|
epop
|
|
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 06, 2012, 10:00:44 πμ » |
|
φιλε μου ειναι ολα πλαστα και αγορασμενα απο κινεζους για 1-2 ευρω.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 06, 2012, 10:01:29 πμ » |
|
αμα ηταν γνησια θα ησουν ηδη πλουσιος
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nick57
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 06, 2012, 10:09:29 πμ » |
|
Υπάρχει φίλε μου μια περίπτωση να είναι αυθεντικά αν τα δει κάποιος live; Μακάρι να μην είναι αντίγραφα, γιατί ήρθαν στα χέρια μου μέσω τρίτων και δεν μπορώ να πω τίποτε. Αν είναι γνήσια ποια είναι η τιμή τους; Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 06, 2012, 10:11:01 πμ » |
|
δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι γνησια ουτε μια στο εκατομμυριο. Μην πιανεσαι απο τα μαλλια σου. Κανεις δεν χαριζει νομισματα ακριβα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nick57
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
|
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 06, 2012, 10:17:02 πμ » |
|
Δεν μου τα χάρισαν. Απλώς εκτίμηση, με το αζημίωτο φυσικά, μου ζήτησαν. Δεν πειράζει, άλλη μια μέρα στην φτώχεια....!!! Την καλημέρα μου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
diaylosark
|
|
« Απάντηση #6 στις: Δεκέμβριος 06, 2012, 12:56:25 μμ » |
|
οντως ειναι copy και μαλιστα πολυ προχειρα δημιουργημενα
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
iceman
Επισκέπτης
|
|
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 06, 2012, 05:57:13 μμ » |
|
Ναι είναι οι κλασσικές κόπιες που τις βρίσκεις 2€ στο μοναστηράκι.Μάλιστα κυκλοφορούν και σε XXL μέγεθος!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #8 στις: Δεκέμβριος 06, 2012, 06:09:01 μμ » |
|
Ερώτηση αδαούς (ή αφελούς) πέστε. Ανάργυρε και Βασίλη (και οι λοιποί) που είστε γνώστες και μέσα στα πράγματα. Το επίσημο κράτος που μαθαίνει τα περί πλαστών και αντιγράφων παίρνει κάποια μέτρα έναντι των πλαστογράφων (γιατί αφού είναι πωλητές και μάλιστα σε επίσημο site είναι και γνωστοί) ή αφήνει το θέμα και όποιο "κορόϊδο" την πατήσει. Ευχαριστώ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
epop
|
|
« Απάντηση #9 στις: Δεκέμβριος 06, 2012, 08:25:32 μμ » |
|
Eαν εννοεις την Ελλαδα κρατος με θεσμους και νομους κανεις λαθος. Εχει καταντησει επιπεδο Τζιμπουντι και περαιτερω αναλυση ειναι ασκοπη. Οσο για την κινα οπου εκει βγαινουν,εκει πραγματι υπαρχει κρατος αλλα δεν κανει κατι γιατι τα συγκεκριμενα προοριζονται για εξαγωγη που φερνει συναλλαγμα. Ειναι γνωστη αλλωστε η βοηθεια του κινεζικου κρατους στην παραγωγη μαιμουδων και γι αυτο εχουν φτασει σαν κρατος στο μεγεθος που εχουν φτασει.Εαν ηταν για εισαγωγη ηδη θα ειχαν πιασει τους υπευθυνους,θα τους ειχαν εκτελεσει και θα στελναν το λογαριασμο απο τις σφαιρες στους συγγενεις τους.Εχει γινει με λαθραιο μπομπα αλκοολ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Jimmy Jump
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο:
|
|
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 06, 2012, 08:30:59 μμ » |
|
Oι Κινέζοι σε αυτά τα νομίσματα ούτε καν τα αστέρια δεν πέτυχαν...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
athas
|
|
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 06, 2012, 08:35:00 μμ » |
|
Σ' ευχαριστώ Ανάργυρε. Οχι ... σίγουρα δε μιλούσα για Ελλάδα. Επειδή τα συγκεκριμένα είναι αμερικάνικα εννοούσα τις ΗΠΑ, ή κάποια χώρα με νόμους που εφαρμόζονται.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
*Λάθε βιώσας*
|
|
|
|
giannist
|
|
« Απάντηση #13 στις: Δεκέμβριος 07, 2012, 12:36:33 μμ » |
|
Oι Κινέζοι σε αυτά τα νομίσματα ούτε καν τα αστέρια δεν πέτυχαν... δεν ειναι κινεζικες κοπιες,αλλα παλιες ιταλικες.γιαννηςτ.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|