Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.
Αν δεν εχετε προβλημα μπορουμε να μιλαμε και στον ενικο.
Αρχικα μπορω ν'ανεβασω εδω μερικες φωτογραφιες αλλα θα ηθελα ταυτοχρονα εκτος απο εδω να μου πειτε σε ποια αλλα site μπορω να τα πουλησω.Να το κανω μονος μου δηλαδη.Αρχικα στην Ελλαδα θα μ'ενδιεφερε για τα Ελληνικα.Μπορω εννοειται κι εδω στο στεκι ν'ανεβασω στην καταλληλη ενοτητα(δεν ξερω ακομα ποια ειναι αυτη) και ισως καποια πουληθουν απο εδω.
Ειχε κανει παλιοτερα μια συνομιλια ο πατερας μου με τον οικο Feldman για τα ξενα γραμματοσημα που εχει αλλα δεν ειχε προχωρησει τοτε οπως μου ειχε πει λογω δουλειας πιο πολυ γιατι δεν ειχε χρονο ν'ασχοληθει.Εκει ειχα σκοπο να κανω μια επικοινωνια αρχικα και στην πορεια να τα στειλω αν δεν εβρισκα καπου online να τα πουλησω η δεν υπηρχε εγχωριο ενδιαφερον.
Ενα παραδειγμα μιας και το εχω πολυ προσφατο κι εχω και την φωτογραφια ειναι για ενα ξενο γραμματοσημο που εχει και λαθος.
Ειναι Πολωνικο με τον αυτοκρατορα Φραγκισκο Ιωσηφ χρονολογιας 1919 το οποιο εχει ανεστραμμενη επισημασνη poczta polska.Ειναι το παρακατω γραμματοσημο συγκεκριμενα.
https://colnect.com/en/stamps/stamp/198684-Emperor_Franz_Joseph_I_Overprinted-Krak%C3%B3w_Issues_Overprints_on_Austrian_stamps-PolandΑν θυμαμαι καλα κιολας στον καταλογο του ο Michel πρεπει να το ειχε σαν P12A αυτο με την ανεστραμμενη επισημανση.
Στις φωτογραφιες το εχω διπλα διπλα με ενα που την εχει κανονικα την επισημανση και διπλα αυτο με την ανεστραμμενη.Αυτο απο αριστερα ειναι με την ανεστραμμενη.
Και το εχω και μια φωτογραφια απο πολυ κοντα.
Ειναι ενδεικτικο αυτο που ανεβαζω και τις επομενες ημερες θα ανεβασω και τα υπολοιπα αν θελετε να τα δειτε να τα εκτιμησετε και να παρετε μια ιδεα για την συλλογη.