ellinas
|
|
« στις: Απρίλιος 09, 2020, 06:18:26 μμ » |
|
Η παρατεταμένη απομόνωση δυσκολεύει όλους μας αλλά μας δίνει και τον χρόνο για ξεκαθάρισμα-τακτοποίηση-αρχειοθέτηση. Γνώμες ελεύθερα!!!!!!!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
silahim
|
|
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 09, 2020, 06:29:39 μμ » |
|
Άμα το δίνεις κιλό ασήμι το παίρνω. Άντε να σου δώσω το κάτι τής παραπάνω, λόγο πανδημίας κλπ!! Να το ξεφορτωθείς βρε αδερφέ. Χάρη σου κάνω!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dtsartsanis
Χάλκινο μέλος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
Dig Deep, Live Strong
|
|
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 09, 2020, 06:46:14 μμ » |
|
Πολυ ωραιο. Να ρωτησω γιατι ασχετος, αυτο ειναι κυκλοφοριας ή απο καποιο σετ ??
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 09, 2020, 06:47:34 μμ » |
|
Kυκλοφοριας ακυκλοφορητο
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nodas_p
|
|
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 09, 2020, 07:25:13 μμ » |
|
Είναι proof;;;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
me.chris
|
|
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 09, 2020, 07:28:12 μμ » |
|
Ομορφη λεπτομερεια. Εχω ενα θεμα με τα "καθαρα" ταλιρα. Τα βλεπω καθαρισμενα Οπως και να χει, να το χαιρεσαι!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
dsp
|
|
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 09, 2020, 07:29:33 μμ » |
|
Εχω ενα θεμα με τα "καθαρα" ταλιρα. Τα βλεπω καθαρισμενα η αληθεια ειναι οτι και μενα πρωτα αυτην την ερωτηση μου βαλε το υποσυνειδητο μου να απαντησω
|
|
|
Καταγράφηκε
|
εδώ προσέχεις να μαθαίνεις και μαθαίνεις να προσέχεις
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 09, 2020, 07:29:47 μμ » |
|
Ομορφη λεπτομερεια. Εχω ενα θεμα με τα "καθαρα" ταλιρα. Τα βλεπω καθαρισμενα Οπως και να χει, να το χαιρεσαι! Και δεν εχεις και αδικο! Ειναι πολλα τα χρονια........ Παρ ολα αυτα αν δεν ειναι κακοκαθαρισμενα και μπορουν να παρουν καποια στιγμη βαθμο στο μελλον, καθολου κακο δεν ειναι. Υ.Σ Η φωτο το δειχνει μονο υποθετικα και συμπερασματικα καθαρισμενο παντως και προσωπικα μου αρεσει πολυ
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 09, 2020, 07:33:44 μμ από coll »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nodas_p
|
|
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 09, 2020, 07:36:37 μμ » |
|
Όπως και να έχει παντως για μένα είναι πανέμορφο!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
me.chris
|
|
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 09, 2020, 07:50:24 μμ » |
|
Υπηρχε χθες προχθες ενα εκπληκτικο ταλιρακι 1875 στο ebay. Εκπληκτικη λεπτομερεια. Καθαρισμενο ομως. Αλλα και σε νορμαλ τιμη γι αυτο και αγοραστηκε. Σορρυ για το ασχετο ποσταρισμα ellinas Του φιλου μας λογικα απλα ειναι ντιπαρισμενο, αλλα δεν παιρνω και ορκο με φωτογραφιες μονο.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #10 στις: Απρίλιος 09, 2020, 07:55:26 μμ » |
|
Πολύ σπάνια συναντάς μη "καθαρά" νομίσματα παιδιά.Πριν λίγο καιρό είχα βάλει άλλο ένα το οποίο ήταν πιστοποιημένο απο ANACS και έσπασε.Όλα αυτά τα πιστοποιημένα που κυκλοφορούν και είναι πεντακάθαρα πως παίρνουν βαθμούς;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
coll
|
|
« Απάντηση #11 στις: Απρίλιος 09, 2020, 07:57:41 μμ » |
|
Πολύ σπάνια συναντάς μη "καθαρά" νομίσματα παιδιά.Πριν λίγο καιρό είχα βάλει άλλο ένα το οποίο ήταν πιστοποιημένο απο ANACS και έσπασε.Όλα αυτά τα πιστοποιημένα που κυκλοφορούν και είναι πεντακάθαρα πως παίρνουν βαθμούς;
Αυτο εγραψα παραπανω.........και γιατι να μην παρουν αλλωστε;; Κατα περιπτωση ειναι απολυτως δικαιο κατ εμε
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 09, 2020, 07:58:08 μμ από coll »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #12 στις: Απρίλιος 09, 2020, 07:57:44 μμ » |
|
Άμα το δίνεις κιλό ασήμι το παίρνω. Άντε να σου δώσω το κάτι τής παραπάνω, λόγο πανδημίας κλπ!! Να το ξεφορτωθείς βρε αδερφέ. Χάρη σου κάνω!! Εσύ όποτε γουστάρεις έλα να το πάρεις.Η τιμή του είναι ένα βάζο δικό σου μέλι.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
ellinas
|
|
« Απάντηση #13 στις: Απρίλιος 09, 2020, 07:58:39 μμ » |
|
Είναι proof;;;
Όχι !!!!!!!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nodas_p
|
|
« Απάντηση #14 στις: Απρίλιος 09, 2020, 08:10:25 μμ » |
|
Τελικά το νόμισμα είναι ντιπαρισμενο αποτι καταλαβαίνω. Επίσης κάνοντας ζουμ στη φώτο βλεπω "hairlines" ή μου κάνει νερά η φώτο;
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|