Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Νοέμβριος 22, 2024, 03:35:52 μμ
Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 ... 7
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Βρείτε τα λάθη.  (Αναγνώστηκε 25037 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
epop
Επίτιμο Χρυσό Μέλος
Πλατινένιο
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

pisikas@yahoo.gr

Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Ιανουάριος 01, 2013, 11:05:08 μμ »

βαλε μια φωτο μιας ιδιας και απαραλαχτης κοπιας που βρισκεται στην κατοχη σου.Ή ας βαλει καποιος αλλος.
Καταγράφηκε
tom
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιανουάριος 01, 2013, 11:13:37 μμ »

Λεγανε και για Οθωνα 20δραχμο πλαστο ,ακομα ενας φωτογραφια δεν εχει βαλει. Λενε για τις χουντες τις πλαστες, φωτογραφια δεν εχει δημοσιευσει κανεις. Λενε και οτι μας ψεκαζουν.Ο καθενας λεει οτι του κατεβασει το κεφαλι του. Αυτη ειναι η δημοκρατια. Ο καθενας εχει αποψη οπως ακριβως συμβαινει και με την κ............α. Δεκα κερματα VF εχει πιασει και εγινε Σβορωνος.
Αυτοι που ειναι στις εταιριες graders πιανουν 100-200 κερματα την μερα. Και για ηλιθιους να προκειται κατι θα μαθουνε με τον ογκο που περνα απο τα χερια τους. Ο Ελληναρας σε εναν μηνα γινεται προφεσορας . Τι να πει κανεις.
Αναργυρε δεν καταλαβαινω ποιος ειναι ο προφεσορας?Εγω νομιζα οτι το νομισμα του κωστα ηταν σλαμπαρισμενο και τζουφιο,και επειδη ειχα διαβασει το αλλο θεμα ειπα και δευτερο?
Οσο για το αν εχει δικιο ο Βασιλης(οτι ειναι γνησιο)η ο αλλος (που δεν ξερω ποιος ειναι νομιζω οτι γραφτηκε οτι ειναι ο Δημητρης)μπορουν πολυ ευκολα να το αποδειξουν.
Καταγράφηκε

O παιζων χανει και ο πινων μεθα.
herakliotis
Επίτιμο Χρυσό Μέλος
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιανουάριος 01, 2013, 11:18:11 μμ »

Την βαλανε ηδη την φωτο Αναργυρε!!
Μην το κουραζεις αλλο!!
Πηγαινε δες την πρωτη φωτογραφια που σηκωσε ο Μιμμης διχως σλαμπ και δες και την φωτο που σηκωσε ενας φιλος απο την δημοπρασια της ΠΝΕ!!
Εξυπνος εισαι και το ματι σου κοβει, θα καταλαβεις για τι μιλαμε.
Οσο για τα σλαμπ του anacs πολλα ξερω οτι σπαστικαν και ξανα εφυγαν σε αλλες εταιριες οπου γυρισαν τζουφια. Παλιοι μου το εχουν πει αυτο.
Οσο για τις Χουντες με το κυρτο φτερο και αυτες το καναμε θεμα οπου ο κορυφαιος οπως τον ονομαζεις ελεγε οτι η εταιρια του δεν τις σλαμπαρει!! Και κατηγορουσε την πλεον αντιπαλη εταιρια οτι τα σλαμπαρει.
Του δειξαμε φωτο νομισματος ms68 νομιζω οπου ειχε σλαμπαριστει απο την εν λογω εταιρια οπου υποστηριζε.
Γενικα ομως Αναργυρε εγω σαν Γιωργος κουραστικα να λεω και να  αποδεικνύω τα ιδια και τα ιδια σε εξαμηνηεα ή χρονηεα βαση !!
Δεν μπορω να καταλαβω την εμονη και την επιμονη μερικων μερικων να δειξετε οτι οι εταιριες αυτες ειναι αλαθητες!!
Αλαθητες δεν ειναι!!
Δεν μπορω να καταλαβω την σφηνα αυτη σημερα σε ασχετο θεμα!!
Πολυ θα ηθελα να μου το εξηγησεις μια μερα, , , ,
Καταγράφηκε

Γηράσκω αεί διδασκόμενος
epop
Επίτιμο Χρυσό Μέλος
Πλατινένιο

pisikas@yahoo.gr

Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιανουάριος 01, 2013, 11:30:58 μμ »

η φωτο που εχουν ανεβασει απο το νομισμα ειναι το ιδιο νομισμα που ειχε πουληθει παλιοτερα.
Φωτο απο Οθωνα δεν εχω δει οποτε σαν απιστος Θωμας δεν πιστευω.
Η χουντα με το σηκωμενο φτερο ειναι ποικιλια αλλα δεν προσπαθω να σε πεισω γιατι εισαι αγυριστο κεφαλι.
Εγω σαν Αναργυρος δεν προσπαθω να πεισω κανεναν για το αν ειναι αλανθαστες οι εταιριες γιατι προφανως δεν ειναι. Αλανθαστος ειναι μονο ο θεος αν υπαρχει.
Απλα δεν μπορω αυτη την πολυξεροσυνη του νεοελληνα και δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα αλλα σε ολους μας.
Καταγράφηκε
herakliotis
Επίτιμο Χρυσό Μέλος
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιανουάριος 01, 2013, 11:38:22 μμ »

Στην Χουντα φιλε μου εαν διαβασεις την ιστορια (γραμμενη εδω μεσα ειναι) εγω υποστηριζα οτι το κυρτο φτερο ειναι γνησιο.
Ο κορυφαιος ηταν που τα ελεγε τζουφια διοτι ετσι τον συμφερε.
Πηγαινε διαβασε το.
Οσο αφορα την μιση δεν ειναι η ιδια.
Και αποδεικνυετε ευκολα:
Την εποχη που το εκανε θεμα ο Μιμμης (δες ημερομηνια) την ιδια εποχη ειχε δημοπρασια η ΠΝΕ (δες ημερομηνια) μια ΙΔΙΑ και ΑΠΑΡΑΛΑΧΤΗ μιση και την ελεγε και ψευτικη!!
Ο Δημητρης τουλαχιστον πιστευω να το θυματε (και αλλα μελη παλια θα το θυμουνται πιστευω)
Απο αυτο και μονο καταριπτετε η εκδοχη σου!!
Καμια αλλη εξηγηση θελεις?
Καταγράφηκε

Γηράσκω αεί διδασκόμενος
epop
Επίτιμο Χρυσό Μέλος
Πλατινένιο

pisikas@yahoo.gr

Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιανουάριος 01, 2013, 11:40:05 μμ »

Αναργυρε δεν καταλαβαινω ποιος ειναι ο προφεσορας?Εγω νομιζα οτι το νομισμα του κωστα ηταν σλαμπαρισμενο και τζουφιο,και επειδη ειχα διαβασει το αλλο θεμα ειπα και δευτερο?Οσο για το αν εχει δικιο ο Βασιλης(οτι ειναι γνησιο)η ο αλλος (που δεν ξερω ποιος ειναι νομιζω οτι γραφτηκε οτι ειναι ο Δημητρης)μπορουν πολυ ευκολα να το αποδειξουν.

ελα Θωμα γενικες κρισεις εκανα για ολους μας που εχουμε γινει καθηγητες νομισματικης.Τι μπορω να εχω με σενα.Πεντε μηνυματα φιλικα εχουμε αλλαξει.
Ελα μου ντε που δεν μπορεις κανεις να αποδειξει οτι το νομισμα ειναι πλαστο.Ο καθενας λεει την αποψη του.
Η νομισματικη ειναι ως αναφορα το grading και πολλες φορες την γνησιοτητα υποκειμενικη.Ο  μονος που θα μπορουσε  να πιστοποιησει την πλαστοτητα του νομισματος θα ηταν ο πλαστογραφος οταν μας εδειιχνε τις μητρες. Εγω διαλεγω την αποψη της εταιριας που σαν τριτος αγνωστος σε εμας εκτιμητης αποφανθηκε γνησιο.Ολοι  εμεις οι αλλοι εχουμε προσωπικους ωφελιμιστικους λογους πολλες φορες.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 01, 2013, 11:50:28 μμ από epop » Καταγράφηκε
herakliotis
Επίτιμο Χρυσό Μέλος
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιανουάριος 01, 2013, 11:50:07 μμ »

Αναργυρε εαν το νομισμα προσφερωταν σε μια φιλικη τιμη πχ 200 ευρω εγω ευχαριστως το επερνα το εσπαγα σας μετρουσα το βαρος και την περιφερια , το παχος (σε καμια περιπτωση δεν ειναι και τα τρια σωστα με το οριτζιναλ VF που εχω στα χερια μου) και μετα θα το εστελνα και στην Αμερικη να δω τι θα ελεγαν οι αλλοι νομισματολογοι.
Και ειλικρινα αυτα τα λεφτα θα τα πετουσα ευχαριστως μονο και μονο για να ληξη αυτη η καραμελα που μας πιπιλιζετε τα αφτια για τους εκτιμητες των εταιριων , τα τζιμανια που περνανε χιλιαδες νομισματα απο τα χερια τους , και που εχουν σπουδασει στα καλυτερα πανεπιστημια και κουραφεξαλα!!
Καταγράφηκε

Γηράσκω αεί διδασκόμενος
herakliotis
Επίτιμο Χρυσό Μέλος
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Ιανουάριος 01, 2013, 11:59:23 μμ »

Και εν κατακλειδι για να τελιωσει αυτη η καραμελα περι καθηγητων και περι απλοικων θα σου πω να διαβασεις καλα την ιστορια του Σβορώνου με την κοντρα του με τον Χριστοδουλου!!
Ο Σβορώνος σπουδαγμενος , ο Χριστοδουλου ενας απλος χαρακτης διχως ιδιαιτερες γνωσεις.
Οσοι ξερουν την ιστορια ας μιλησουν , ταιριαζει και στην εποχη μας η ιστορια τους.  Χαμόγελο
Καταγράφηκε

Γηράσκω αεί διδασκόμενος
epop
Επίτιμο Χρυσό Μέλος
Πλατινένιο

pisikas@yahoo.gr

Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Ιανουάριος 02, 2013, 12:03:42 πμ »

Ο Χριστοδουλος ηταν παραχαρακτης,απατεωνας δηλαδη και πολυ καλος στις απατεωνιες του.
Καταγράφηκε
herakliotis
Επίτιμο Χρυσό Μέλος
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Ιανουάριος 02, 2013, 12:15:34 πμ »

Δεκτον , δεν αντιλεγω.
Αλλα οταν ενας παραχαρακτης ξεγελαει τον πρωτο νομισματολογο της Ελλαδος εγω αυτου του ανθρωπου του βγαζω το καπελο!!
Για μενα σαν Γιωργο εχωντας διαβασει ολη την ιστορια λεω πως αυτου του Ανθρωπου (του Χριστοδουλου) του αξιζε μια θεση στο πανθεον των νομισματολογων!!
Αυτος ηξερε ποιο νομισμα ηταν πλαστο και ποιο οχι , ο Σβορωνος δεν ηξερε που ηταν και η δουλεια του!!
Αρα?
Ποιον να επιστευτω?
Τον γραβανταρισμενο ζουμπα της καθε εταιριας ή τα γεροντακια με τους παγκους στο Μοναστηρακι?
Διοτι το νομισμα του Μιμμη εαν περασει απο τους παγκους του Μοναστηρακιου και προσπαθηση να το πουληση σαν γνησιο θα πρεπει να φοραει κρανος διοτι θα του το φερουν στο κεφαλι!!
Ειδες που η ιστορια επαναλαμβανετε?
Καταγράφηκε

Γηράσκω αεί διδασκόμενος
GKCollect
Πλατινένιο

www.mycoins.gr

Προφίλ WWW
« Απάντηση #40 στις: Ιανουάριος 02, 2013, 10:22:46 πμ »

Επειδή το θέμα είναι "Βρείτε τα λάθη" , μετά από την εποικοδομητική παρένθεση των φίλων μας, ας συνεχίσουμε το παιχνίδι... μικρά παιδιά χαρά γεμάτα. Ένα νόμισμα (που είναι αλλαγμένο με πρόγραμμα φυσικά), 20 Δραχμές 1960. Για να δούμε θα τα καταφέρετε και σε αυτό και όχι ζαβολιές... Κλείσιμο ματιού
Έχει 7 λαθάκια... σε περίπτωση που δεν βρεθούν όλα, το βραδάκι η απάντηση.
Καταγράφηκε

Περί συλλογής, υπομονή και περισυλλογή.
www.mycoins.gr
tom
Πλατινένιο

Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Ιανουάριος 02, 2013, 10:34:11 πμ »

πρωτο λαθος το Ω στο ΤΩΝ
Καταγράφηκε

O παιζων χανει και ο πινων μεθα.
GKCollect