giannis7
|
|
« στις: Δεκέμβριος 16, 2012, 12:02:28 πμ » |
|
Παρακαλω εκτιμηση καταστασης-τιμης.ευχαριστω.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 16, 2012, 12:16:02 πμ » |
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 16, 2012, 12:25:04 πμ από jerichoriginal.21 »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannis7
|
|
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 16, 2012, 12:28:10 πμ » |
|
ελπιζω να ειναι συντομα!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vaspyr21
|
|
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 16, 2012, 12:30:16 πμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 16, 2012, 11:38:05 πμ » |
|
Οταν θα το 'χεις στα χερια σου Γιαννη πανε δειξτο σε κανα δυο καλους γνωστες γιατι εγω βλεπω κατι που δεν μου αρεσει και πολυ...μπορει παντως και να μην βλεπω καλα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 16, 2012, 12:06:50 μμ » |
|
Και για να γινω λιγο πιο κατανοητος αυτο που δεν μ΄αρεσει ειναι το βουλωμενο P στο ονομα του χαρακτη...καποτε περασε ενα και απ΄τα δικα μου χερια αλλα η αμφιβολια μ' εκανε να το αποχωριστω αμεσα , και απ΄οτι εμαθα εκ των υστερων καλως επραξα ...θα μπορεσεις να διαβασεις περισοτερα εδω http://steki-syllekton.gr/index.php?topic=210.0
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 16, 2012, 01:22:11 μμ » |
|
Δεν ηθελα να μιλησω (ανοιξε ομως ο Αντωνης το στομα του) αλλα το νομισμα παιζει χοντρα να ειναι τζουφιο!! Αλλα και τζουφιο να μην ειναι (καποια εταιρια τα πιστοποιει σαν γνησια) ολοι οι συλλεκτες δεν θελουν να εχουν ενα βουλωμενι Ρ στην συλλογη τους διοτι θα τους δυσχερενη μελοντικα σε καπια μεταπωληση!! Φιλικα Γιωργος.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
giannis7
|
|
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 16, 2012, 01:46:27 μμ » |
|
Δεν ηθελα να μιλησω (ανοιξε ομως ο Αντωνης το στομα του) αλλα το νομισμα παιζει χοντρα να ειναι τζουφιο!! Αλλα και τζουφιο να μην ειναι (καποια εταιρια τα πιστοποιει σαν γνησια) ολοι οι συλλεκτες δεν θελουν να εχουν ενα βουλωμενι Ρ στην συλλογη τους διοτι θα τους δυσχερενη μελοντικα σε καπια μεταπωληση!! Φιλικα Γιωργος.
http://www.pcgs.com/Cert/17245429/
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
diaylosark
|
|
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 16, 2012, 01:54:03 μμ » |
|
Για να καταλαβουμε και εμεις οι υπολοιποι ,εχει πιστοποιηθει τζουφιο οπως xαρακτηριζονται τα πλαστα;
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 16, 2012, 02:19:06 μμ από diaylosark »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 16, 2012, 02:06:46 μμ » |
|
Γιαννη ξεκαθαρα διαβασε τα οσα γραφω παραπανω. Και εγω προσωπικα δεν μπορω να δεχτω αυτο που λενε μερικοι μερικοι. ΔΛΔ: Τα πιστοποιημενα ειναι γνησια , οσα ειναι απιστοποιητα τζουφια Ο καθενας ας βγαλει τις δικες του εκτιμησεις.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
spykat
|
|
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 17, 2012, 02:37:54 πμ » |
|
Εχω και εγω τις ιδιες αμφιβολιες με τους προηγουμενους, αλλα θελω να ρωτησω κατι. Σας μοιαζει αυτο το νομισμα για ΜΣ 61? Εγω οπως το βλεπω στη φωτογραφια θα ελεγα καθαρισμενο. Αλλα και να μην ειναι, προσωπικη μου αποψη, με τετοια χτυπηματα και τετοιες γρατζουνιτσες θα ελεγα μεχρι ΑΥ 53-55. Απορω πραγματικα γιατι υποτιθεται οτι η pcgs ειναι αυστηρη στα χρυσα. Να πεφτω τοσο εξω?
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #12 στις: Δεκέμβριος 17, 2012, 02:28:14 μμ » |
|
Εχω και εγω τις ιδιες αμφιβολιες με τους προηγουμενους, αλλα θελω να ρωτησω κατι. Σας μοιαζει αυτο το νομισμα για ΜΣ 61? Εγω οπως το βλεπω στη φωτογραφια θα ελεγα καθαρισμενο. Αλλα και να μην ειναι, προσωπικη μου αποψη, με τετοια χτυπηματα και τετοιες γρατζουνιτσες θα ελεγα μεχρι ΑΥ 53-55. Απορω πραγματικα γιατι υποτιθεται οτι η pcgs ειναι αυστηρη στα χρυσα. Να πεφτω τοσο εξω?
+1
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
NMS
|
|
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 17, 2012, 03:21:55 μμ » |
|
δεν εχεις κι αδικο... εχει αρκετα hairlines μαλλον απο καθαρισμα... εχει φθορα στο φρυδι.. πισω στα στεφανι... στα φυλλα... χτυπηματακια στην κατω γναθο... ΜS61;;;
ενταξει δεν γνωριζω και πολλα απο καταστασεις.... αλλα μαλλον ΑU55 θα το ελεγα...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
giannis7
|
|
« Απάντηση #14 στις: Δεκέμβριος 26, 2012, 11:39:06 μμ » |
|
Θα ήθελα όλοι οι φίλοι που εξέφρασαν επιφυλάξεις για τιν γνησιότητα του νομίσματος να να το τεκμηριοσουν!γιατι θα Μπορούσε απλά να είναι πρόβλημα τις μήτρας.χρονια πολλά σε όλους.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|