φιλε μου δεν βλεπω καποιο λαθος!σχεδον ολα ειναι ετσι... μονο 2-3 ποικιλιες εχουν πλαγια ανατροπη... και αυτες ειναι χωρις ημερομηνια και μια μαλλον του 1966.. αλλα δεν μιλαμε για λαθος ή καποια σπανιοτητα!
η πλαγια ανατροπη ειναι οταν το γυρνας απο πλαγια... (οχι απο πανω πρς τα κατω..) να φαινονται και οι δυο μεριες ισιες! στα κανονικα ειναι στα ντο δικο σου.. αν κανεις το ιδιο που λεω παραπανω.. η μια πλευρα ειναι αναποδα!
το τοκεν του 1966 κοπηκε σε 3 ποικιλιες.. 1966 τσακογιαννης, 1966 τσακογιαννης Π.Α. (αυτη ειναι μαλλον η πλαγια ανατροπη) και 1966 τσακογιαννης απο σπασμενη μητρα να εχει κοπει το τοκεν!
και το δικο μου σαν το δικο σου ειναι...
γενικα πρεπει να εχουν βγει 35 διαφορετικα... υπολογιζοντας παντα και τις ποικιλιες! εγω εχω μονο 4 ή 5.... δυστυχως.. οποτε... πολλα για τις ποικιλιες δεν ξερω.. αν ειναι το Ε μεγαλο ή διαφορετικο το οτε με λεπτα ή χοντρα γραμματα.. κτλ.. δεν τα ξερω αφου πρεπει να τα εχω για να τα συγκρινω και να τα δω.. αλλα αυτα ειναι στα ΑΕΤΕ και στα ΟΤΕ χωρις ημερομηνια... περισσοτερο. μονο στο 1962 και 1963 βλεπουμε κατι παρεμφερες...
τιμες.. σου ειπαν... οι υπολοιποι φιλοι!