Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Ιούλιος 12, 2025, 12:03:45 μμ
Σελίδες: 1 ... 9 10 [11]
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Έφτασε η ώρα του Μονακό!!!  (Αναγνώστηκε 62302 φορές)
0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
chronos
Τακτικός
**
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ
« Απάντηση #150 στις: Ιούλιος 09, 2025, 08:58:05 μμ »

Επίσης πληροφοριακά το δεύτερο αναμνηστικό των 2 ευρώ για φέτος θα βγει Οκτώβριο. Ημερομηνία δεν γνωρίζω.

Έχω μάθει κι εγώ για τις σκέψεις να αρχίσει το Μονακό να βγάζει και δεύτερο αναμνηστικό νόμισμα κάθε χρόνο, ωστόσο κάπου έχω διαβάσει ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αντιτίθεται στο στήσιμο της ίδιας σπέκουλας από το ίδιο κράτος δύο φορές τον χρόνο και ότι αν τελικά το Μονακό το αποφασίσει, θα εξαναγκαστεί να βγάλει και μασούρια. Με άλλα λόγια, αυτό που έχω διαβάσει είναι ότι η ΕΕ αφήνει κάθε κράτος να στήνει μία φορά τον χρόνο "καζίνο" με το νόμισμά του, αλλά όχι και δεύτερη, γιατί τότε θα ξεπερνάει τα όρια ανοχής τής αισχροκέρδειας και της εργαλειοποίησης της αγοράς. Ξέρουμε τελικά τι θα συμβεί;
Καταγράφηκε
teutates
Πλατινένιο

Φύλο: Άντρας

Προφίλ WWW
« Απάντηση #151 στις: Ιούλιος 10, 2025, 10:34:21 πμ »

Δεν είναι σκέψεις, είναι επίσημο. Σήμερα 10/7/2025 εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και δημοσιεύθηκε στην επίσημη εφημερίδα της Ε.Ε. η ποσότητα, το σχέδιο και ο μήνας κυκλοφορίας.
Λοιπόν, επισήμως κυκλοφορεί τον Νοέμβριο και όχι τον Οκτώβριο όπως ήξερα μέχρι χθες. Θα βγει σε 15.000 τεμάχια (μέγιστο τιράζ) και η επίσημη εικόνα είναι η παρακάτω (αρκετά χάλια). Αν βρω αργότερα καλύτερη θα την αλλάξω.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 10, 2025, 10:36:29 πμ από teutates » Καταγράφηκε
teutates
Πλατινένιο

Προφίλ WWW
« Απάντηση #152 στις: Ιούλιος 10, 2025, 10:47:54 πμ »

Και κάτι τελευταίο που πληροφορήθηκα μόλις τώρα. Οι Γάλλοι παραλαμβάνουν σήμερα αύριο το πρώτο αναμνηστικό των δυο ευρώ. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή από Δευτέρα αν είμαστε τυχεροί.
Καταγράφηκε
teutates
Πλατινένιο

Προφίλ WWW
« Απάντηση #153 στις: Ιούλιος 10, 2025, 12:23:21 μμ »

Άρχισαν και οι Έλληνες να παίρνουν ενημερωτικά αποστολών από Μονακό.
Καταγράφηκε
silahim
Πλατινένιο

Σοφόν το σαφές.

Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Ιούλιος 10, 2025, 01:32:30 μμ »

έλαβα και εγώ.
Καταγράφηκε
chronos
Τακτικός
**

Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Ιούλιος 10, 2025, 07:18:45 μμ »

Και η άχρηστη πληροφορία τής ημέρας: Το μουσείο φέτος αποφάσισε να παρακρατήσει μερικά τεμάχια από τις γενικές πωλήσεις και να τα πουλήσει αποκλειστικά και μόνο στους κατοίκους των περιοχών Cantal και Aveyron τής Γαλλίας, στις οποίες είναι αφιερωμένο και το νόμισμα. Οι κάτοικοι αυτών των περιοχών έχουν την δυνατότητα να κάνουν παραγγελία με φόρμα: https://www.carlades.mtm-monaco.mc/

Μπορεί, αν του χρόνου ο Αλβέρτος έρθει στην Ελλάδα για διακοπές και ξετρελαθεί με το mouzaka και το tzatziki, να είμαστε κι εμείς τυχεροί με έξτρα VIP πωλήσεις... Σαρκασμός
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 ... 9 10 [11]
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε:  

advertisement