Καλησπέρα σε όλα τα μέλη. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και επίσημα την συνεργασία μας "
Στέκι Συλλεκτών " με τον
Νο1 Δημοπρατικό οίκο στον κόσμο,
Heritage Auctions. Αυτό που καταφέραμε για τα ελληνικά δεδομένα είναι αρκετά σημαντικό καθώς η συνεργασία αυτή δίνει σε όλα τα μέλη την δυνατότητα να δημοπρατήσουν τα συλλεκτικά τους αντικέιμενα στις καλύτερες τιμές της αγοράς με
0% προμήθεια.
Νομίσματα , Χαρτονομίσματα κυρίως, αλλά και ότι θεωρείτε ότι δεν μπορεί να πουληθεί σε σωστή τιμή στην ελληνική αγορά , μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για να συζητήσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε.
Επίσης έχουμε την δυνατότητα να χτυπάμε νομίσματα για εσας και να γλιτώνετε έξοδα που αφορούν το τελωνείο έπειτα απο συννενόηση πάντα καθώς μπορώ εγω ο ίδιος να πηγαίνω να τα παραλαμβάνω. Αυτό συμφέρει αρκετά κυρίως για ασημένια και χάλκινα νομίσματα που έχουν φπα όπως και χαρτονομίσματα αξίας.
Η μεταφορά των νομισμάτων είναι ασφαλισμένηΗ προσφορά αυτή ισχύει μόνο για τα μέλη μας εδω μέσα.Είναι καιρός να κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε τους έλληνες συλλέκτες να διευρύνουν την συλλογή τους και να μην έχουν περιορισμούς.
Οποιαδήποτε απορία έχετε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.
info@svcollector.com
210 3644276Με εκτίμηση
Πουλόγλου Χρήστος