... Γιάννης ο μικρός
Μετά από αυτά για μένα είσαι ο Γιάννης ο Παμμέγιστος!!!
Κύριε Θανάση σας ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σας! Ωστόσο, νομίζω αν όχι για πάντα σίγουρα για πολύ καιρό ακόμα, Γιάννης ο μικρός θα λογίζομαι και να σας πω την αλήθεια το έχω συνηθίσει, να το ακούω στο χόμπυ μας τόσα χρόνια
Γιάννη συγχαρητήρια
Κύριε Αντώνη ευχαριστώ πάρα πολύ!!
Πολλά μπράβο Γιάννη!!! Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις ανθρώπους με μεράκι για το συλλεκτισμό. Αξιέπαινη και εντυπωσιακή η προσπάθειά σου. Εύχομαι οι φίλοι του στεκιού (και όχι μόνο) να τιμήσουν το έργο σου.
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια! Νομίζω αν είναι κάτι που λειτουργεί σαν κινητήριος δύναμη, για οποιονδήποτε κάνει παρόμοιες ενέργειες, είναι όπως πολύ σωστά είπατε το μεράκι! Κάνουμε αυτό που αγαπάμε και μας γεμίζει. Εύχομαι αν και πρώτη προσπάθεια να είναι κάπως καλή. Θεωρώ πως μόνο με πολλές τέτοιες προσπάθειες αποκτάς τριβή που είναι το Α και το Ω, για να ακολουθήσουν και άλλες μελλοντικές ακόμα καλύτερες προσπάθειες!
Συγχαρητήρια αγαπητέ για αυτό το ενδιαφέρον έργο σας!
Ευχαριστώ θερμά για τα καλά σας λόγια!
Γιάννη θερμά συγχαρητήρια για την αξιέπαινη προσπάθεια.Σε γνώρισα απο κοντά μαθητής ακόμη και είδα στα μάτια σου αυτή την φλόγα που έχεις για τα νομίσματα.Συναντηθήκαμε και αργότερα φοιτητής τότε και η φλόγα αυτή ήταν εκεί άσβεστη.
Η παρουσία σου τιμά το στέκι!!!
Κύριε Μιχάλη τα λόγια σας είναι κάτι παραπάνω από τέλεια στα αυτιά μου (ή καλύτερα μάτια μου
) Σαν χθες θυμάμαι όταν πρωτοεγράφτηκα στο στέκι. Το μεράκι και η αγάπη για την ασχολία μας είναι κάτι το οποίο είδα σε άλλους, πριν ανακαλύψω ότι έχω μέσα μου. Όλοι γνωστοί και μη μέλη των φόρουμ έχουν παίξει τεράστιο ρόλο στη "συλλεκτική μου διαπαιδαγώγηση" αν υπάρχει τέτοια έννοια. Τα τελευταία σας λόγια είναι πραγματικά συγκινητικά για μένα και σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Μακάρι μέσα από τέτοιες προσπάθειες να γίνομαι καλύτερος και κάποια στιγμή να μπορώ να κάνω όσο το δυνατόν άρτιες, σωστές και ολοκληρωμένες μελέτες, γιατί ακόμα είμαι σε νηπιακό (ή φοιτητικό
) στάδιο.
Θα ήθελα να ενημερώσω για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται πως αυτή την Κυριακή θα είμαι στην ΠΝΕ με μερικά αντίτυπα αν κάποιος επιθυμεί, προκειμένου να γίνει παράδοση χέρι με χέρι και να μην επωμιστεί κάποιος αγοραστής τα μεταφορικά. Εναλλακτικά ισχύει κανονικά και η δυνατότητα αποστολής με ΕΛΤΑ ιχνηλατίσημο.