το πιο πανω βιντεο ειναι αφιερωμενο στους συλλεκτορες που
ΑΚΟΜΑ περιμενουν την πτωση του χρυσου και του ασημιου ή που θεωρουν οτι ο χρυσος και ακομα περισσοτερο το ασημι ειναι σε φουσκα, ας δουνε καλα αυτο το βιντεο γιατι ειναι κατι σαν απο φιλμ απο τα προσεχως για το παγκοσμοιο οικονομικο γιγνεσθαι

Κωστα, εγω θα ηθελα ενδεχομενως να δω το βιντεο. Οταν θα ειχα καιρο, και κυριβς ορεξη γι αυτο. Που δεν εχω τιποτε απο τα δυο.
Αλλα ηθελα να σου πω, οτι σε καθε αναρτηση σου δινεις κι ενα λινκ για βιντεακι μισης η μιας η μιαμισης ωρας. Οπως καταλαβαινεις, δεν ειναι δυνατον αυτο να γινεται σε καθε αναρτηση αλλα εσυ το κανεις και το συνεχιζεις εδω και πολλα χρονια.
Γνωμη μου ειναι, οτι η τεραστια πλειοψηφια των μελων, διαβαζει τον τιτλο, ισως κανει και κλικ, αλλα γρηγορα αλλαζει γνωμη: δεν εχουν ολη την ωρα η την ορεξη να βλεπουν ημιωρες η ωριαιες εκπομπες , για να τους αποδειξεις εσυ κατι.
Συμμετοχη στον διαλογο (που δεν υπαρχει αντιλογος εδω ουσιαστικα, ο χρυσος απ'οτι φαινεται θα μεινει σταθερα στα $5Κ η ουγγια, αν οχι παραπανω, οσο για το ασημι, σαφως εχασε το 30% της αξιας που ειχε καμια δεκαρια μερες πριν). Το τι θα γινει μετα, δεν ειναι δικη μου δουλεια κι ουτε εχω τις γνωσεις να το προβλεπω. Κανενας εδω μεσα δεν τις εχει.
Το ζητουμενο ειναι, οτι εφοσον εσυ το ειδες, το προσεξες, πιστεψες και πιστευεις σε αυτα, τοτε συνοψισε τα με λιγες προτασεις εδω.
Στην προηγουμενη απαντηση σου σε εμενα, εκανες μια νυξη οτι δεν βλεπω τα βιντεο που αναρτας. Εχεις δικιο, ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ.
Μπαινω στο Στεκι για αλλους λογους, κι οχι για να με στελνει σαν μπαλακι του πιγκ πογκ στο youtube και πισω κι ουτε εχω τον χρονο η την ορεξη να βλεπω ωριαια βιντεο που επαναλαμβανουν την αποψη αυτων που τα ανεβασαν. Πες μου τα εσυ με δυο λογια, αλλιως παω παρακατω.
Πιστεψε με, ειναι παρα πολλα τα μελη που κανουν το ιδιο.