι ενα λινκ για βιντεακι μισης η μιας η μιαμισης ωρας. Οπως καταλαβαινεις, δεν ειναι δυνατον αυτο να γινεται σε καθε αναρτηση αλλα εσυ το κανεις και το συνεχιζεις εδω και πολλα χρονια.

Γνωμη μου ειναι, οτι η τεραστια πλειοψηφια των μελων, διαβαζει τον τιτλο, ισως κανει και κλικ, αλλα γρηγορα αλλαζει γνωμη: δεν εχουν ολη την ωρα η την ορεξη να βλεπουν ημιωρες η ωριαιες εκπομπες , για να τους αποδειξεις εσυ κατι.

Συμμετοχη στον διαλογο (που δεν υπαρχει αντιλογος εδω ουσιαστικα, ο χρυσος απ'οτι φαινεται θα μεινει σταθερα στα $5Κ η ουγγια, αν οχι παραπανω, οσο για το ασημι, σαφως εχασε το 30% της αξιας που ειχε καμια δεκαρια μερες πριν). Το τι θα γινει μετα, δεν ειναι δικη μου δουλεια κι ουτε εχω τις γνωσεις να το προβλεπω. Κανενας εδω μεσα δεν τις εχει.

Το ζητουμενο ειναι, οτι εφοσον εσυ το ειδες, το προσεξες, πιστεψες και πιστευεις σε αυτα, τοτε συνοψισε τα με λιγες προτασεις εδω.

Στην προηγουμενη απαντηση σου σε εμενα, εκανες μια νυξη οτι δεν βλεπω τα βιντεο που αναρτας. Εχεις δικιο, ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ.

Μπαινω στο Στεκι για αλλους λογους, κι οχι για να με στελνει σαν μπαλακι του πιγκ πογκ στο youtube και πισω  κι ουτε εχω τον χρονο η την ορεξη να βλεπω ωριαια βιντεο που επαναλαμβανουν την αποψη αυτων που τα ανεβασαν. Πες μου τα εσυ με δυο λογια, αλλιως παω παρακατω.

Πιστεψε με, ειναι παρα πολλα τα μελη που κανουν το ιδιο.
τιποτε δεν ειναι υποχρεωτικο κανεις δεν υποχρεσε κανεναν να δει τιποτα ΑΥΤΟ Ο ΟΦΕΙΛΗ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ (εφ'οσον θελει να ασχοληται με το σπορ των ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ)  αλλωστε τα βιντεο αναρτωνται στην συζητηση για τον χρυσο και οχι στις πωλησεις ανταλλαγες εκτιμησεις κτλ κτλ αλλωστε πιστευω η απαντηση μου να ξεκαθαρισε καποιο πραγματα στο μυαλα σου για το που κινουνται τα πραγματα, στα βιντεο που αναρτω εδω μιλανε ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ανθρωποι που ασχολουνται με την αγορα πολυτιμων μεταλλων γι'αυτο και τα δειχνω εδω περα για να ενημερωνετε ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ και μπραβο στους διαχειριστες που τα αφηνουν γιατι εξυπηρετει ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟΥΣ πανω στην οποια μπορει να γινουν και συζητησεις μεταξυ μας με φιλικη διαθεση παντα

φιλικα,
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς
« Τελευταία τροποποίηση: Σήμερα στις 06:14:49 μμ από golden kostas » Καταγράφηκε

<gold is god's money>
<silver is free gold>
Κοτρώνης
Νέος
*

Προφίλ
« Απάντηση #514 στις: Σήμερα στις 07:41:23 μμ »

Κωστα συγχαρητηρια για τις προσπαθειες σου. Προσωπικα με βοηθας πολυ στην ενημερωση μου γι'αυτο σε ευχαριστω
Καταγράφηκε
dejavu
Τακτικός
**

Προφίλ
« Απάντηση #515 στις: Σήμερα στις 08:24:11 μμ »

Φίλε Κώστα

Σπάνια γράφω πλέον αλλά θα ήθελα να πω ότι κάτι που διαβάσαμε και θέλουμε να το συζητήσουμε αξίζει περισσότερο από ένα ποστ μιας και θα φέρει κουβέντα που είναι και ο σκοπός των φόρουμ.
Για παράδειγμα εγώ πιστεύω ότι αν τα μέταλλα ανέβουν οκ όσοι έχουν τους συμφέρει. Αν ανέβουν όμως πολύ τότε το παιχνίδι αλλάζει!
Πρώτον για να μειώσουν τη ζήτηση ίσως μπει μεγάλο πριμιουμ στη φυσική τιμή των μετάλλων σε συνδυασμό με ένα φόρο μεταπώλησης..... House always wins.
Κατά καιρούς έχουν γίνει χειρότερα αυτό είναι μια light έκδοση.
Καταγράφηκε
golden kostas
Χρυσό μέλος

Προφίλ
« Απάντηση #516 στις: Σήμερα στις 09:41:23 μμ »

Φίλε Κώστα

Σπάνια γράφω πλέον αλλά θα ήθελα να πω ότι κάτι που διαβάσαμε και θέλουμε να το συζητήσουμε αξίζει περισσότερο από ένα ποστ μιας και θα φέρει κουβέντα που είναι και ο σκοπός των φόρουμ.
Για παράδειγμα εγώ πιστεύω ότι αν τα μέταλλα ανέβουν οκ όσοι έχουν τους συμφέρει. Αν ανέβουν όμως πολύ τότε το παιχνίδι αλλάζει!
Πρώτον για να μειώσουν τη ζήτηση ίσως μπει μεγάλο πριμιουμ στη φυσική τιμή των μετάλλων σε συνδυασμό με ένα φόρο μεταπώλησης..... House always wins.
Κατά καιρούς έχουν γίνει χειρότερα αυτό είναι μια light έκδοση.

φιλε dejavu ο χρυσος εχει επανελθει στο νομισματικο προσκηνιο απο το 2018 (βασιλεια 3) η ανοδος των τελευταιων 6-7 ετων εχει να κανει με αυτο οι κυβερνησεις οι τραπεζιτες και γενικα οι κατεχοντες τον πλουτο (οι κομ#####στες τα ανεφερουν ως μεσα παραγωγης οκ ειναι και αυτο ορος εκφρασης) δεν ενδιαφερονται για το αν θα δυσκολευτει ενα μικρο ή μεγαλυτερο μερος της ανθρωποτητας,  βρες λιγο χρονο για να δεις το χθεσινο βιντεο(36 λεπτα ειναι) οπως και μερικα προιγουμενα νομιζω θα σε διαφωτισουν αρκετα για το τι προγραμματιζουν να κανουν πολυ πολυ συντομα, ευχαριστω για τον χρονο σου
« Τελευταία τροποποίηση: Σήμερα στις 09:41:54 μμ από golden kostas » Καταγράφηκε

<gold is god's money>
<silver is free gold>
Σελίδες: 1 ... 33 34 [35]
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε:  

advertisement