Forum με αγγελίες είναι, δεν είναι online trading platform. Αυτά τα μυστικιστικά "τιμή spot+X%" θα δημιουργήσουν τριβές και παρεξηγήσεις.
ειχα τσεκαρει αν γινεται να αυτοματοποιηθει αυτο το +X % γτ μονο ετσι θα εβγαζε νοημα, προσπαθωντας να δω αν θα βοηθησει σε καποια παρομοια πραγματα, αλλα πρακτικα δεν μας το επιτρεπει η πλατφορμα, δεν δεχεται δλδ τιμες να τις ανανεωνει εδω στο μνμα σου
που σημαινει οτι πρακτικα δεν γινεται
και αφου δεν γινεται πρακτικα, απολυτα αυτοματα και ευκολα με το +Χ % δεν γινεται και με κανεναν αλλον τροπο, για τον λογο που αναφερει ο rama: μονο τριβές και παρεξηγήσεις θα προκυψουν αν δεν κλεινει η τιμη αυτοματα και αντικειμενικα
ειχα σκεφτει μεν την λυση με λινκ σε εξωτερικο σάιτ το οποιο θα αναλαμβανει να το πω αυτην την διεργασια του να σου δινει τιμη και να "κλειδωνει" εκεινη τη στιγμη, αλλα ... νταξ, εχω και τη δουλεια μου και ειναι κατι που θα γινοταν στο κατω κατω της γραφης πιο ευκολα και χωρις κοπο αν ανανεωνοταν η πλατφορμα
θα γλυτωνε το κεφαλι μου ως συντονιστης απο πολλα προβληματα που αντιμετωπιζουμε τωρα αν μπορουσε να αυτοματοποιηθει η διαδικασια και
ως μελος μονο με αυτον τον κομψο αυτοματο τροπο θα το ηθελα (και οχι να γεμισει το σάιτ απο "ναι αλλα εννουσα αυτο", "οχι, εγω οταν σου στειλα το μνμα ηταν 1500 δολλαρια ο χρυσος", "ναι και γω εκεινη την ωρα το διαβασα αλλα κοιτουσα σε αλλο σάιτ που τον ειχε 1497", "βοηθεια με κλεβει, κλεισαμε στο +25% αρα τωρα που επεσε θα επρεπε να δωσω λιγοτερα" και λοιπες παρεξηγησεις και 15 χιλιαδες προσπαθειες για up)
οποτε ολο σ αυτο καταληγω, χρειαζομαστε μια ανανεωση στην πλατφορμα του σάιτ...