Καλησπέρα σε όλους
Θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί δεν ξέρω τι να κάνω και εχώ τρελαθεί.
Η γκαλερί που αγόρασα τους πίνακες είναι η ίδια.
Σήμερα το μεσημέρι παρέλαβα έναν πίνακα για το σαλόνι μου που κοστίζει 310€
Έναν για την τραπεζαρία 550€
Και 4 μικρα που μου άρεσαν 170€
Πριν κρεμάσω τον πίνακα με τα 310€ έβγαλα το χαρτί που είχε κολλημένο από πίσω γιατί ήθελα να τον δω.
Βρήκα μια τρύπα περίπου 2 δάχτυλα που μπροστά και πίσω είχε πάστα από το ίδιο χρώμα που είχε στο σημείο εκείνο η ζωγραφιά.
Με έλουσε κρύος ιδρώτας και τους κοίταξα όλους.
Άλλος ένας που έχω στην είσοδο μας κόστους 450€ αγορασμενος πριν 2 χρόνια έχει και αυτός τρύπα τρία δάκτυλα και είναι κολλημένος με κόλα.
Του έχω στείλει μήνυμα με φώτο αλλά δεν εχει συνδεθεί για να τα δει.
Του χρωστάω ακόμα 540€ τα οποία θα του τα δώσω τέλος του μήνα που θα πληρωθώ.
Τι με συμβουλεύεται να κάνω;
Τι να του πω;
Θεωρείται ένας πίνακας ζωγραφικής ελαττωματικό προϊόν;
Υπάρχει περίπτωση να ανοίξει;
Να διευκρινίσω ότι δουλεύω με τον βασικό και τα μαζεύω με πολύ κόπο.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.
Αν θέλεις την άποψη μου καθώς είμαι συλλέκτης έργων τέχνης μην ασχολείσαι με τρίτους και τέταρτους ζωγράφους .
Μάζευε τα φράγκα σου και επένδυε δε σοβαρά έργα τα οποία σε λίγα χρόνια θα αξίζουν πολλαπλάσια. Οι άσημοι ζωγράφοι δεν βάζουν καλά υλικά και συν της άλλης είναι απίθανο να ανατιμηθουν τα έργα τους στο μέλλον. Τώρα αν κάτι είναι όμορφο και σου αρέσει πάω πάσο. Οστωσο ο επαγγελματίας δύσκολα θα σου δώσει χρήματα πίσω. Για εμένα πρέπει να πηγαίνεις η ίδια να ελέγχεις το έργο.
Και σου ξαναλέω αγορά μόνο μεγάλων καλλιτεχνών. Όταν ο μπαμπάς μου το 80-90 αγόραζε πανάκριβα έργα και κόντευε να παίξει ξύλο με τη μάνα μου , σήμερα οι αριθμημένες μεταξοτυπίες τους κοστίζουν όσο όλα μαζί τα έργα που προανεφερεε επί τρία τέσσερα.
Μην αναλώνεσαι σε φθηνά έργα τέχνης. Ειδικά σήμερα με έναν λογικό προϋπολογισμό μπορείς να πάρεις σοβαρά έργα . Καλύτερα ένα στη πενταετία εγνωσμένης αξίας παρά δέκα μικρά . Και σε ρωτάω απλά. Ο Φασιανός είναι μεγάλος ... Ηλικιακά..... Έχει έργα του και με 1.800 ευρώ ξυλομπογια σε ακουαρέλα... Αν αύριο φύγει ; Τριπλάσια τιμή για πλάκα .