Τελικά συγγνώμη τι θα γίνει με αυτό το θέμα; Εγώ πχ είμαι ένας εξ αυτών που προσπαθούν να λογοκρίνουν ή να φιμώσουν τον Κώστα; Κώστα έτσι πιστεύεις και εσύ;
Σας παρακαλώ ξανασκεφτείτε τι γράφετε και μην είστε τόσο επιθετικοί και μάλιστα οριζόντια και τυφλά κύριε gumencey σε εσάς αναφέρομαι.
ΥΓ. Πατώντας αποθήκευση διάβασα το προηγούμενο. Μας άξιζε νομιζω.
Αγαπητέ «gkounto»,
Υπήρξα σαφής, ουσιώδης και καθ’ όλα κόσμιος, στην παραπάνω διατυπωμένη ένστασή μου και ουδόλως επιθετικός, οριζόντια και τυφλά, όπως χαρακτηριστικά μου προσάπτετε. Σας προτρέπω να την ξαναδιαβάσετε προσεκτικότερα, χωρίς -ενδεχομένως- τον παραμορφωτικό φακό της ευθιξίας, στην περίπτωση που δεν ομονοούμε.
Διότι το ζητούμενο αγαπητέ, είναι αν διαφωνείτε ή όχι με την θέση μου περί λογοκρισίας και όχι αν θίγεστε προσωπικώς. Άλλωστε, ουδέποτε αναφέρθηκα επικριτικώς στο άτομό σας. Εκτός κι αν θεωρείτε ότι εσείς είστε αυτός που επιχείρησε να ανακόψει τον φίλο «golden kostas», φαιδροποιώντας το θέμα.
Επιπλέον, το ότι κι εσείς έχετε διατυπώσει ενστάσεις για τις επίμαχες αναρτήσεις του συγκεκριμένου μέλους, αυτό δεν σημαίνει πως έχω κάτι προσωπικό μαζί σας.
Απόψεις, αντιλήψεις και πρακτικές κρίνονται στον παρόντα διάλογο και όχι άτομα και υπολήψεις. Ξεκάθαρα.
Αφού λοιπόν αναρωτιέστε, αν πράγματι είστε ένας από αυτούς που θα επιθυμούσαν την ανάσχεση των των συγκεκριμένων αναρτήσεων του μέλους "golden kostas" και επειδή ως γνωστόν «τα γραπτά μένουν», σας παραπέμπω σε προηγούμενη σχετική ανάρτησή σας στο παρόν θέμα, γενομένη στις 3/12/2020 (απάντηση #383).
Στην ανάρτησή σας αυτή, εκφράζετε την δυσαρέσκειά σας, δηλώνοντας απογοητευμένος και κουρασμένος από τις συγκεκριμένες αναρτήσεις, οι οποίες, κατά την επίσης ρητή άποψή σας, δεν θα έπρεπε να προβάλλονται σε ένα φόρουμ συλλεκτών. Και κλείνετε αυτή παρέμβαση διαμαρτυρίας, με την ακόλουθη διατύπωση: "..
πραγματικά πιστεύω ότι οι συντονιστές πρέπει να το ξανασκεφτούν."
Αν έχετε επιλεκτική μνήμη, ας διαβάσετε λοιπόν την συγκεκριμένη ανάρτησή σας..
Αυτά σας απαντώ φιλικά και έτερον ουδέν επι του συγκεκριμένου θέματος. Εύχομαι να έγινα σαφής και αντιληπτός.
Επ’ ευκαιρία, να σας αναφέρω ότι, ανεξαρτήτως της παρούσας -επι της αρχής- διαφωνίας μας, ειλικρινώς χαίρετε της εκτίμησής μου, καθότι παρακολουθώντας τις αναρτήσεις σας έχω την αίσθηση πως είστε ένα σοβαρό μέλος, με βαρύνουσα γνώση και αντίληψη. Βέβαια κάποιες φορές, όλοι μας, ενδέχεται να σφάλλουμε..
Με εκτίμηση,
Μπάμπης