Οσο για τις ποικιλιες στα σηματα θελω να πω στους φιλους συλλεκτες να μην μπουν στη δαπανηρη αυτη διαδικασια γιατι οι ποικιλιες ειναι παρα πολλες! ασχοληθηκαν αλλοι πριν απο μας και μαλιστα με μετρησεις και με συστημα!
εγω ειμαι αυτος που εχω πολλες ποικιλιες και θα μπορουσα να λεω διαφορα προκειμενου να πουλησω αλα προτιμω να ταχθω υπερ του συλλεκτη και της ορθης σκεψης παρα να προσπαθησω να κονομισω σε βαρος των συλλεκτων!
Οποιος υποστηριζει αλλη αποψη ισως να το κανει και εκ του πονηρου! και λεω ισως για να σας βαλω σε σκεψη χωρις να προσβαλω και κανεναν
Θωμα εδω δεν εχουμε να κανουμε με πωληση ωστε να ωφεληθη καποιος εκ των δυο που το τραβανε ει μακρον το θεμα!!
Ενω ακουστηκαν ΠΟΛΛΩΝ οι αποψεις οι οποιες τελικα κατα βαθος λενε οτι και εσυ, οτι δεν πρεπει να πολυ κοιταμε τα σηματα ο κυριος Νικος (συλλεκτης πολλων χρονών) εχει διαφορετικη αποψη διοτι τασετε υπερ των σφαλματων ή των ποικιλιων!!
Και βλεπουμε ενα δεκαλεπτο που του εδειξε ο αλλος Νικος, ευθυς πηγε και το αγορασε για δικη του χρηση!!
Εμενα με ενδιαφερει ποιο πολυ το τι θα καταλαβουν απο ολη την κουβεντα οι νεοι συλλεκτες !!
Γιαυτο σκεφτηκα τελικος την λυση μεσα απο μια δημοσκοπηση-ψηφοφορια που ο καθενας εχει το δικαιωμα δυο ψηφων
και ειναι και ανωνυμη!! Ετσι ο καθενας μας θα μπορει να πει την αποψη του, δεν θα φαινετε και το τελος θα μας το δειξουν τα νουμερα
Αλλο τελος δεν βλεπω