Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Μάιος 18, 2024, 12:32:02 μμ
Σελίδες: 1 ... 6 7 [8]
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Χρυσος σημερα  (Αναγνώστηκε 21885 φορές)
Toni-g, miou και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
KOSTAS17
Τακτικός
**
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Μηνύματα: 270


Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Απρίλιος 24, 2024, 05:11:55 μμ »


Απο το σημερινο capital.gr

Του Frank Holmes

Την περασμένη εβδομάδα, είχα τη χαρά να κάνω μια διαδικτυακή εκπομπή για τον χρυσό και τις μετοχές εξόρυξης χρυσού, και φιλοξενούσα τον διαχειριστή χαρτοφυλακίου Ralph Aldis.

Δυστυχώς, δεν μπορώ να μοιραστώ όλη τη συζήτησή μας, αλλά υπάρχουν μερικά βασικά σημεία που θα ήθελα να επισημάνω.

Ο χρυσός πρόσφατα εκτινάχθηκε στο ιστορικό υψηλό των 2.432 δολ. η ουγγιά, επιβεβαιώνοντας ένα από τα μεγαλύτερα ράλι των τελευταίων δεκαετιών. Η απήχηση του κίτρινου μετάλλου ως αντιστάθμισμα στο αβέβαιο επενδυτικό κλίμα και σε συνδυασμό με τις ποσότητες χρυσού που αγοράζουν σταθερά κάθε μήνα οι κεντρικές τράπεζες όχι απλώς ανέβασε επίπεδο στήριξης, αλλά αναμένεται πως θα δώσει περαιτέρω ώθηση στον χρυσό για νέα υψηλά τις επόμενες εβδομάδες και μήνες.
Αγοραστική δύναμη που υπερβαίνει σύνορα

Η πρόσφατη άνοδος του χρυσού δεν είναι απλώς μια "υπόθεση δολαρίου". Το πολύτιμο μέταλλο πραγματοποιεί ιστορική διάσπαση έναντι διαφόρων νομισμάτων, από το ιαπωνικό γιεν έως το κινεζικό γιουάν και την ινδική ρουπία. Το παγκόσμιο αυτό φαινόμενο υπερθεματίζει την ελκυστικότητα του χρυσού ως αποθήκη αξίας και μέσο διατήρησης της αγοραστικής δύναμης.

Οι Κινέζοι μικροεπενδυτές οδηγούν μια σημαντική εισροή κεφαλαίων στα ETF της χώρας που υποστηρίζονται από τον χρυσό. Μόνο τον Μάρτιο, τα κινεζικά ETFs χρυσού είδαν μια εντυπωσιακή εισροή 164 εκατ. δολαρίων, στον τέταρτο διαδοχικό μήνα θετικών ροών, σύμφωνα με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Χρυσού (WGC). Η επενδυτική έξαρση εκτόξευσε τη συνολική τοποθέτηση στα ETF χρυσού στα 5 δισ. δολάρια έως το τέλος Μαρτίου.
Η ιστορική ζήτηση των κεντρικών τραπεζών αναδιαμορφώνει την αγορά χρυσού

Η αγορά παραμένει bullish με τον χρυσό. Αυτό μπορεί να αποδοθεί σε παράγοντες όπως τα αρνητικά πραγματικά επιτόκια, η αύξηση του κρατικού χρέους και οι συνεχιζόμενες προσπάθειες απο-δολαριοποίησης των συναλλαγών μεταξύ των BRICS, βλ. κυρίως Κίνα και Ρωσία. Καθώς οι κεντρικές τράπεζες συνεχίζουν να τυπώνουν χρήμα και οι κυβερνήσεις έχουν τεράστια ελλείμματα, οι επενδυτές στρέφονται όλο και περισσότερο στον χρυσό ως έναν τρόπο προστασίας του πλούτου τους από τη "διάβρωση του χάρτινου χρήματος".

Μία από τις πιο εντυπωσιακές εξελίξεις τα τελευταία χρόνια ήταν η ιστορική ζήτηση χρυσού από τις κεντρικές τράπεζες. Τα ιδρύματα αυτά συσσωρεύουν χρυσό με πρωτοφανή ρυθμό, καθώς προσπαθούν να μειώσουν την εξάρτησή τους από το αμερικανικό δολάριο και να δημιουργήσουν ένα εναλλακτικό παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα. Η Κίνα, για παράδειγμα, μπορεί να χρειαστεί να αγοράσει το ισοδύναμο της συνολικής παγκόσμιας παραγωγής χρυσού 8 ετών για να ανταγωνιστεί το δολάριο.
Αναδιαρθρώνεται η βιομηχανία εξόρυξης χρυσού

Στον κλάδο της εξόρυξης χρυσού υπάρχει απίστευτη κινητικότητα μέσω συγχωνεύσεων και εξαγορών. Οι traders χρυσού προσπαθούν να αυξήσουν τα αποθέματά τους σε ράβδους, ελλείψει νέων, μεγάλων κοιτασμάτων και εξαιτίας της μείωσης των αποθεμάτων στα υφιστάμενα ορυχεία. Ως εκ τούτου, πολλές εταιρείες στρέφονται στις συγχωνεύσεις και εξαγορές ως έναν τρόπο για να επεκτείνουν την παραγωγή τους και να επωφεληθούν από την ανοδική πορεία του χρυσού. Παρακάτω παρουσιάζονται οι 10 μεγαλύτερες συμφωνίες εξόρυξης για το 2023, ξεκινώντας με την εξαγορά της Newcrest από τη Newmont έναντι περίπου 15 δισ. δολαρίων.

Αυτή η αναδιάρθρωση δημιουργεί μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες. Έχοντας θέσεις σε εταιρείες εξόρυξης χρυσού, οι επενδυτές μπορούν να επωφεληθούν από τη μόχλευση στην τιμή του μετάλλου ή από την πιθανή άνοδο της τιμής των μετοχών μετά από deals εξαγοράς ή συγχωνεύσεων.
Διαφοροποίηση χαρτοφυλακίων με χρυσό και επενδύσεις που συνδέονται με το κίτρινο μέταλλο

Το ράλι του χρυσού δεν έχει φέρει μεγαλύτερες επενδύσεις στις ΗΠΑ. Πιστεύω ότι οι επενδυτές αφήνουν μια ευκαιρία στο τραπέζι. Παρόλο που η τιμή του χρυσού έχει ενισχυθεί σημαντικά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ο αριθμός των μετοχών που βρίσκονται σε κυκλοφορία στο SPDR Gold Shares ETF (GLD) έχει μειωθεί, γεγονός που υποδηλώνει ότι η ζήτηση έχει ακόμα περιθώρια μπροστά της.

Διάγραμμα

Για τους επενδυτές που αναζητούν έκθεση στον χρυσό χωρίς τους κινδύνους που συνδέονται με τις μεμονωμένες μετοχές εξόρυξης, οι εταιρείες που διαχειρίζονται τα δικαιώματα εξόρυξης και εμπορίας του μετάλλου αποτελούν ελκυστική επιλογή. Οι εταιρείες αυτές παρέχουν προκαταβολικά κεφάλαια στους μεταλλωρύχους χρυσού με αντάλλαγμα ένα ποσοστό από τη μελλοντική εξόρυξη χρυσού ή των εσόδων. Αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο δίνει τη δυνατότητα στις royalty και streaming εταιρείες να έχουν υψηλά περιθώρια κέρδους και ισχυρές ταμειακές ροές με ελάχιστο λειτουργικό κίνδυνο.

Ο ρόλος του χρυσού ως ασφαλές επενδυτικό καταφύγιο γίνεται όλο και πιο σημαντικός. Με τις κεντρικές τράπεζες να αγοράζουν χρυσό σε ιστορικά υψηλά επίπεδα, τη δραστηριότητα συγχωνεύσεων και εξαγορών να αναθερμαίνεται στον τομέα της εξόρυξης και η τιμή του μετάλλου να σημειώνει νέα ρεκόρ έναντι διαφόρων νομισμάτων, η διακράτηση χρυσού ή οι επενδύσεις που σχετίζονται με το πολύτιμο μέταλλο ίσως δεν ήταν ποτέ σε ευνοϊκότερη θέση.

Απόδοση - επιμέλεια: Μιχάλης Παπαντωνόπουλος
Καταγράφηκε
KOSTAS17
Τακτικός
**
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Μηνύματα: 270


Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Απρίλιος 27, 2024, 08:12:07 πμ »

Με πτωση 2,3% περιπου εκλεισε χθες την εβδομαδα ο χρυσος σε συγκριση με την περασμενη Παρασκευη.

Πλατίνα              917,03    -0,17%    -1,59
Χρυσός Spot    2.349,60    +0,03%    +0,80
Άργυρος                27,21    -0,80%    -0,22

Κωστας.
Καταγράφηκε
golden kostas
Χρυσό μέλος
*****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας
Μηνύματα: 1733Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Απρίλιος 29, 2024, 06:15:00 μμ »

https://www.youtube.com/watch?v=JdgvQRiruuc

Η Σαουδική Αραβία, η Νότια Αφρική και η Αίγυπτος αποσύρουν τον χρυσό τους από τις ΗΠΑ!
Καταγράφηκε

<gold is god's money>
<silver is free gold>
kanellop
Χάλκινο μέλος
***
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 328


Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Απρίλιος 30, 2024, 02:56:59 μμ »

Σας Χαιρετώ.

Μόλις κυκλοφόρησε από το World Gold Council η ζήτηση του χρυσού για το πρώτο τρίμηνο του 2024:

www.gold.org/goldhub/research/gold-demand-trends/gold-demand-trends-q1-2024

Γιώργος.
Καταγράφηκε
golden kostas
Χρυσό μέλος
*****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας
Μηνύματα: 1733Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Μάιος 01, 2024, 06:57:03 μμ »

καλο μηνα να εχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ

θεωριες συνωμοσιας για <ψεκασμενους> εμεις ειμαστε με την σωστη πλευρα της ιστοριας


https://www.bankingnews.gr/analyseis-ektheseis/articles/735442/gold-switzerland-sto-para-1-to-roloi-tis-apokalypsis-gia-tis-agores-proxorame-stin-katarrefsi-ton-panton

Gold Switzerland: Στο παρά 1’ το ρολόι της Αποκάλυψης για τις αγορές – Προχωράμε στην κατάρρευση των Πάντων

https://www.youtube.com/watch?v=BysMSXsUSr0

Gold Switzerland: «Διανύουμε τα 5 τελευταία λεπτά του χρηματοπιστωτικού μας συστήματος»

« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 01, 2024, 06:58:44 μμ από golden kostas » Καταγράφηκε

<gold is god's money>
<silver is free gold>
KOSTAS17
Τακτικός
**
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Μηνύματα: 270


Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Μάιος 04, 2024, 08:40:18 πμ »

Απο το σημερινο capital.gr

Του Κώστα Ράπτη
Μια σιωπηλή ψήφος δυσπιστίας στο αμερικανικό χρηματοπιστωτικό σύστημα: οι χώρες οι οποίες αποσύρουν από τις ΗΠΑ τα αποθέματά τους σε χρυσό αυξάνονται διαρκώς το τελευταίο διάστημα.
Μεταξύ των χωρών που προέβησαν σε τέτοιες κινήσεις τους προηγούμενους μήνες περιλαμβάνονται η Νιγηρία, η Νότια Αφρική, η Γκάνα, η Σενεγάλη, το Καμερούν, η Αλγερία, η Αίγυπτος και η Σαουδική Αραβία, καθεμία από τις οποίες αντιπροσωπεύει κρίσιμες περιοχές στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή.
Δεν πρόκειται για ζήτημα απλώς συμβολικό: η τάση επαναπατρισμού των αποθεμάτων χρυσού αντανακλά μια σημαντική αλλαγή στην παγκόσμια οικονομική δυναμική και υπογραμμίζει τον αυξανόμενο σκεπτικισμό μεταξύ των κρατών σχετικά με το καθεστώς ασφαλούς καταφυγίου που παραδοσιακά συνδεόταν με τις ΗΠΑ.
Ο επίμονος πληθωρισμός, τα αυξανόμενα επίπεδα χρέους και οι ανησυχίες για την ικανότητα της αμερικανικής κεντρικής τράπεζας να διατηρήσει σταθερή νομισματική πολιτική έχουν διαβρώσει την εμπιστοσύνη στο δολάριο. Επιπλέον, οι γεωπολιτικές εντάσεις και οι αβεβαιότητες γύρω από τις εμπορικές σχέσεις έχουν τροφοδοτήσει περαιτέρω τις ανησυχίες μεταξύ των ξένων κυβερνήσεων.
Για τα κράτη της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, η διαφύλαξη των αποθεμάτων τους σε χρυσό δεν είναι απλώς θέμα οικονομικής σύνεσης, αλλά και στρατηγική επιταγή. Ο χρυσός θεωρείται ιστορικά ως "αποθήκη αξίας” σε περιόδους οικονομικής αναταραχής, προσφέροντας αντιστάθμιση έναντι της υποτίμησης του νομίσματος και της γεωπολιτικής αστάθειας. Με τον επαναπατρισμό των αποθεμάτων χρυσού τους, αυτές οι χώρες στοχεύουν να απομονωθούν από πιθανή μετάδοση οικονομικών κραδασμών και να εξασφαλίσουν τον πλούτο τους εντός των συνόρων τους.
Λόγου χάρη, η απόφαση της Σαουδικής Αραβίας να αποσύρει τα αποθέματά της σε χρυσό από τις ΗΠΑ προκάλεσε σοκ στις αγορές. Ως ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς πετρελαίου στον κόσμο και βασικός πυλώνας της παγκόσμιας οικονομίας, η Σαουδική Αραβία υπογραμμίζει με τις αποφάσεις της την αυξανόμενη απογοήτευση από το αμερικανικό χρηματοπιστωτικό σύστημα. Η κίνηση του βασιλείου θεωρείται ως ένας στρατηγικός ελιγμός για τη διασφάλιση των περιουσιακών του στοιχείων εν μέσω αυξημένων γεωπολιτικών εντάσεων και αβεβαιοτήτων στην περιοχή.
Η Αίγυπτος και η Νότια Αφρική, δύο άλλες μεγάλες οικονομίες, έχουν επίσης λάβει μέτρα για τον επαναπατρισμό των αποθεμάτων χρυσού τους, σηματοδοτώντας μια συντονισμένη προσπάθεια μεταξύ των χωρών της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής να μειώσουν την έκθεσή τους στους οικονομικούς κινδύνους των ΗΠΑ.
Νωρίτερα φέτος, η Νιγηρία, μεγαλύτερη οικονομία της Αφρικής, αποφάσισε να επαναπατρίσει τα αποθέματα χρυσού που διατηρούνται στις ΗΠΑ. Η κίνηση βρήκε εγχώρια υποστήριξη, με Νιγηριανούς αξιωματούχους να αναφέρουν ανησυχίες για τη μακροπρόθεσμη σταθερότητα της αμερικανικής οικονομίας και την ανάγκη διαφοροποίησης της έκθεσης σε κινδύνους. Παρόμοια συναισθήματα απηχούν και άλλα έθνη της περιοχής, όπως η Γκάνα, υπογραμμίζοντας μια ευρύτερη τάση επαναξιολόγησης των παραδοσιακών οικονομικών εξαρτήσεων.
Ενώ ο άμεσος αντίκτυπος στην οικονομία των ΗΠΑ μπορεί να είναι περιορισμένος, οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις αυτής της τάσης είναι βαθιές και θα μπορούσαν ενδεχομένως να αναδιαμορφώσουν το παγκόσμιο οικονομικό τοπίο.
Η απόσυρση των αποθεμάτων χρυσού από τις Ηνωμένες Πολιτείες αντιπροσωπεύει μια στροφή. Αντανακλά την απώλεια εμπιστοσύνης στους παραδοσιακούς εγγυητές της παγκόσμιας οικονομικής τάξης και υπογραμμίζει την ανάγκη για στρατηγικές διαφοροποίησης και διαχείρισης κινδύνου.
Αποτελεί επίσης μία κίνηση διεκδίκησης μεγαλύτερης οικονομικής κυριαρχίας και σχετικής αυτάρκειας από τις χώρες του πλανητικού Νότου, που επείγονται να αναπροσανατολίσουν το αναπτυξιακό τους μοντέλο. Ο συσχετισμός δυνάμεων στην παγκόσμια οικονομία προορίζεται να αναδιαταχθεί, με εκτεταμένες επιπτώσεις για το μέλλον της διεθνούς χρηματοδότησης.

Καλη Ανασταση σε ολους.
Κωστας.
Καταγράφηκε
KOSTAS17
Τακτικός
**
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Μηνύματα: 270


Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Μάιος 04, 2024, 08:49:23 πμ »

Το κλεισιμο χθες για τα μεταλλα, με μικρη αποκλιμακωση οι τιμες τους.

Πλατίνα               958,18    +0,38%    +3,61
Χρυσός Spot    2.310,10    -0,06%    -1,30
Άργυρος                26,55    -0,45%    -0,12

Κωστας.
Καταγράφηκε
golden kostas
Χρυσό μέλος
*****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας
Μηνύματα: 1733Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Μάιος 07, 2024, 12:02:55 μμ »

https://www.bankingnews.gr/analyseis-ektheseis/articles/736299/gold-switzerland-to-dolario-einai-pagaki-pou-lionei-terastia-trypa-xreous-34-tris-stin-plori-tis-oikonomias-ton-ipa

Gold Switzerland: Το δολάριο είναι ένα παγάκι που λιώνει - Τεράστια τρύπα χρέους 34 τρισ. στην πλώρη της οικονομίας των ΗΠΑ

τελικα σιγουρα ειμαστε με την σωστη λευρα τις ιστοριας? απλα ρωταω  Σαρκασμός
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 07, 2024, 12:04:50 μμ από golden kostas » Καταγράφηκε

<gold is god's money>
<silver is free gold>
golden kostas
Χρυσό μέλος
*****
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας
Μηνύματα: 1733Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Μάιος 14, 2024, 09:34:37 μμ »

ο κεντρικος τραπεζιτης της ελβατιας (ναι ναι τις ελβετιας παρακαλω) ειναι μελος στο στεκι μας, αλλιως δεν μπορω να το εξηγησω αυτο το αρθρο...... Σαρκασμός

https://www.ot.gr/2024/04/27/diethni/elvetia-o-kentrikos-trapezitis-proeidopoiei-oti-nea-plithoristika-sok-tha-mporousan-na-xtypisoun-ana-pasa-stigmi/

Ελβετία: Ο κεντρικός τραπεζίτης προειδοποιεί ότι νέα πληθωριστικά σοκ θα μπορούσαν να χτυπήσουν «ανά πάσα στιγμή»

κοιτα να δεις που και τα ελβετικα φραγκα γινανε δραχμες φιλε μου τραπεζιτη  Μεγάλο χαμόγελο
Καταγράφηκε

<gold is god's money>
<silver is free gold>
alkimel
Χάλκινο μέλος
***
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας
Μηνύματα: 364


Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Μάιος 16, 2024, 08:52:36 μμ »

 Σαρκασμός Πλάκα δεν έχει?! Τα σίγουρα δάνεια σε ελβετικό φράγκο τους μάραναν...Ανόητοι
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 16, 2024, 08:55:02 μμ από alkimel » Καταγράφηκε
KOSTAS17
Τακτικός
**
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Μηνύματα: 270


Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Σήμερα στις 08:40:35 πμ »

Απο το σημερινο capital.gr

Δεύτερη σερί εβδομάδα κερδών για τον χρυσό - Σε υψηλό 11 ετών το ασήμι, ξεπέρασε τα 30 δολ.

Οι τιμές του χρυσού βρήκαν στήριξη στα μέτρα τόνωσης της Κίνας και στην αναζωπύρωση των ελπίδων για μείωση των επιτοκίων από τη Fed και κατέγραψαν τη δεύτερη συναπτή εβδομάδα κερδών, ενώ το ασήμι έσπασε το φράγμα των 30 δολαρίων και σκαρφάλωσε σε υψηλό 11 ετών.
Ειδικότερα ο χρυσός spot ενισχύθηκε κατά 1,3% στα 2.407,65 δολάρια η ουγγιά, στο υψηλότερο επίπεδο από τις 19 Απριλίου. Τα futures του χρυσού ενισχύθηκαν κατά 1,2% στα 2.412,10 δολάρια.
"Ο χρυσός κινείται υψηλότερα παρά την άνοδο του δολαρίου. Νομίζω ότι σε αυτή την περίπτωση, τα κίνητρα που έχει δώσει η Κίνα έχουν βοηθήσει, καθώς βλέπουμε και άλλα βασικά μέταλλα να πηγαίνουν πολύ καλά", δήλωσε ο Bart Melek, αναλυτής της TD Securities.

Η αγορά ανέκαμψε μετά την ανακοίνωση από την Κίνα "ιστορικών" μέτρων για τη σταθεροποίηση του τομέα των ακινήτων που πλήττεται από την κρίση, ο οποίος αποτελεί σημαντικό καταναλωτή βιομηχανικών μετάλλων καθώς και χρυσού. Οι τιμές του χρυσού σημείωσαν άνοδο 2% στην εβδομάδα.
"Ο χρυσός ανταποκρίνεται στην άποψη ότι ο CPI είναι υπό έλεγχο... οποιαδήποτε συζήτηση για παρατεταμένη περίοδο υψηλών επιτοκίων θα αμβλυνθεί", σχολίασε ο Melek.
Οι traders αναμένουν το πολύ δύο μειώσεις επιτοκίων κατά 25 μονάδες βάσης έκαστη από τη Fed φέτος, με τον Νοέμβριο να είναι το πιο πιθανό σημείο εκκίνησης.
Στη φυσική αγορά, οι traders προσέφεραν χαμηλότερα ασφάλιστρα στην Κίνα και μεγαλύτερες εκπτώσεις στην Ινδία αυτή την εβδομάδα.
Στο μεταξύ, ασήμι και πλατίνα ακολούθησαν ανοδικά τον χρυσό. Το ασήμι πρόσθεσε 3,6% στα 30,66 δολάρια η ουγγιά, διασπώντας την αντίσταση των 30 δολαρίων.
Η πλατίνα πρόσθεσε 1,8% στα 1.076,05 δολάρια, αφού διαμορφώθηκε σε υψηλό ενός έτους την Πέμπτη. Το μέταλλο ενισχύθηκε κατά 8% στην εβδομάδα.
Τέλος, το παλλάδιο σημείωσε άνοδο 1,3% στα 1.006,95 δολάρια.
 
Κωστας.
Καταγράφηκε
KOSTAS17
Τακτικός
**
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Μηνύματα: 270


Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Σήμερα στις 08:43:49 πμ »

Το κλεισιμο των μεταλλων της 17/05/2024


Πλατίνα            1.085,80    +2,21%    +23,43
Χρυσός Spot    2.419,80    +0,01%    +0,30
Άργυρος                31,50    +6,53%    +1,93

Κωστας.
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 ... 6 7 [8]
  Εκτύπωση  
 
Μεταπήδηση σε:  

advertisement

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Theme Sus By CeeMoo
Cookies preferences