να κατηγορήσω ευθέως κι εγώ δεν μπορώ..
μετά την απομάκρυνση απο το ταμείο...ξέρετε τη συνέχεια
δεν γενικέυω απλώς δική μου ερμηνεία είναι ότι την πάτησα για τα καλά..και όσο σκέφτομαι τη στάση τις δικαιολογίες, την πρώτη φόρα να χουν μαζευτεί 3 απο πάνβ και να κοιτάνε και μετά απο 10 λεπτά να μου λένε οτο είναι ΛΚ μου φαίνεται όλο λίγο κάπως
και την επομένη πάλι πρώτον το σχόλιο πρέπει να πουλήσεις δεν εκτιμάμε έτσι κάθε φορά, και δέυτερον η απάντηση για τα μιντ ότι τί είναι αυτά τα Περθ νομίζω ότι αφήνουν αμνφιβολίες σε μένα που το ζησα.
¨οσο για τον φίλο που είπε για μικρλή εμπειρία θα πω καμία απολύτως επαφή με το ανμτικείμενο και να είμια ειλικρινής φοβούμενος την έξω αγορά τελικώς κατευθύνθηκα στην πιο έμπιστη και αμερόληπτη πηγή την ΤτΕ
δεν γίνεται καμία Αρα`βική σφραγίδα, τίποτα και να μου λένε όλες ΛΚ (εκ των υστέρων τα σκέφτομαι ) και την μια τελικώς να παω σ έναν έμπορο και να μου κάνει προσφορά (φυσικά δεν του πα τίποτα για την ΤτΕ) πήγα απλά μ ένα νόμισμα στο χέρι...
ο λόγος που έγραψα ήταν γιατι ευχόμουν να πάρω απαντήσεις ότι τέτοια δεν συμβαίνουν λόγω διαδικασιών ασφαλείας στην ττΕ λη πρωτοκόλλου. επίσης ευχόμουν ο έμπορος να μου πει κι αυτός ότι είναι κόπια
τίποτα απο τα 2 δεν έγινε και φαντάζομαι δεν μπορώ να το αποδείξω. κάμερες απο πάνω υπάρχουν όπως στα καζίνο αλλά δεν νομίζω να μπορεί κατι να ελεχθεί
να τα κάνω μαντάρα έγραψε κάποιος, μακάρι να μπορούσα..το ελάχιστο που μπορεσα να κάνω είναι να το γράψω εδω είτε αν κάποιος κάποτε πάειο και γουγλάρει να ναι πιο επιφυλακτικός είτε εσείς που είστε του χώρου να ενημερωθείτε για τιο τι μπορεί να συμβαίνει
πείθω τον ευατο μου ότι τις πούλησα το 2018 και λίγο ηρεμώ
μακάρι να τα κανα με διαφορετική σειρά πρώτα εδώ και μετά να πάω κει, αλλά...