Σήμερα λοιπόν , κατέβηκα κι εγώ στην ΤτΕ στις 11 το πρωί , Οχι για να πάρω κάτι , αλλα για να δω τι παίζει κλπ .
500 άτομα για πλάκα , αστυνομία , αναρχία και καποιος μ ένα αυτοσχέδιο μπλοκάκι να γράφει ονόματα ( σειρά προτεραιότητας ) .
Καταρχήν ρώτησα τον αστυνομικό από τι ώρα βρίσκεται εκεί και απάντησε κατά τις 8 .
Μετα , αφού παρέκαμψα τις αντιρρήσεις κάποιων από τους αναμένοντες , βρέθηκα στο κεφαλόσκαλο με τον σεκιουριτά (
της τράπεζας . Του είπα ότι θέλω να μιλήσω κάποιον υπεύθυνο για την διάθεση των συλλεκτικών της τραπεζας .
Φώναξε κάποιον , του είπα ότι θέλω να ΜΠΩ ΜΕΣΑ στην τράπεζα να μιλήσω . Μετά από κάποια αναμονή , οδηγήθηκα σε κάποιον με τον οποίον , μετά την αναφορά μου για εισαγγελέα , είχαμε μια καλή συζήτηση .
Η λύση για να σταματήσει ολο αυτό το τριτοκοσμικό πανηγύρι ( ακόμα και η ουρά απ τα χαράματα , τριτοκοσμική κατάσταση είναι , ολοι θα γεράσουμε και το στήνεται ενας ηλικιωμένος συλλεκτης από τις 5 το πρωί το θεωρώ απαράδεκτο . Ολοι μεγαλώνουμε Αλλωστε )
1. Κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗΣ αναφοράς τόσο στην ΤΤΕ , οσο και στο Υπουργείο Οικονομικών
2. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
3. Ενημέρωση του αρμόδιου εισαγγελεα με καταγγελία για πρόληψη παρόμοιου περιστατικού
Μπορώ να προχωρήσω και μονος μου στις παρακάτω ενέργειες , αλλα σίγουρα θα ήταν καλύτερα κάποια ομαδική παράσταση ΣΥΛΛΕΚΤΩΝ .
Εφόσον συμφωνεί η διαχείριση , θα μπορούσε να ανοιχθεί ένα τοπικ με προτάσεις .
Οι δικη μου πρόταση είναι η εξης .
1. Την πρώτη μέρα της διάθεσης , τα αιτήματα να υποβάλλονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά .
2. Η απαγόρευση πωλήσεων από εμπορους για ένα τρίμηνο οποιουδήποτε συλλεκτικού που έχει αγοραστεί από συλλέκτη