milou
|
|
« Απάντηση #15 στις: Δεκέμβριος 13, 2012, 08:01:48 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #16 στις: Δεκέμβριος 13, 2012, 08:02:39 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #17 στις: Δεκέμβριος 13, 2012, 08:06:33 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #18 στις: Δεκέμβριος 13, 2012, 08:40:54 μμ » |
|
H γνησια ειναι αυτη στο χαρτακι βεβαια , και μονο η περιμετρος της αλλης κανει μπαμ
Γεια σου βρε Νικολα με το ματι το γερακισιο!! Υ,Γ Εαν χρειαστικες πανω απο 1 δευτερολεπτο στειλε μου 500 ευρω να σου κανω ταχυρυθμα μαθηματα του ενος λεπτου με τα μυστικα μου!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #19 στις: Δεκέμβριος 13, 2012, 08:42:43 μμ » |
|
Εγώ θα πω πως η πρώτη στο χαρτάκι είναι η πλαστή. Αυτό που παρατηρώ είναι η απουσία του rim στο αριστερό μέρος της λίρας και αυτή η απουσία δεν μου μοιάζει για φθορά.
Εισαι ασυγχωρητος για αυτη σου την απαντηση και ξερεις το γιατι!! Εαν δεν το καταλαβες ΘΥΜΗΣΟΥ!! Και φυσικα θα υποστεις τις συνεπειες!! 5 βαθμοι κατω η βαθμολογια σου και ενα μπουκαλι τσιπουρο σε μενα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
dionisisx
|
|
« Απάντηση #20 στις: Δεκέμβριος 13, 2012, 09:04:48 μμ » |
|
Δασκαλε εγω παω στο νηπιο απο το προνηπιο? βρηκα την πλαστη...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
chris_1972
|
|
« Απάντηση #21 στις: Δεκέμβριος 13, 2012, 09:11:04 μμ » |
|
Θυμάμαι αλλά υπάρχει μια λεπτομέρια που με μπερδεύει. 5 βαθμούς κάτω και ένα τσίπουρο πρόστιμο. το δέχομαι. Την λεπτομέρια θα την ξεδιαλύνω.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μη λησμονείτε ότι όλα γυρίζουν !!!!
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #22 στις: Δεκέμβριος 13, 2012, 09:18:50 μμ » |
|
Ενα και βασικο σημειο οπως σου ειπα και στο τηλεφωνο Γιαννη ειναι το rim απο ωρα 6 εως 9 ενα αλλο η ουρα του αλογου, η γαμπα του Αγιου και το σημαντικοτερο απ΄ολα η "αχναδα του χρυσου" που εχει οταν βλεπεις την φωτο σε αντιπαραβολη με την γνησια ...αυτα τα ολιγα απο μενα. Υ.Γ Γιωργο μην εισαι τοσο αυστηρος βρε με τα παιδια ....δεν θα σηκωνουν χερι ξανα αμα τα μαλωνεις
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
NMS
|
|
« Απάντηση #23 στις: Δεκέμβριος 13, 2012, 09:27:23 μμ » |
|
χαχαχαχα/// Χρηστο μου... πραγματικα δεν ξερω πολλα απο λιρες.. οποτε.. δεν μπορω να ειμαι σιγουρος για κατι που βλεπω γιατι υπαρχουν πολλες ποικιλιες σε αυτες... τι στην ουρα του αλογου, τι στο κρανος.. οποτε.....
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
milou
|
|
« Απάντηση #24 στις: Δεκέμβριος 13, 2012, 09:38:58 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Καιρόν πρόσμενε»
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #25 στις: Δεκέμβριος 13, 2012, 10:06:35 μμ » |
|
Λοιπόν κυρίες και κύριοι... θα πω και γω την άποψή μου... η πλαστή είναι του 1925. Διότι έχει πρόβλημα στο το rim από ώρα 6 εώς 9, λάθος στην ουρά του αλόγου, στη γάμπα του Αγίου και το σημαντικότερο απ΄όλα η "αχνάδα του χρυσού". Και μη μου πει κανείς ότι αντέγραψα...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Parker
|
|
« Απάντηση #26 στις: Δεκέμβριος 13, 2012, 10:27:55 μμ » |
|
Λοιπόν κυρίες και κύριοι... θα πω και γω την άποψή μου... η πλαστή είναι του 1925. Διότι έχει πρόβλημα στο το rim από ώρα 6 εώς 9, λάθος στην ουρά του αλόγου, στη γάμπα του Αγίου και το σημαντικότερο απ΄όλα η "αχνάδα του χρυσού". Και μη μου πει κανείς ότι αντέγραψα... Τέτοιο πράγμα; Αλίμονο! Με την αξία σου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
verba volant, scripta manent
|
|
|
ANTONIO1967
|
|
« Απάντηση #27 στις: Δεκέμβριος 13, 2012, 10:49:11 μμ » |
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δεν θα είναι πάντα καλοκαίρι θερίστε όσο είναι νωρίς !!
|
|
|
GKCollect
|
|
« Απάντηση #28 στις: Δεκέμβριος 13, 2012, 10:57:21 μμ » |
|
Είμαι άσχετος ολίγον τι με τις κίτρινες... ειδικά στο μάτι. Αλλά αν πιάσω στα χέρια μου λίρα... τότε αλλάζει. Μέχρι τώρα δεν την έχω πατήσει ποτέ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
herakliotis
|
|
« Απάντηση #29 στις: Δεκέμβριος 13, 2012, 11:01:37 μμ » |
|
Είμαι άσχετος ολίγον τι με τις κίτρινες... ειδικά στο μάτι. Αλλά αν πιάσω στα χέρια μου λίρα... τότε αλλάζει. Μέχρι τώρα δεν την έχω πατήσει ποτέ.
και ποσες εχεις πιασει?? Καμια απανταει ο Κωστης!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
|
|
|
|